- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Minikellerr
-
Bizde de tam tersi durm mevcut. Kndi aileme uzagim ama yine de 2 ayi birak 1 ay bile kalmam ne alaka ya. Velev kalcak olsam onden giderm esimle 1 hafta yeter bile benceHerkese merhaba. Ben 3.5 yıllık evliyim.kendi aileme 1.5 saat mesafede oturuyorum. Haliyle onlarla yıl içinde daha sık görüşmüş oluyoruz. Yani genelde 1.5 ayda falan bir kere. Eşimin ailesi bize çok uzak. Türkiye nim öbür ucunda. Bu yıl ara tatilde de gidemedik. Yazın gidicez. Geçen yaz gittik en son. Eşim gidince iki aya yakın kalmak istiyor. Ben istemiyorum. Sizce adaletsizlik mı yapıyorum. Lütfen bana yardimci olur musunuz?
Sen daha ne yaptın ki?Ayyy ne güzel herkesten uzaksınız ben esimin ailesiyle hergun görüşmek durumnda kalıyorum resmen. Keşke bende senede bi görüp 1 ay kalsam :)) 2 değil de 1 ay yeterli eşinize soylersiniz günlerinizi de dolu dolu çıkarın madem başka şehir gezin dolaşın sıkılmazsınız nolcak :)
2 ay kalınır mı yaHerkese merhaba. Ben 3.5 yıllık evliyim.kendi aileme 1.5 saat mesafede oturuyorum. Haliyle onlarla yıl içinde daha sık görüşmüş oluyoruz. Yani genelde 1.5 ayda falan bir kere. Eşimin ailesi bize çok uzak. Türkiye nim öbür ucunda. Bu yıl ara tatilde de gidemedik. Yazın gidicez. Geçen yaz gittik en son. Eşim gidince iki aya yakın kalmak istiyor. Ben istemiyorum. Sizce adaletsizlik mı yapıyorum. Lütfen bana yardimci olur musunuz?
az kalmamış olmak için 2 ay mı kalmalıEvet adaletsizlik yapıyorsun. Oğlun olsa ve sık sık gelinin ailesine gitseler size de kırk yılda bir gelip az kalsalar hoşunuza gider mi?
Susss ay Allah korusun deeeeSen daha ne yaptın ki?
Bi de çocuğun olsun o zaman gör
Allah korusunSusss ay Allah korusun deeee
Siz yıl içinde ortalama kaç gün ailenizde kalıyorsunuz?Bir de oraya gittiğimizde sadece babasının evinde de kalmiyoruz. Çünkü ablaları da var evli onlar da. Onlar da kalıyoruz. Aram iyi yani bir sıkıntım yok. Akrabaları da çok günlük oturmaya gidiyoruz onlara da. Aslında ben de iki ay kalacagini düşünmüyorum. Çok özledi yeğenleri ni falan o yüzden öyle diyor belki de bilmiyorum. Bir de benim bir ablam onun ailesinin oturduğu şehirde. O yazın bu tarafa gelecek ben o tarafa gidicem. Ailem kesin sorun edecek bunu
O halde eşiniz haklı.Yani toplama vursam senede bir ayı fazla fazla geçiyor benim ailemde kalisim.
Bazı arkadaşlar sen dön demiş ama insanlar asıl torunlarını yeğenlerini görmek istiyor. Benim dönmem demek oğlumun da dönmesi demek o yüzden olmuyor öyle
Yani insanlar fikir veriyor her fikrw karşı çıkıyorsunuz, insanlar torunlarını özlüyorsa kalacaksınız 2 ay ozaman. Kalmak istiyorsunuz.Konu açmanızın mantığını anlamadım.Yani toplama vursam senede bir ayı fazla fazla geçiyor benim ailemde kalisim.
Bazı arkadaşlar sen dön demiş ama insanlar asıl torunlarını yeğenlerini görmek istiyor. Benim dönmem demek oğlumun da dönmesi demek o yüzden olmuyor öyle
Sizin rahatınız için değil o ortak bir yaşantınız var sizin artık. Niye kendinizi borçlu hissediyorsunuz ki? O zaman yardımcı olsaydı gitmeseydiniz oraya.Cocuğa baksaydı, yemek yapsaydı, temizlik yapsaydı da siz de yetiştirseydiniz derslerinizi.Asla hayatınızdan taviz vererek borçlu hissetmeyin kendinizi.Eşiniz doktora yapsaydı tüm yük sizde olacaktı.Siz ona hadi annenlerde çalış rahat et mi diyecektiniz? Sanmam tüm yük sizde olacaktı.Vallahi şöyle söyleyim. Ben doktora yapıyorum.derslerim çok ağırdı yetistiremiyordum. Eşim bunalma ben seni babanlara bırakayım istediğin kadar orada kal derslerini yap dedi . Ki çocuğa çok düşkündür. Sırf benim rahatım için bıraktı beni babamlara. Tam bir ay kaldım. Bunları düşününce işte haksızlık mı yapıyorum diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?