Eşimle tartıştık. Üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sssddnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
181
-5
28
Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Eşimle birbirimizi severek evlendik. Cinsel olarak son zamanlarda çok aktif değiliz. Yani son 8-9 aydır ortalama ayda 6-7 oluyor. Bu bana az geliyor. Eşime de söylüyorum. Konuşuyorum. Yani yorgunum ondan vs falan dedi hep ama ilk evlendiğimizde de hiç haftada 4 sevişen bir çift olmadık. Ben eksikliği hissediyorum çok defa söyledim. Bazen laf attım şakayla karışık velhasıl. Bu sabah tartıştık bir olay için sokucam he bu işe gibi saçma bir laf etti normalde asla argo küfür konuşmaz. Ben de (en son 10 gün önce birlikte olduk regl de araya girince) aaa iyi sokucak bişey bulabilmen istekli olman ne hoş dedim😬 neyse çok sakin bir şekilde “kaçtır böyle laf edip sokuyorsun, söyleniyorsun bir daha bu şekilde beni bel altı vurursan sonu ayrılığa gider” dedi ilk defa böyle birşey söylendi evliliğimizde. Çok üzüldüm. Ses etmedim çıktı gitti. Yani haksız mıyım? Bence değilim. Doktora gidelim bir değerlerine bile baktır dedim zamanında. Off neyse, akla ihtiyacım var teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Eşimle birbirimizi severek evlendik. Cinsel olarak son zamanlarda çok aktif değiliz. Yani son 8-9 aydır ortalama ayda 6-7 oluyor. Bu bana az geliyor. Eşime de söylüyorum. Konuşuyorum. Yani yorgunum ondan vs falan dedi hep ama ilk evlendiğimizde de hiç haftada 4 sevişen bir çift olmadık. Ben eksikliği hissediyorum çok defa söyledim. Bazen laf attım şakayla karışık velhasıl. Bu sabah tartıştık bir olay için sokucam he bu işe gibi saçma bir laf etti normalde asla argo küfür konuşmaz. Ben de (en son 10 gün önce birlikte olduk regl de araya girince) aaa iyi sokucak bişey bulabilmen istekli olman ne hoş dedim😬 neyse çok sakin bir şekilde “kaçtır böyle laf edip sokuyorsun, söyleniyorsun bir daha bu şekilde beni bel altı vurursan sonu ayrılığa gider” dedi ilk defa böyle birşey söylendi evliliğimizde. Çok üzüldüm. Ses etmedim çıktı gitti. Yani haksız mıyım? Bence değilim. Doktora gidelim bir değerlerine bile baktır dedim zamanında. Off neyse, akla ihtiyacım var teşekkür ederim.
Çok güzel laf sokmussun valla 😅 acımıstır ondan öyle densizlik etmiiş

Erkekler böyle lafları erkekliklerine yediremiyorlar, bu konuda doktora gitmeyi de yediremiyorlar. Karşı taraf isyan edecek duruma gelince de "ayrılırız". Çözüm odaklılıkları bu kadar 🙄
Gerçekten düzgün bir şekilde söyledim. Bakın koskoca mart ayında 3 defa sadece. Az geliyor bana söylüyorum.

Ayda 6-7 bence kötü bi ortalama değil. Aşırı sık olursa özlem kalmaz bence biraz özleyince çok daha tutkulu oluyor. Bi erkeğin çok da hoşuna gitmicek bi yerden vurmussunuz bu arada. Bence çok üstüne gidip bunaltmayın. Herkesin libidosu bir değil sonuçta.

Sevişmek istediğiniz de eşinize gidip öpseniz, neden tahrik oluyorsa onu yapsanız daha doğru değil mi? Ortaya laf sokmak çok sinirlendiriyor insanı.
Sevişelim mi diye soruyorsanız mesela bunun yerine neden daha çok hoşlandığını bilirsiniz onu yapın. Sıklığı böyle pasif agresifle çözemezsiniz. Bana biri laf soksa yapacağım varsa yapmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X