Esin ailesinde kalma mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O illa iki ay demedi zaten
Geçen sene bir ay kaldık geçen yaz yani
Bu da ilk defa oldu. Daha önceki iki yaz gitmedik zaten. Bu sene biraz daha fazla kalırız dedi. Kışin da gitmeyince.

eşin açısından düşününce haklı özlemiştir kalmak istiyodur. o istediği kadar kalsın, sen mesela 10 gün falan kal sonra ablanı bahane et ve dön. eşin bunu sorun edermi

anladığım kadarı ile eşin öğretmen ara tatil yazın iki ay tatil vs var

ee eşin gitseydi ara tatilde

ille de birlikte mi gidilecek

çocuk da varmış 2 ay zor olabilir

lakin ablam bu tarafa gelecek ben oraya gideceğim ablamla görüşmüyorum diye ailem laf eder kısmı garip geldi

bir kime ne iki ablan da iki ay mı gelecek

eğer ablan iki ay ailenin yanına geliyorsa eşinin de iki ay gitmek istemesi aile yapılarınıza göre garip değil

biz de yazın babaannemlere giderdik iki ay annem de kızardı ama onun gerekçesi farklı idi

tatil olup gidiyoruz tüm tatilde kalıyoruz evimin işini yapacak zamanım bile kalmıyor biraz evime dinlenmek istiyorum derdi

ailenizi karıştırmayın. ne demek sorun edecek?
böyle şeylere aileniz müdahil oluyorsa siz türkiye nin onlara uzak ucuna taşının madem...

eşiniz 2 ay kalsın, siz 1 ay kalın dönün.
eşinin ailesinin de torunlarını görmek hakkı...senede 1 kere görmek eşine de, onlara da zordur.

bir de konuda kendi ailemi 1.5 ayda bir görüyorum yazıp sonra 1 ay gittim kaldım yazıyorsunuz. arada epey bir fark var...

Bir yıl zaten hepi topu 12 aydan oluşurken zorunlu bir durum haricinde kimsenin evinde 2 ay kalmak istemem açıkçası..Eşinin hesabına göre senin ailene de 6 günde bir gidip kalıyor olman lazım ki ben çetele tutulmasından yana olan birisi değilim ...esinin ailesinin uzakta oturuyor olması senin suçun degil.Doktora sırasında gidip ailende kalmış olabilirsin ama bu kalısın nedeni ailenden birilerinin gönlünü yapmak değil senin ders calisirken çocukla ilgilenecek insanlara ihtiyaç duymanmis.

Tam anlatmıyorsunuz konuyu, kendi ailenize 1.5 ayda bir sadece oturmaya gidiyorsunuz gibi anlaşılıyor ama arada 1 ay kaldığınızı söylüyorsunuz. Şahsen eşim dibindeki ailesinde 1 ay kalsa ve benim yılda bir kere ailemde 2 ay kalmama laf etse aşırı bozulurum. Siz 1 yılda ailenizde tam olarak ne kadar kalıyorsunuz?

Ayy afakanlar bastı beni 2 ay kaynanamda kalacağımı düşündüm de, Allah korusun.2 ay çok fazla siZin hiç özel hayatınız yok mu bütün tatil orda geçer mi? Siz kalın 2 hafta , eşiniz hala kalmak istiyorsa bırakın o kalsın doysun ailesine. Siz dönün.

Kendisi gidip kalabilir ama kadını peşinde götürmesinin anlamı yok. Konu sahibi annesinde 1 ay kalırken eşide mi kalıyormuş.

2 ay eşiniz sizin ailenizin yanın da kalabilir mi ? Tamam gönderiyor ailenize istediğiniz kadar kalıyorsunuz çünkü ucu ona dokanmıyor kimse başkasının evin de 2 ay rahat edemez ki sizin durumunuz daha kötü göçebe hayatı gibi oradan oraya gideceksiniz öyle yazmışsınız başka evlerde de kalmayı... ben olsam en fazla 20 gün kalırdım eğer çok özlediyse o sizden önce gitsin özlem gidersin... hep aynı bakış açısıyla bakılıyor sen gidiyorsun ailene eşinin ailesine gelince bencillik yapıyorsun deniyor... ya sanki eşlerimiz bizim ailelerimizde uzun süre kalıyor

Kendisi gidip kalabilir ama kadını peşinde götürmesinin anlamı yok. Konu sahibi annesinde 1 ay kalırken eşide mi kalıyormuş.
İşte bunu anlatamazsınız hadi sıkıyorsa kocası kalsın 2 ay kv sin de ortalık karışık maazallah. Nedense bazı kadınlar bu açıyla bakmıyor. Koskoca adam önden gitsin özlem gidersin yada eşi 20 gün kalsın annesinin evine göndersin sonra...

Bir aylık kalmam tek sefere mahsus bir seydi

Sen oraya giderken ablanin bu tarafa gelmesinde senin ailen neden bozulacak?

Aileni ilgilendiren bir durum yok.
Aileleri bu kadar karistirmayin bu islere.

Bu sefer oyle denk gelmistir oyle olur ucunde ölüm yok ki.

Bu arada esin senden fazla kalabilir.
Sen 15 gun kalir donersin esin isterse 2 ay kalsin.

Sonucta sen de onu yalniz birakarak dibindeki annende 1 ay kalmissin

Yani toplama vursam senede bir ayı fazla fazla geçiyor benim ailemde kalisim.
Bazı arkadaşlar sen dön demiş ama insanlar asıl torunlarını yeğenlerini görmek istiyor. Benim dönmem demek oğlumun da dönmesi demek o yüzden olmuyor öyle

2 ay onun için ancak sizin için fazla bir süre. Sonuçta siz onlara gidince 2 ay 7/24 beraber olacaksınız. Eşiniz sizin ailenizde o kadar zaman geçirmiyor. Kaldı ki gerek de yok. Siz yeterli gördüğünüzde dönün o kalsın. Bu kadar basit. Herkes kendi evladını anne babasını daha çok özler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…