Esin ailesinde kalma mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esim ve ben ogretmeniz.evliligimizin ilk yillari ikimizin de ailesinden uzak bir sehirde yasiyorduk.ayrica iki aile de ayni sehirde.yazlari gelip 2 ay kaliyorduk.iste bir benim ailemde bir onun ailesinde 2 ay geciyordu.aslinda zordu bu kadar uzun kalmak ama o zamanlar uzun sure gorusemeyip uzak yerden de gelince boylesi dogru geliyordu.bence sizin durumunuzda da oyle olabilir gibi gorunuyor

2 ay ne ya. Her sene 2 ay başka evde yaşamayı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum.
Kaldı ki 1.5 saat mesafedeki aileme 1.5 ayda bir görmeye gidiyorsam eş ailesine senede 1 hafta yeter. İlla her tatil gideceğinize biletlerini alın onlar gelsin ara ara 1 hafta (İşleri güçleri olmadığını farz ediyorum) daha sık ama tadında görüşmüş olursunuz.

Yok olmaz diyorsanız siz gidin 10 gün kalın eşiniz kendi kafasına göre takılsın.

Simdi bence konuyu parca parca farklı anlatıyorsunuz bi bi bucuk ayda bir diyosunuz sayfalardada ben ailemde gidip bi ay kalıyodum esim bişe demiyodu ama yazın ablam bu taraflara gelecek ailem sorun cıkarır diyosunuz simdi ilk okuduğumda size hak verdim ama sayfaları okuyunca tabikide haksızlık yapıyosunuz yani iki ay fazla evet ama sizinde bırakıp ailenizde bi ay kalmanız düzenli gitmeniz ablanız gelince yine hidecek olmanıza göre eşinize haksızlık olanilir.. eşinizle ortak karar alın bence ablamda gelecek onuda görcem deyip 1 bucuk ay orda 15 gün siz diye paylasabilirsiniz ama bütün yıl aileisni görmemis onu hesaba katmalısınız

Evet parça parça olmuş soru geldikçe . Kafaniz karıştı sanırım. Eşim benim aileme gitmemi asla problem etmez. Bir ay kalmam tek sefere mahsus oldu ders çalışmam için. Ama yıl içinde evet ortalama bir bucuk ayda bir gidip kalıyoruz bir kaç gün. Ama ben istesem daha sık giderim birşey demez .yıl boyu gormeyince ailesini memleketini çok özlüyor .uzun kalmak istiyor.

Ben kendi ailemin yanında bile çok uzun kalmak istemiyorum ben zaten tüm tatilin aile yanlarında geçmesi taraftarı değilim neticede çalışma şartları malum insanın motive olmaya ihtiyacı var . Farklı yerler görün gezin vs vs bu şekilde ikna edin

Merhaba.Benim de esimin ailesi bizim oldugumuz sehirde ,benim ailem bize 20 saat uzaklikta.Biz de senede bir defa gidiyoruz.Ben esime hicbir zaman boyle bir sart kosmadim.Gecen sene ben esimden 1 ay once gittim.Hasret giderdim.Ailemle vakit gecirdim.Sonra esim geldi.4 gun kaldi.Sonra ikimiz tatile gittik yakin bir yere.Donduk 1 gun daha kaldik.Ve emize donduk.Her sene mutlaka gideriz ama iki ay nedir.Senin ailen yaninizda ama toplamda o kadar dipdibe duruyor musunuz???Iki ay yani.24 saat.

O zaman bisüre birlikte kalın orda sonra siz ablanızla dönün yada kendiniz eşiniz ailesiyle kalsın siz ailenizle kalın sorun çözülsün:)))

Kalin nolacak ana baba bidaha bulunmaz

Tam tersi olsaydı o sizin ailenizin evinde 2 ay kalır mıydı? Buna göre karar verin bence. Bundan bağımsız olarak 2 ay başka birinin evinde kalmak için (anne, baba, kardeş , akraba fark etmez) çook uzun bir süre. Ben kalamazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…