- 25 Ekim 2015
- 148
- 68
- 48
- 36
Hiç hoş değil eşinin hattı için ayda bir bile gitmek istemiyor msnİyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz(uyuyacağımız zaman eve dönüyoruz); çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?
Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...
Şaka mıay bizimkilerin hepsi bi tuhafkv ayrı dert kb zaten olayyyy düğünümüzde bütün takılarımızı alıp kactı
gercekŞaka mı
Akşam bi gelişme oldu muaynen öyle
biz olamadık henüz
onun için aile annesi ve kardeşi
biz ise eklenti
Eee sonra ? Altın yüzünden oğluylada mı görüşmüyorlaray bizimkilerin hepsi bi tuhafkv ayrı dert kb zaten olayyyy düğünümüzde bütün takılarımızı alıp kactı
ay bizimkilerin hepsi bi tuhafkv ayrı dert kb zaten olayyyy düğünümüzde bütün takılarımızı alıp kactı
İyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz(uyuyacağımız zaman eve dönüyoruz); çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?
Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...
KV tamamen mi koptunuz? Ben böyle bir şeyin imasını bile yapsam kesinlikle boşanmıştık. Bunun ortası niye yok ki sanki...
dün akşam konuştuk artık kv ile mecbur kalmadıkça yüz yüze gelmeyeceğimMadem kv bosan diyor,bu onlarla görüsmenek icin iyi bi bahane olmus...bi müddet görüsmeyin belki akillari baslarina gelir..kadina bak ya hic utanmadan sikilmadan kendi egosu tatmin olmadi diye yuva yikmaya calisiyor
malesef evetaynen yanlis dusunmusun kusura bakma ama seni enayi yerine koymuslar bundan sonra hic taviz verme
çalışmıyor olsam da resti çekerdimÇalışmasanız bu kadar kolay -kv- den ötürü "boşanıcam dedim, resti çektim" diyebilir miydiniz?
Demek yat kat gemi istemedim demekle olmuyor.
Maddiyat bir açıdan önemli, böyle rest çektiriyor insana.
......
(konudan bağımsız)
İnsanlar ve hayatlar (konular) ne garip ve ne kadar çok çeşit ;
Nişanlıyken kv-kp evinde kalanlar,
Aynı evde yaşayıp evliliği yürütmeye çalışanlar,
6 sene dini nikah yaşayanlar,
Hamile kaldım korkusu yaşadığı halde yalnız kalmamak için sevmediği sevgilisi ile aynı evde sarılıp uyuyanlar,
1 pazar kv'ye kp'ye dayanamayanlar...
....
İnsanlar ne kadar farklı ama,
Ama kesin olan, üzerinde anlaşılan ve hem fikir olan tek şey var:
hayatta en kötü, en berbat, en çekilmez, en katlanılmaz, en dayanılmaz, en fesat, "ilişkileri bir temelli kessem de tamamen görüşmekten kurtulsam" veya "yüz vermeye gelmez, mesafeli olun, ne kadar mesafe o kadar kafa rahat" dedirten tek insan grubu var: kv'ler....
Yani hemcinsler...
Herkesin yaşadığı sorunlar var ama bazen abartılıyor mu ne?
evet olduAkşam bi gelişme oldu mu
evet oldu
akşam eşim geldi
elinde koca bi buket çiçek-ki eşim 6 yıllık evlilik ve 2 yıllık flört döneminde bana toplam 3 kere çiçek almış bi insan-
karşıma aldım ve açık açık konuştum
bu şehirden gitmek istediğimi, ankaradayken hiç tartışmadığımızı ama izmire geldikten sonra sık sık tartıştığımızı ve bu tartışmalardaki tek sebebin kv nin eşime verdiği gaz olduğunu, hiç bir zaman ailesine karşı kötülük düşünmediğimi ve hala da düşünmediğimi(eşim düşünmez ama ben düşünürüm.annesi bi yerde bişey mi görüp beğendi hemen gider alırım, kardeşinin paraya mı ihtiyacı var hemen veririm vb. eşim de bunu bildiği için gayet iyi anlıyor), ama annesinin bana ve aileme söylediği lafların beni çok incittiğini, daha fazla yüz göz olup iki tarafın da saygı sınırlarını aşmasını istemediğimi , artık ruh sağlığımın daha fazlasını kaldırmadığını ve bu evliliği devam ettirmek istiyorsa bu şehirden başka bi yere gitmek istediğimi söyledim.
eşim hak verdi, kendisinin evlilikte çok hatası olduğunu ama kendisini düzelteceğini, bundan sonra kv ile görüşmememi, artık çekirdek aile olarak yaşamak istediğini, eğer görüşmek isterse kendinin gidip görüşeceğini, taşınma işini en azından benim arabamın borcu bitinceye kadar ertelememiz gerektiğini,beni çok sevdiğini ve kaybetmek istemediğini söyledi
ben de bu evliliğe verdiğim son şans olduğunu ve bir daha böyle olaylar yaşanırsa bu evliliği kesinlikle arkama bakmadan bitireceğimi söyledim
evet çabası var ve çabası olduğu için verdim bu şansıGüzel gelişmeler olmuş bence
Arabanın borcuna kaç ay var bilemiyorum
Bu süre deneme olsunsonra duruma göre bakarsınız taşınıp taşınmamaya
Eşinin çabası var, kayınvalide için boşanma ama size adapte olsun bi zahmet 6 yıldır ailesi hangisi farkında değil gibiydi
İşini değişme şansı nedir peki? Yani eve çok az geliyor,o kısmı çok zor değil mi?evet çabası var ve çabası olduğu için verdim bu şansı
2017 nisanda bitecek arabanın borcu
bundan sonra bize adapte olacağını söyledi
inşallah olur
İnşallahevet çabası var ve çabası olduğu için verdim bu şansı
2017 nisanda bitecek arabanın borcu
bundan sonra bize adapte olacağını söyledi
inşallah olur
biz alıştık artık işimizeİşini değişme şansı nedir peki? Yani eve çok az geliyor,o kısmı çok zor değil mi?
öyle olacak artıkİnşallah
Bi de şehir dışında çalışıyomuş
Gelince şuraya gidelim edelim diye program yap ki 3 günü de kayınvalide de geçirmesin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?