- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
2 ay mı ? Göbek bağını 9 ayda kesiyorlar 7 ay daha kalın bence.
Ayyy ne güzel herkesten uzaksınız ben esimin ailesiyle hergun görüşmek durumnda kalıyorum resmen. Keşke bende senede bi görüp 1 ay kalsam :)) 2 değil de 1 ay yeterli eşinize soylersiniz günlerinizi de dolu dolu çıkarın madem başka şehir gezin dolaşın sıkılmazsınız nolcak :)Herkese merhaba. Ben 3.5 yıllık evliyim.kendi aileme 1.5 saat mesafede oturuyorum. Haliyle onlarla yıl içinde daha sık görüşmüş oluyoruz. Yani genelde 1.5 ayda falan bir kere. Eşimin ailesi bize çok uzak. Türkiye nim öbür ucunda. Bu yıl ara tatilde de gidemedik. Yazın gidicez. Geçen yaz gittik en son. Eşim gidince iki aya yakın kalmak istiyor. Ben istemiyorum. Sizce adaletsizlik mı yapıyorum. Lütfen bana yardimci olur musunuz?
Yani şimdiden iki ayı netleştirmeniz mi lazım? Gidin duruma göre kalırsınız, çok sıkılırsanız dönersiniz.Vallahi şöyle söyleyim. Ben doktora yapıyorum.derslerim çok ağırdı yetistiremiyordum. Eşim bunalma ben seni babanlara bırakayım istediğin kadar orada kal derslerini yap dedi . Ki çocuğa çok düşkündür. Sırf benim rahatım için bıraktı beni babamlara. Tam bir ay kaldım. Bunları düşününce işte haksızlık mı yapıyorum diyorum.
Hım tabi böyle bir konu varsa haksızlık yapıyorsunVallahi şöyle söyleyim. Ben doktora yapıyorum.derslerim çok ağırdı yetistiremiyordum. Eşim bunalma ben seni babanlara bırakayım istediğin kadar orada kal derslerini yap dedi . Ki çocuğa çok düşkündür. Sırf benim rahatım için bıraktı beni babamlara. Tam bir ay kaldım. Bunları düşününce işte haksızlık mı yapıyorum diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?