Esin ailesinde kalma mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikellerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
169
80
48
36
Herkese merhaba. Ben 3.5 yıllık evliyim.kendi aileme 1.5 saat mesafede oturuyorum. Haliyle onlarla yıl içinde daha sık görüşmüş oluyoruz. Yani genelde 1.5 ayda falan bir kere. Eşimin ailesi bize çok uzak. Türkiye nim öbür ucunda. Bu yıl ara tatilde de gidemedik. Yazın gidicez. Geçen yaz gittik en son. Eşim gidince iki aya yakın kalmak istiyor. Ben istemiyorum. Sizce adaletsizlik mı yapıyorum. Lütfen bana yardimci olur musunuz?

Ayyy ne güzel herkesten uzaksınız ben esimin ailesiyle hergun görüşmek durumnda kalıyorum resmen. Keşke bende senede bi görüp 1 ay kalsam :)) 2 değil de 1 ay yeterli eşinize soylersiniz günlerinizi de dolu dolu çıkarın madem başka şehir gezin dolaşın sıkılmazsınız nolcak :)

Siz de kendi ailenizin yanında 2 ay kalmak isteseniz, eşiniz de istemezdi. Gidin tabi ki de 2 ay çok fazla.

eşinin ailesine haksızlık yapıyorsun. ya tam tersi olsa? empati yap lütfen.

eşiniz ailesini özlemiştir bu çok normal.

bu kadar kinli olmayın. topu topu 2 ay. belki o kadar bile kalmazsınız. boşuna eşinizin kalbini kırmayın.

Tabi ki gidin 15-20 gün kalın hadi olsun olsun 1 ay olsun. 2 ay çok uzun, insan kendi ailesinde 2 ay kalamaz

Bir de oraya gittiğimizde sadece babasının evinde de kalmiyoruz. Çünkü ablaları da var evli onlar da. Onlar da kalıyoruz. Aram iyi yani bir sıkıntım yok. Akrabaları da çok günlük oturmaya gidiyoruz onlara da. Aslında ben de iki ay kalacagini düşünmüyorum. Çok özledi yeğenleri ni falan o yüzden öyle diyor belki de bilmiyorum. Bir de benim bir ablam onun ailesinin oturduğu şehirde. O yazın bu tarafa gelecek ben o tarafa gidicem. Ailem kesin sorun edecek bunu

doğmamış bebeğin göbeği kesilmez
hele bir gidin bakalım ne olcak daha yaza bu kadar varken bu kadar dert ettiyseniz
değil 2 ay siz adamı orada 20 gün tutmazsınız

Vallahi şöyle söyleyim. Ben doktora yapıyorum.derslerim çok ağırdı yetistiremiyordum. Eşim bunalma ben seni babanlara bırakayım istediğin kadar orada kal derslerini yap dedi . Ki çocuğa çok düşkündür. Sırf benim rahatım için bıraktı beni babamlara. Tam bir ay kaldım. Bunları düşününce işte haksızlık mı yapıyorum diyorum.

Yani şimdiden iki ayı netleştirmeniz mi lazım? Gidin duruma göre kalırsınız, çok sıkılırsanız dönersiniz.

Evet haksızlık yapıyorsunuz.Ve hala ablam geliyor ben gidiyorum ailem sorun yapar bunu diyorsunuz. E siz istediğiniz gibi gidin görün 1 ay kalın ama eşinizin 2 ay kalmak istemesi sorun olsun ne güzel dünya.Bazı insanlar ne kadar bencil.Bunu yapan eşiniz olsa ortalığı yıkarsınız kendi ailemi yılda bir görüyorum diye.

Hım tabi böyle bir konu varsa haksızlık yapıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…