Eşimle tatildeki tartışmamız...içimden atamadım...

Aklın yolu bir

Bütün küfürseverler toplanmış konuya

Az önce tatildeyken ipin ucunu kaçıran kocanıza ağzınızın tadı kaçmasın diye uydugunuzu yazmıştınız. Normal zamanlarda içince. De sadece uyarırım rahatsızlığımı belirtirim demişsiniz.
Bu neyin artisliği bacım evlilik anlaşma sanatı diyen de sendin.

Aynen ben de öyle dedim daha iyi bir aile kızı bulsaydın biliyordun diye.Bu sefer de olayı ayrılığa niye getiriyorsun ben sana başkasına git diyemem asla sen nasıl diyorsun dedi.Her türlü ben haksızım yani

Maalesef öyle bir dünya var.Evlenince evliliğim bozulmasın bir şeyler yıpranmasın diyorsun.Evlilik çok zormuş gerçekten zaten sevgiliyken yapamıyorlar bunları

Evet biraz fazla yönlendiriyorum ilişkimiz mükemmel olsun saygılı olsun diye..ama sonuç berbat

Anlamadım ne demek istediğinizi maalesef? Okuduğunuzu anlamamışsınız muhtemelen.

Kesinlikle sen haklısın ya hu adam resmen Kadına başka adam iması yapmış .sonra da konuyu şempanze götü gibi ortada bırakmış .kadına en ufak bi eleştiri yapmaya hakkınız yok bi de onun açısından düşünün .eşiniz bi taş vuruyor size sonrada sarılıyor .oh ne ala memleket ??

canım kendine az saygısı olan insan küfür edildiğinde zaten tepki gösterir ben sana çıkışanları anlamadım? Ne yapacaktın pardon? Tabiki tepkini göstereceksin ya. Ne bu “aman tadımız kaçmasın ali rıza bey” mi
İyi yapmışsın pek hatasını farketmiş özür dilemiş. Ailenden vurmak ne demek ne kötü. Hiç sevmem böyle şeyleri zayıf taraflarından insan vurmak bu. Onun silahıyla vurmak gibi. Bence hiiiiç dert etme gayet iyi yapmışsın. Ayrıca sonuçta sevişiyorsunuz, sinirlenince küfür edip “sikerim” ne demek? Demek ki bu kötü bi şey öyle değil mi? Seninle ilişkiye girince de kötü bi şeyin intikamını mı alıyor? Bu aynı bilinç altı değil mi? Bence tavrınızı belirtin devam etmediği sürece de içinizde büyütmeyin yolunuza bakınn eşinizle

Evet biraz fazla yönlendiriyorum ilişkimiz mükemmel olsun saygılı olsun diye..ama sonuç berbat
kime göre mükemmel ? :) herkesin mükemmel anlayışı başka.. bi de hala sonuç berbat diyorsunuz..
sizi eşiniz sürekli yönlendirse hoşunuza gider mi ?
robo mu bu insan ? siz de değilsiniz.. sizinle tanışana kadar oturmuş bir karakteri var.
kendi zihnindeki mükemmeli yaratmak için kocayı geçtim çocuğuna bile bu kadar yönlendirme yapamaz insan. zaten el kadar bebe bile anasından babasından kaçıyo böyle bir tavır olduğunda, koca karısından mı kaçmayacak..

Esiniz bildigimiz yurdum erkegi. Siz farklisiniz. Hayatinizi kaliteli yasamak istiyorsunuz. Mukemmel ile kastettiginiz,benim anladigim,kalite. Bunun icinde saygi,gorgu,sefkat de var. Anne ve babanizdan dolayi hassassiniz. Esiniz hassas oldugunuz bu konuyu ya gormuyor ya da bilerek gormemezlikten geliyor. Onun istedigi susup gulumseyen, kufur ettiginde duymamazliktan gelen bir kiz. Zekasi sizinle asik atamayinca caninizi acitmak,diz cokturmek istemis. Sonraki ozur ve sarilmalar da sizi kaybetmeye henuz hazir degil. Simdilik degil. Konu sahibi bu bir yapi meselesi. Birbirinizden farklisiniz. Ve esiniz dengeyi tutturmayi birakin bozmaya meyilli birisi. Ici size sogudugunda kufur ve siddet birlikte gelir. Siz akilli bir kadinsiniz. Durumu sorgulamaya baslamissiniz zaten. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Sana diyim fazla büyük konuşmak iyi değil Allah sevmez böbürlenenleri ben çok duydum senin gibi atıp tutup başına gelince ne yapanları.Fazla kibirlenme hayırlısı de

Aynen ben de öyle dedim daha iyi bir aile kızı bulsaydın biliyordun diye.Bu sefer de olayı ayrılığa niye getiriyorsun ben sana başkasına git diyemem asla sen nasıl diyorsun dedi.Her türlü ben haksızım yani

Buradan " ayrılalım, başkasına git" anlamını nasıl çıkarmış? Yok arkadaşım, bu adamın söylediklerinin alkol ile alakası yok.

Maalesef öyle bir dünya var.Evlenince evliliğim bozulmasın bir şeyler yıpranmasın diyorsun.Evlilik çok zormuş gerçekten zaten sevgiliyken yapamıyorlar bunları
Evet sevgiliyken yapamıyorlar. Yapsalar biliyorlar ki tekmeyi yiyecekler. Evlenince de nasılsa katlanacak gözüyle bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…