Eşimle tatildeki tartışmamız...içimden atamadım...

Üzgünüm ama ben cekemezmisim. Eşiniz küfür vs etmiş ok ama konu uzamış. Gereksiz uzamış hem de. Ben surat asan insanlara hiçbir şekilde tahammül edemediğim için açıkçası objektif bir yorumda bulunamayacagim. O yüzden eşiniz haklı olarak görünüyor benim tarafımdan.

hiç kimse ailesiyle ilgili problem yaşamıyor zaten herkes çok sağlıklı.bu önyargılarınızdan nefret ediyorum eşimin de kafası sizin kafadan.

konudan sıkılacağımı konuya girmeden bilemem, bu biraz sıkılmayacak kişilere konu açın demekle aynı.
saçma yani ?

benim de sıkıldığım konular oluyor yarısını okuyup vazgeçip çıkmıyorum gidip kişiye çok sıkıcısın demiyorum senin gibi.evet ben saçmayım sen çok normalsin.

hiç kimse ailesiyle ilgili problem yaşamıyor zaten herkes çok sağlıklı.bu önyargılarınızdan nefret ediyorum eşimin de kafası sizin kafadan.
Ben seni haklı buldum canım neden ailenden vuruyor ve ettigi küfür çok çirkin kim ne derse desin iyi yapmışsın eşinde olsa haddini bilecek....

siz ailenize laf söylense ne derdiniz?gülebilirdiniz yani öyle mi?kalbi kırılmış bir insan kırmak da istemiyorsa susar surat da asılır.ben normal insanın doğasında olan tepkileri veriyorum.mutlu olduğumda bana güzel bir şey söylendiğinde de gülüyorum mesela.yani eşim beni ailemden vurarak normal bir şey yaptı ama benim surat asmam olayı uzattı.o zaman ben arsız olayım o yüzüme tükürsün ben güleyim ne güzel siz öyle yapabiliyorsanız mükemmel bir başarı

neden hiç kimsenin dikkatini başkasına bakıyorum diye kuruntu yaparak küfür ettiği çekmedi merak ettim
çünkü o uzun bir trip ve tartışma süresinin sonucunda "alkollü" kafa ile verilen tepki. hiçbir problem olmadan bunu yapsa haklısınız. adam zaten herşeyime karışıyorsun da demiş en başta. neden kendi tavırlarınızı hiç irdelemiyorsunuz. belki de bazı tavırlarınızdan yoruldu.

Yani icip icip kafayi bulursa bu söylenenler kusura bakmayin çok normal. Icmeyi bilmiyorsa içince kendini kaybediyorsa icmesin bi zahmet. Içipte boyle cumleler kuranlara üzülmüyorum acikcasi.

küfür sevmem ama ikinizde ınatçı davranmışsınız umarım duzelırsınız bence eşınıze soyleyın sızı bırdaha zayıf noktanızdan vurmasın ...

Bilmem, ben çok sorun etmezdim.
Ailenizi karıştırması sizi ordan vurması hoş değil tabi ama .. sonuçta yanınızda küfür edebilir ne olmuş ki ? ben mi abartıyorum acaba bana garip gelmedi.. sonuçta eşisiniz.. yani size ilk başta küfür etmemiş alkolün verdiği etki ile ortaya küfür etmiş.. ben çok sorun yapmazdım böylelikle olay uzamazdı.. sizin orda tepkinizz hayatımm susss millet duycak ne ayıp ya felan der geçiştirirdim yok eskiden etmezdin falan filan 2duble bile olsa içmiş ola birine söylenecek söz değill, garip geldi :) Çakır keyf bile olsan alkol alan birinin sözüne çok itibar etme.. bence.. ve direk sana küfür etmediği sürece ben bir sıkıntı görmüyorum.. yani sonuçta eşin bu trafikte edebilir, telefonda x arkadaşı ile konusurken küfür edebilir gizli saklı mı küfür edecek anlamadım pek

Bütün sayfalarca baya baya yazmışsınız benim sorunlu olduğumu anlatmışsınız.O sebepten anlattıklarımı empati kurup anlayabileceğinizi düşünmesem de bu mesajınıza cevap vereyim.Babam küfür ediyor olabilir evet iftira atmamış peki yüzüme vurması çok mu normal?ben ona evlenmeden önce babam hep küfür ederdi ve sevmem dedim hassaslığımı belirttim.Gören de küfür duymadın sanacak diye bana laf sokması çok yanlış.
Babanız alkolikmiş ama size eve zararı yokmuş.Buna travma diyemezsiniz.Ama babamın küfürleri kavgayla gürültüyle olduğu için buna travma diyebilirsiniz.O yüzden bana evlilik böyle bir şey şekerim deme.Bazı şeyleri zaten görmezden geliyorum ama küfür duymak istemiyorum.Bu konuları evlilik öncesi konuştuk o zaman bana diyecekti küfür ederim diye.O zaman yemedi demek ki.

Eşim 15'e kadar kadeh içse de sarhoş olan bir insan değil.Sarhoş olduğu için küfür etmedi o an gevşedi sadece.Sarhoş adamla tartışacak kadar kafayı bozmadım.

Kafası güzel olduğu için ne yaptigini neye kizdigini bile bilmiyordur böyle gereksiz detaylara takılma birde saatler suren trip çok manasız biseye kizdiysan ver tepkini çek git ofkeli degilsen hemen barış uzata uzata adamda ömür kalmiyor her seyi bu kadar takma hayat kisa

E peki ne diyelim. Aynen devam et o zaman böyle. Daha çok kapris yaparsan daha çabuk yola gelir belki. Her gününü zehir et adamın. Az bile yapmışsın, burnundan getir. Bu erkek milletine böyle lazım şekerim. Naz yap, kapris yap, kavga çıkar. Çünkü evlendiyse bunları hak etmiş demektir. Canına oku, arkandayız.

o iş biter diye ben de diyordum.o iş öyle olmuyor.evliyken küfür etti diye ayrılan ilk insan da olamazsınız son insan da.

En azından haklısın canım ama idare etmen lazım diyebilirsiniz.Ama nasıl onu haklı buluyorsunuz anlamıyorum.

zaten diline hakim oluyor tatildeyken etmeye başladı 2-3 kere.o an uyarmadan duramadım

engel olamıyorum yüzüm gülemiyor çok kırıldığımda hem kıran için uzatmamak kolay nasılsa o kırılmıyor o içindekileri döküyor.ben onu kıracak hiçbir şey söylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…