- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.547
- 113
- 39
- Konu Sahibi Minikellerr
-
1.5 yaşında bir oğlum var. Ben ev hanımıyim zaten. Eşim de akademisyen2 ay mı? İş güç okula giden çocuk yok mu?
Bir aylık kalmam tek sefere mahsus bir seydi
Yani toplama vursam senede bir ayı fazla fazla geçiyor benim ailemde kalisim.
Bazı arkadaşlar sen dön demiş ama insanlar asıl torunlarını yeğenlerini görmek istiyor. Benim dönmem demek oğlumun da dönmesi demek o yüzden olmuyor öyle
Ilahi sen cok yaşa emi...2 ay mı ? Göbek bağını 9 ayda kesiyorlar 7 ay daha kalın bence.
Aslında ara tatilde de gidiyordukbence siz 1,5 saat uzakliktaki ailenizle az gorusuyorsunuz,
daha sik ama gunubirlik gorusebilirsiniz.
uzaktaki aileye uzak diye yilda bir gitmek bence dogru degil,
tabi hayatlar sartlar farkli,
ama 6 ayda bir gorusseniz daha iyi olabilir, az bile olsa.
2 ay kimse bende kalmasin, ben de kimsede kalmayayim.
ilk hos olsa da bir sure sonra herkesi geriyor kalabalik.
daha az kalin ama daha sik gorusun bence.
Aslında ara tatilde de gidiyorduk
Buna sene biraz uçak fiyatlarından dolayı gidemedik.
Kalmadığını nerden biliyorsunuz? Cidden böyle büyük büyük konuşuyorsunuz da sanki çok tanıyorsunuz herkesi. Adamın ailesi torunlarını da görmek istiyor. Ablamlar da yurt dışından geldiğinde eşiyle 8 hafta filan kalıyorlar, biz de yeğenimle hasret gideriyoruz hatta yetmiyor bile. Mevzu sadece konu sahibinin eşi değil yani.İşte bunu anlatamazsınız hadi sıkıyorsa kocası kalsın 2 ay kv sin de ortalık karışık maazallah. Nedense bazı kadınlar bu açıyla bakmıyor. Koskoca adam önden gitsin özlem gidersin yada eşi 20 gün kalsın annesinin evine göndersin sonra...
anliyorum bana fazla geldi.
soyle yapabilirsiniz, biz bir kez yapmistik.
3 haftalik tatilimiz vardi,
ilk haftasi memlekete gittik, ziyaretlerimizi yaptik, sonra ailecek tatile ciktik, tatil donusu yeniden memlekete ugradik, sonra da evimize donduk.
siz de gidersiniz 2-3 hafta kalirsiniz, caniniz sikilmaya baslayinca da bir hafta yakin bir sehre tatile gidersiniz, sonra donup yeniden memlekette devam edersiniz.
Ama 2 ay hep ayni sekilde kalirsaniz, biraz isin b.ku cikiyor kusuruma bakmazsaniz eger.
Ev sahibi acisindan da misafir acisindan da hos olmuyor.
Bence tabi ki.
Teşekkür ederim çok yerinde bir yorum yapmissinizKalmadığını nerden biliyorsunuz? Cidden böyle büyük büyük konuşuyorsunuz da sanki çok tanıyorsunuz herkesi. Adamın ailesi torunlarını da görmek istiyor. Ablamlar da yurt dışından geldiğinde eşiyle 8 hafta filan kalıyorlar, biz de yeğenimle hasret gideriyoruz hatta yetmiyor bile. Mevzu sadece konu sahibinin eşi değil yani.
Bunu kv ye anlatmak mümkün olmayabilir.insanın eşiyle anlaşabilmesi ne kadar önemli . Kocanla halledeceksin herşeyi gerisi konuşsun dursun.İşte bunu anlatamazsınız hadi sıkıyorsa kocası kalsın 2 ay kv sin de ortalık karışık maazallah. Nedense bazı kadınlar bu açıyla bakmıyor. Koskoca adam önden gitsin özlem gidersin yada eşi 20 gün kalsın annesinin evine göndersin sonra...
Eşiniz siz olmadan tek başına gidip 2 ay kalmak istiyorsa, sizin için de çok problem değilse kalsın tabii. Peki uzakta olan sizin aileniz olsaydi, o da sizinle gelip 2 ay akraba akraba gezip kalır mıydı? Cevabınız hayirsa haksızlık yapmiyorsunuz.Vallahi şöyle söyleyim. Ben doktora yapıyorum.derslerim çok ağırdı yetistiremiyordum. Eşim bunalma ben seni babanlara bırakayım istediğin kadar orada kal derslerini yap dedi . Ki çocuğa çok düşkündür. Sırf benim rahatım için bıraktı beni babamlara. Tam bir ay kaldım. Bunları düşününce işte haksızlık mı yapıyorum diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?