Eşimle tatildeki tartışmamız...içimden atamadım...

Haklısın ama çok uzamış. O hatasını anlayıp adım atmış siz ters yapmışsınız. Siz ters yapınca o daha çok coşmuş.

Alkollu adamin bilincsizce soyledigi seyler bence ve pisman da olmus. Bos yere kendinizi doldurmayin.

En azından haklısın canım ama idare etmen lazım diyebilirsiniz.Ama nasıl onu haklı buluyorsunuz anlamıyorum.

Kişilik farkı. Ben kendimi prenses olarak, kocamı da benim istemediklerimi yapmaması gereken, rahatsız olduğum şeylerden uzak durması gereken bir android olarak görmüyorum. Adam küfür etmek istiyorsa eder, içki içmek istiyorsa içer, ailemden hoşlanmıyorsa hoşlanmaz, görüşmez. En fazla rahatsızlığımı dile getiririm, bu rahatsızlık had safhaya ulaşırsa da noktayı koyarım. O noktayı koyacağımı da eşim çok iyi bilir. Surat asmam, kapris yapmam pasif agresif tavırlar bana göre değil. Pasif agresif tavırdan da hoşlanmam. Yorum yaparken kendimi yakın hissettiğim tarafla empati yaparım. Sizin konunuzda da kendimi kocanızın yerine koydum. Ben o kadar alttan almazdım.

köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş adam içindeki öküzü çıkarmışortaya şimdi de geçmiş olsun

ben sizin kadar rahat olamam bu kişilik meselesi.benim saygı takıntım var küfür ve argolara,ukalalıklara gelemem.

Ettiği küfürü geçtim.
Eşinin ortamda tabir-i caizse kesiştiklerini söylemesi çok mu normal?
Bazı yorumları adaletli bulmuyorum,bazen sırf özellikle konu sahibine yüklenildiğini düşünüyorum ve anlam veremiyorum.
Evlilikte sevgi ve saygı istediğimizi söyleriz hep.Saygıyı sadece eylemlerde değil sözlerde de görmek istiyoruz. Öyle değil mi?
Ne münasebet canım alkolü ağzıyla içecek ozaman g.tüyle degil.
Yüz göz oluyorsun işte sonra da onla bunla ne kesişiyorsuna geliyor mevzu.
Ne var bunda yazan arkadasların çoğu eminim bu tavirlar karşısında daha ağır tepkiler verirdi.
Ama maalesef iste yaşantılar farklı,yorumlar farklı olabiliyor.
Objektif yorum yapabilmek bence o kadar da zor değil.

Esiniz yapmamasi gereken bir sey yapip kufur etmis;tasvip edilecek tarafi yok kufurun.
Ama sonra ozur dilemis pisman olmus vs.
Uzamasina gerek yokmus sonrasinda.
Burda yorum yapan arkadaslara da sert cikiyosunuz bazen,bi sakin olun.

Esiniz yapmamasi gereken bir sey yapip kufur etmis;tasvip edilecek tarafi yok kufurun.
Ama sonra ozur dilemis pisman olmus vs.
Uzamasina gerek yokmus sonrasinda.
Burda yorum yapan arkadaslara da sert cikiyosunuz bazen,bi sakin olun.

Konuşmanın adabına seviyesine göre cevap veriyorum.Yorum yapanlar bana sert geliyorsa dertli biri olarak bir de onları alttan alacak halim yok şuan.

evet bunun ardına sen bana ne demek istiyorsun kötü kadın mıyım ben dediğimde hayır öyle demiyorum diyor.öyle diyorsun yakıştırdığına göre...hakkımı helal etmiyorum bu konuda sana günahımı alıyorsun dedim zaten.ve hala etmiyorum

Basindan sonuna tum tavriniz cocukca
Cocuklar kuser ve surat asar , evlenecek olgunlukta bir kadin sizin yaptiklarinizin onda birini yapmaz
Tatilinizi zehir etmissiniz , hareketleriniz bastan sona hatali

siz napıyorsunuz peki olgunluk olarak kırıldığınızda?size ağır şeyler söylendiğinde

Burda herkes küfüre takılmanıza takılmış ama takılmanız gereken daha ciddi sıkıntılar var ortada doğal olarak takılmıssınız siz de.
Her insanın bir bam teli vardır. Seninki başkasına uymuyor başkasınınki sana uymuyor diye suclayamaz veya küçük göremezsin.
Kendinizin de hatalı olduğunuz noktaları göz önünde bulundurarak evliliğinizin devam edebilmesi adına(evliliğinizin devam etmesini istiyorsanız) biseyleri görmezden gelmek zorundasınız.
Evlilik gerçekten zor,basarabilmek de öyle..

engel olamıyorum yüzüm gülemiyor çok kırıldığımda hem kıran için uzatmamak kolay nasılsa o kırılmıyor o içindekileri döküyor.ben onu kıracak hiçbir şey söylemedim

Bende eşime kırılabiliyorum
ama hiç 4 saat uzatmadım, çünkü benle ilgilenir, gönlümü almaya çalışır
Uzatmam en fazla 15 dk olmuştur şimdiye kadar.
Şöyle ki eğer kırılmanız umrunda olmasa evet uzatın 4 değil 4000 saat uzatın
Ama gönlünüzü almaya çalışırken yapmanız kapris, naz, biraz daha peşimden koş demek gibi

Bazı arkadaşlar alkolü masum gibi göstermiş.Afedersiniz ama insanı insan yapan aklı,akıl olmayınca ne doğru düşünen kalp olur ne de zihin.Az icmissin ya da çok bence farketmez akli melekelerimiz içki ile felç olduğunda insan önce kendine olan saygısını ve sonra etrafına olan saygısını yitiriyor.Dünya üzerinde bir çok kötü eylem alkollü iken oluyor.Yine de eşinin ailen ile söyledikleri kırıcı olmuş .Belki bilinçaltindakileri söylemiş adam ama kimbilir herkesin dışarıya vuramadığı neler var bilinçaltinda o yüzden kendinde olmayarak söylediği kelimeler için çok yargilamamak lazım eşini.Insaniz neticede belki sende içkili iken neler diyecektin eşine.Umarim içki ve küfür gibi kötü aliskanliklarindan vazgeçer.Alkol birçok yuvanın dağılmasına sebep oluyor.Ancak bence alkol ve küfür dışında başka sorunlar da var gibi evliliginizde .Surat asmak sorunu çözmez ,bana surat asılsa gün boyu sinir olurdum ,akliniz başında iken güzelce konuşarak çözün sorunlarinizi.Alkol sadece bu durumu su yüzüne çıkarmis sorunları (Alkolun bir faydası olmuş☺:))),her şerde bir hayır vardır sorunlarınızı düzeltmeniz dilegiyle...

eşiniz başka bir erkekle kesiştiğinizi söylese ve üstüne gözünü s... küfür etse siz kırılmazsınız değil mi?

Ben sizi tamamen haksız bulmadım. Küfür ettikten sonra uyarıp devamında uzatmamak mantıklı olurdu ama uzamış artık. Eşinizin sizi ailenizden vurmaya çalışması, ne bileyim "baban da küfür ederdi, ilk kez mi duydun?" demesi hoş olmamış. İnsan hayat arkadaşım dediği kişiye de en derin sırlarını, dertlerini açamayacaksa, bunlar bir gün yüzüne vurulacaksa kime güvenir? Bir hayal kırıklığı yaşadığınız muhakkak.

Asıl nokta "o çocukla neden kesiştin?" kısmı bence. Oldukça büyük bir hakaret. Üstüne bir de küfre maruz kalmışsınız. Bu tip bir imadan sonra sakin kalmak zor. Bu konuda kırılmakta haklısınız. Ertesi gün özür dilemiş sizden ama hala durup durup kırılıyorum diyorsanız eşinizi alın karşınıza konuşun. Sen yanımdayken başka adamlara bakacağımı düşünmen beni çok incitti, tekrarı olmasın lütfen diyin. Ben bu kadar sakin de olamazdım açıkçası.

Bir de eşiniz sizinle evlenirken sizi tanıyordu. Alıngan olduğunuzun, iletişimi direkt kurmak yerine pasif agresif bir yol seçtiğinizin farkındaydı muhtemelen. Sanırım bunu kaldıramayacağını düşünse ya da onun için çok büyük bir problem olsa evlenmeme yolunu seçerdi. Konu sahibinin eşi için bu kadar dertlenmesin kimse bence. Eminim konu sahibinin de eşinde memnun olmadığı şeyler vardır ama evlenirken bunları göze alarak evlenmiştir. Kimse mükemmel değil neticede. Sürekli "aman adam sıkılmasın, ay kocamı bunaltmayım" diye de yaşanmaz zaten. Yaşayana da üzülürüm.

eşiniz başka bir erkekle kesiştiğinizi söylese ve üstüne gözünü s... küfür etse siz kırılmazsınız değil mi?

Bakın anlamadığınız bir şey var ; alkollü adamı delirtmek kavgadan başka bir şey getirmez, benim eşimde içer zaman zaman, pamuk gibi bir adam oluyor içtiğinde ilan-ı aşklar şiirler ama yine de ben onda bir şeylere takabilme potansiyeli seziyorum ve o aralar aklını karıştırmamaya özen gösteriyorum, eşinizin size ettiği küfür al bakalım küfür ettim hadi ne yapacaksın demek bunu diyebilmek için de adama baktın diye bahane uydurmuş resmen, sarhoş kafayla tabi ki ayılınca ne halt yediğini anlamış

Konuları çok uzatmayın, kazık kadar adam küfür ediyorsa eder, siz bu yaştan sonra terbiye edemezsiniz, bunu kabullenin, çakır keyif olup bir iki küfür etmişse duymamazlıktan geleceksiniz, küfür dünyanın sonu bir olay değil, bende ederim bazen deşarj olmak için, mesela az önce mutfakta elimden kayıp halımı rezil eden domatesin sülalesine kadar sövdüm :)))

evet o an o küfrü mazur görebilirdim.ama sonrası fiyasko gerçekten.bu kadarını haketmediğimi düşünüyorum

zaten diline hakim oluyor tatildeyken etmeye başladı 2-3 kere.o an uyarmadan duramadım
ben temelde sizi haksız buldum. Ama eşinizin "size karşı" ettiği küfürü de çok çok çok yanlış buldum. Bana biraz sınırları zorluyormuşsunuz gibi geldi. Keyifli bir anımda -kimseye zarar vermediği sürece- yaptığım ettiğim bir hareket ya da sarfettiğim (her hareketimizi insanların beğenisine göre ayarlayamayabiliriz bazen) bir söz yüzünden çocuk uyarır gibi uyarılsam, keyfim kursağımda kalsa, ben de bundan hoşlanmam ve ciddi tepki veririm. Bir de yetmezmiş gibi 24 saat surat yersem, artık bırakır gider miyiiim, yoksa komple evliliği mi bitiririm orasını tam kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…