Esin ailesinde kalma mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer sıkılmıyorsanız iyi anlaşıyorsanız ve eşinizle beraber vakit geciriyorsaniz yani sizi bırakıp kendi gezmiyorsa bence 2 ay kalmakta sıkıntı yok.hem siz ailenizi sürekli görüyorsunuz aileniz torunlarına doyuyor ama eşinizin ailesi haliyle çok özlüyordur torunlarını.gecen yıl 1 ay kalmışsınız sıkıntı olmamıs yani hem eşiniz hem ailesi memnun olur.sizin için sıkıntı değilse 2 ay olmaz 1.5 ay olur.ailenizi de kendi aile ilişkilerinize ve kararlarınıza karıştırmayın siz evlatsanız eşiniz de evlat.

bence siz 1,5 saat uzakliktaki ailenizle az gorusuyorsunuz,
daha sik ama gunubirlik gorusebilirsiniz.

uzaktaki aileye uzak diye yilda bir gitmek bence dogru degil,
tabi hayatlar sartlar farkli,
ama 6 ayda bir gorusseniz daha iyi olabilir, az bile olsa.

2 ay kimse bende kalmasin, ben de kimsede kalmayayim.
ilk hos olsa da bir sure sonra herkesi geriyor kalabalik.
daha az kalin ama daha sik gorusun bence.

Bir aylık kalmam tek sefere mahsus bir seydi

e gidin kalın madem. sizin aileniz torununu istediği zaman görüyor, onlar senede bir görüyor.
zaten her gün bir yerdeymişsiniz, sıkılmazsınız.
görümcelerinizle aranız da iyiymiş.
neden dertlendiniz bu kadar?

2 ay nedir yaaa .
Ölürdüm ben kesin .
20 gün bile çokta hofff .Onlarda sıkılır bu insanlar niye böyle.

Aslında ara tatilde de gidiyorduk
Buna sene biraz uçak fiyatlarından dolayı gidemedik.

Aslında ara tatilde de gidiyorduk
Buna sene biraz uçak fiyatlarından dolayı gidemedik.

anliyorum bana fazla geldi.

soyle yapabilirsiniz, biz bir kez yapmistik.
3 haftalik tatilimiz vardi,
ilk haftasi memlekete gittik, ziyaretlerimizi yaptik, sonra ailecek tatile ciktik, tatil donusu yeniden memlekete ugradik, sonra da evimize donduk.

siz de gidersiniz 2-3 hafta kalirsiniz, caniniz sikilmaya baslayinca da bir hafta yakin bir sehre tatile gidersiniz, sonra donup yeniden memlekette devam edersiniz.

Ama 2 ay hep ayni sekilde kalirsaniz, biraz isin b.ku cikiyor kusuruma bakmazsaniz eger.
Ev sahibi acisindan da misafir acisindan da hos olmuyor.
Bence tabi ki.

Kalmadığını nerden biliyorsunuz? Cidden böyle büyük büyük konuşuyorsunuz da sanki çok tanıyorsunuz herkesi. Adamın ailesi torunlarını da görmek istiyor. Ablamlar da yurt dışından geldiğinde eşiyle 8 hafta filan kalıyorlar, biz de yeğenimle hasret gideriyoruz hatta yetmiyor bile. Mevzu sadece konu sahibinin eşi değil yani.

Ben de kendi aileme yakınım aynı senin gibi iki saat falan uzaklıkta gelir kalırlar ama yolda toplasan bir ay etmez bir gün iki gün anca kalırlar geldiklerinde ben de çok sık gidemem çalışıyorum
Benim de eşimin ailesi uzak yazları gidip bir aya yakın kalıyoruz bazen de eşim gidiyor bir ay kalıyor sonra bizi almaya geliyor madem senin eşin de önceden gitsin sen sonra git iki ay çok uzun ama eşin de bir yandan haklı

Aslında oneriniz mantıklı bunu düşünücem . Haklısınız bence de sıkıyor insanı.

Teşekkür ederim çok yerinde bir yorum yapmissiniz

Kendi ailenizle ortalama 1buçuk ayda bir görüşüyormuşsunuz.
Şimdi diğerlerinde kesintisiz 2 ay kalmakla bu kıyaslanamazki.
Kesintisiz 2 ay çok fazla.
Nerede olsa fazla.
Ama herkesin aile ilişkileri farklı.
Seviyorsanız, orada güzel vakit geçiyor, sıkılmıyorsanız, bir de şöyle güzel bir memleketse kalınabilir belki :)

Benim ailemde yakında eşimin ailesi Türkiye'nin diğer ucunda sizinki gibi yani. Bir kere gittik 20 gün kaldık artık en son evim diye ağlayacaktim. Herkes çok iyi , iyi hoş ama insan evini , yatağını , kendi düzenini, mutfağını istiyor. 2 ay çok uzun bir süre bana kalırsa

Eşimin ailesine yakınız . Benim ailem 12 saat uzakta. Ben 2 ay kalmak isterdim ama hamile olunca eşimle erken döndüm. Eşim de 15 gün kaldı annemlerde. Normalde ara tatilde de 8 gün kalırdık bu sene bebek küçük diye yola düşmedik.
Uzakta olunca ailesi çok kalmak isteyebilir ben de istiyorum ve kalıyorum da. Ama siz de en azından 1 ay kalın tabi rahat edebiliyorsanız. Şimdiden önyargılı olmayın inada binmesin. Belki eşiniz sıkılır hadi dönelim der.

Çok iyi anlaşsak bile 2 günde sıkılıyorum ben. Evimdeki gibi rahat edemiyorum. 2 ay nedirr....

Hadi yılda 1 görüyorlar diye 1 ay kalalım dese,sık dişini kal derim. Ama yılın 2 ayı biraz fazla

Bunu kv ye anlatmak mümkün olmayabilir.insanın eşiyle anlaşabilmesi ne kadar önemli . Kocanla halledeceksin herşeyi gerisi konuşsun dursun.

Eşiniz siz olmadan tek başına gidip 2 ay kalmak istiyorsa, sizin için de çok problem değilse kalsın tabii. Peki uzakta olan sizin aileniz olsaydi, o da sizinle gelip 2 ay akraba akraba gezip kalır mıydı? Cevabınız hayirsa haksızlık yapmiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…