- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
eşin açısından düşününce haklı özlemiştir kalmak istiyodur. o istediği kadar kalsın, sen mesela 10 gün falan kal sonra ablanı bahane et ve dön. eşin bunu sorun edermiBir de oraya gittiğimizde sadece babasının evinde de kalmiyoruz. Çünkü ablaları da var evli onlar da. Onlar da kalıyoruz. Aram iyi yani bir sıkıntım yok. Akrabaları da çok günlük oturmaya gidiyoruz onlara da. Aslında ben de iki ay kalacagini düşünmüyorum. Çok özledi yeğenleri ni falan o yüzden öyle diyor belki de bilmiyorum. Bir de benim bir ablam onun ailesinin oturduğu şehirde. O yazın bu tarafa gelecek ben o tarafa gidicem. Ailem kesin sorun edecek bunu
eşin açısından düşününce haklı özlemiştir kalmak istiyodur. o istediği kadar kalsın, sen mesela 10 gün falan kal sonra ablanı bahane et ve dön. eşin bunu sorun edermi
2 ay mı ? Göbek bağını 9 ayda kesiyorlar 7 ay daha kalın bence.
Bir de oraya gittiğimizde sadece babasının evinde de kalmiyoruz. Çünkü ablaları da var evli onlar da. Onlar da kalıyoruz. Aram iyi yani bir sıkıntım yok. Akrabaları da çok günlük oturmaya gidiyoruz onlara da. Aslında ben de iki ay kalacagini düşünmüyorum. Çok özledi yeğenleri ni falan o yüzden öyle diyor belki de bilmiyorum. Bir de benim bir ablam onun ailesinin oturduğu şehirde. O yazın bu tarafa gelecek ben o tarafa gidicem. Ailem kesin sorun edecek bunu
Vallahi şöyle söyleyim. Ben doktora yapıyorum.derslerim çok ağırdı yetistiremiyordum. Eşim bunalma ben seni babanlara bırakayım istediğin kadar orada kal derslerini yap dedi . Ki çocuğa çok düşkündür. Sırf benim rahatım için bıraktı beni babamlara. Tam bir ay kaldım. Bunları düşününce işte haksızlık mı yapıyorum diyorum.
Kendisi gidip kalabilir ama kadını peşinde götürmesinin anlamı yok. Konu sahibi annesinde 1 ay kalırken eşide mi kalıyormuş.Tam anlatmıyorsunuz konuyu, kendi ailenize 1.5 ayda bir sadece oturmaya gidiyorsunuz gibi anlaşılıyor ama arada 1 ay kaldığınızı söylüyorsunuz. Şahsen eşim dibindeki ailesinde 1 ay kalsa ve benim yılda bir kere ailemde 2 ay kalmama laf etse aşırı bozulurum. Siz 1 yılda ailenizde tam olarak ne kadar kalıyorsunuz?
İşte bunu anlatamazsınız hadi sıkıyorsa kocası kalsın 2 ay kv sin de ortalık karışık maazallah. Nedense bazı kadınlar bu açıyla bakmıyor. Koskoca adam önden gitsin özlem gidersin yada eşi 20 gün kalsın annesinin evine göndersin sonra...Kendisi gidip kalabilir ama kadını peşinde götürmesinin anlamı yok. Konu sahibi annesinde 1 ay kalırken eşide mi kalıyormuş.
2 ay mı ? Göbek bağını 9 ayda kesiyorlar 7 ay daha kalın bence.
ailenizi karıştırmayın. ne demek sorun edecek?
böyle şeylere aileniz müdahil oluyorsa siz türkiye nin onlara uzak ucuna taşının madem...
eşiniz 2 ay kalsın, siz 1 ay kalın dönün.
eşinin ailesinin de torunlarını görmek hakkı...senede 1 kere görmek eşine de, onlara da zordur.
bir de konuda kendi ailemi 1.5 ayda bir görüyorum yazıp sonra 1 ay gittim kaldım yazıyorsunuz. arada epey bir fark var...
Yani toplama vursam senede bir ayı fazla fazla geçiyor benim ailemde kalisim.Tam anlatmıyorsunuz konuyu, kendi ailenize 1.5 ayda bir sadece oturmaya gidiyorsunuz gibi anlaşılıyor ama arada 1 ay kaldığınızı söylüyorsunuz. Şahsen eşim dibindeki ailesinde 1 ay kalsa ve benim yılda bir kere ailemde 2 ay kalmama laf etse aşırı bozulurum. Siz 1 yılda ailenizde tam olarak ne kadar kalıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?