Esin ailesinde kalma mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 ay cok fazla ya canınız sıkılır
2 hafta da anlasın bence de kı maksımum 1 ay olsun hadı oda coook uzak dedıgınız ıcın

Bizde de tam tersi durm mevcut. Kndi aileme uzagim ama yine de 2 ayi birak 1 ay bile kalmam ne alaka ya. Velev kalcak olsam onden giderm esimle 1 hafta yeter bile bence

Sen daha ne yaptın ki?
Bi de çocuğun olsun o zaman gör

Kendi annenize 1.5 ayda bir gidiyorsunuz o kadar yakınken. Yılda 10 kez ancak. K.V de de 2 ay niye kalıyorsunuz. 15-20 gün çok bile.

2 ay kalınır mı ya
maksimum 1 hafta kalırsın ortam müsaitse
iki ayda çatlar insan

Evet adaletsizlik yapıyorsun. Oğlun olsa ve sık sık gelinin ailesine gitseler size de kırk yılda bir gelip az kalsalar hoşunuza gider mi?
az kalmamış olmak için 2 ay mı kalmalı
kendi annemin evinde bile 2 ay kalamam
2 ay insanın düzeni bozulur iki taraf için de ne yapacaklar dipdibe iki ay

Siz yıl içinde ortalama kaç gün ailenizde kalıyorsunuz?

O halde eşiniz haklı.
Siz ailenizi özledikçe görüyorsunuz.
Eşiniz 2 ay istemekte haklı.
O arada ablanız evine döner, ona da gidersiniz.
Ve iç işlerinize ailelerinizi karıştırmayın.

Yuh 2 ay ne be
Gidin,15-20 gun kalin. Esiniz daha fazla kalmak isterse siz colugu combalagi toplayin ya evinize gecin ya da ailenizin yanina.

Esiniz ogretmen herhalde. Butun tatili neden ulkenin bir ucunda gecireceksiniz. Gidin tabi ama 1 hafta 2 hafta kalin. Baska yerler gorun gezin. Tatil anlayisi memlekette oturmak olan insanlari anlamiyorum

O önden gitsin. Siz de ailenize gidin. Eşinizin dönmesine 1 hafta kala siz de gidin. Oldu bitti.

Kendi ailem 7 saat uzakta. Ha deyince gidemiyorum haliyle. Ama orda bir haftayı geçince afakanlar basıyor. En fazla iki hafta yazın o da o kadar kalıyorum. Bütünüyle iki ay çok uzun. Bir şekilde uzlaşmanız da lazım ama. Kışın da onlar size gelsin mesela bir hafta felan. Yani iki ay göçebe gibi orda burda yatmak gerçekten çok zor.

Kalınabilir. Ben de yazları gidip kalıyorum ailemle. Haksızlık gibi geliyor beni, torunlarını uzun uzun görsünler istiyorum. Bütün yıl görüşemiyoruz.

Yani insanlar fikir veriyor her fikrw karşı çıkıyorsunuz, insanlar torunlarını özlüyorsa kalacaksınız 2 ay ozaman. Kalmak istiyorsunuz.Konu açmanızın mantığını anlamadım.

Sizin rahatınız için değil o ortak bir yaşantınız var sizin artık. Niye kendinizi borçlu hissediyorsunuz ki? O zaman yardımcı olsaydı gitmeseydiniz oraya.Cocuğa baksaydı, yemek yapsaydı, temizlik yapsaydı da siz de yetiştirseydiniz derslerinizi.Asla hayatınızdan taviz vererek borçlu hissetmeyin kendinizi.Eşiniz doktora yapsaydı tüm yük sizde olacaktı.Siz ona hadi annenlerde çalış rahat et mi diyecektiniz? Sanmam tüm yük sizde olacaktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…