Eşin ailesine gitmek istememe

kv kb zaten doğum yaptığımda bile arayıp nasıl oldun demediler oglum 2 aylık oldu daha bakmaya bile gelmediler ..

Hiç hoş değil eşinin hattı için ayda bir bile gitmek istemiyor msn

Bi yandan da haklısın insan doluyor ya kaynanan da bi tuhaf hani kaynana ilk gün bebek doğunca gelmelydi

ay bizimkilerin hepsi bi tuhaf kv ayrı dert kb zaten olayyyy düğünümüzde bütün takılarımızı alıp kactı

, post: 44070747, member: 681498"]Kv. Küsmeden önce bizdede bu sorun vardı. Hergun eve geçerken marketlerıne ugramama ragmen pazar gunu gelmıyoruzz diye kızardı. KV'le tamamen ilişkimi bitirerek bu sorunu ortadan kaldırdım.
Umarım sende ilişkine zarar vermeden bu durumdan kurtulursun..
[/QUOTE]
Size bi soru? Kv iliski bitince evin içinde ki iliski ne durumda oluyor. Çok acayip ggeliyor. Gerçekten merak ediyorum.

Olay tutum da bitiyor bence. Konuşmayı deneyin derim. Ben KV her şeyi konuşarak hallederim. Her zaman da dinler ve hak verir,üstelik uygular. Bazen o benim Küçüğüm olur. Başta böyle mıydı hayır tabi ki. Ben konuşarak hallettim. Hayatta mmeselen kiminleyse onunla halletmeli.. Empati denilen şey çok önemli. Bende de tam tersi durum söz konusu. Hiç hoş değil. Cok yipraniyorum.Eş olmayı idrak etmektir evlilik. Bazen onun için biseylerin yapmaktır.

Valla eşin ayrılmak ister mi bilmem ama, eşin neden düşünmüyor. Bu kadın zaten çalışıyor, aileme saygıda kusur etmiyor, iyi kötü görüşüyor daha ne diye sıkıp bunaltıyorum ya bir gün ayrılmak isterse diye? Yani sırf bu yüzden ayrılmak isterse zaten ayrılsın yani, kimse kimseyle evlenirken ailen her aradığında görüşeceğim diye sözleşme imzalamıyor. Evimde iyi miyim, kocama sadık mıyım, yuvama bakıyor muyum, çocuğumla ilgileniyor muyum, mutlu bir eş miyim, ee daha ne? Yok annemi aramadı yok bacımı aramadı yok dıdıma gitmedi. Erkekler çok fazla şey beklemesin, gün olur ellerindekini de kaybederler o zaman anlarlar.

KV tamamen mi koptunuz? Ben böyle bir şeyin imasını bile yapsam kesinlikle boşanmıştık. Bunun ortası niye yok ki sanki...

Bende tamamen ipleri kopardım, hemde eşimin tarafıyla herkesle. Alsa görüşmeyeceğimi evime asla almayacağımı isterse ayrılabileceğimizi de söyledim. Çünkü benim hayatım değerli, hayata 1 defa geliyorum onun ailesinin sorunlarını çekemem kimse kusura bakmasın. Artık delirme noktasına gelmiştim çünkü, sonra psikoloğa gittik, psikolog ne konuştuysa artık sorunumuz kalmadı :)

Madem kv bosan diyor,bu onlarla görüsmenek icin iyi bi bahane olmus...bi müddet görüsmeyin belki akillari baslarina gelir..kadina bak ya hic utanmadan sikilmadan kendi egosu tatmin olmadi diye yuva yikmaya calisiyor
dün akşam konuştuk artık kv ile mecbur kalmadıkça yüz yüze gelmeyeceğim
aynen yanlis dusunmusun kusura bakma ama seni enayi yerine koymuslar bundan sonra hic taviz verme
malesef evet
çalışmıyor olsam da resti çekerdim
malesef benim çok kötü bir huyum var para için kimseye minnet etmem
öğrenciyken bile anne babamdan para almadan okudum. onlardan para alacak olsam kendimi çok kötü hissederdim
ama demek istediğinizi anladım.bi çok kadın için maddi imkanın olması önemli bu konuda haklısınız

Akşam bi gelişme oldu mu
evet oldu
akşam eşim geldi
elinde koca bi buket çiçek-ki eşim 6 yıllık evlilik ve 2 yıllık flört döneminde bana toplam 3 kere çiçek almış bi insan-
karşıma aldım ve açık açık konuştum
bu şehirden gitmek istediğimi, ankaradayken hiç tartışmadığımızı ama izmire geldikten sonra sık sık tartıştığımızı ve bu tartışmalardaki tek sebebin kv nin eşime verdiği gaz olduğunu, hiç bir zaman ailesine karşı kötülük düşünmediğimi ve hala da düşünmediğimi(eşim düşünmez ama ben düşünürüm.annesi bi yerde bişey mi görüp beğendi hemen gider alırım, kardeşinin paraya mı ihtiyacı var hemen veririm vb. eşim de bunu bildiği için gayet iyi anlıyor), ama annesinin bana ve aileme söylediği lafların beni çok incittiğini, daha fazla yüz göz olup iki tarafın da saygı sınırlarını aşmasını istemediğimi , artık ruh sağlığımın daha fazlasını kaldırmadığını ve bu evliliği devam ettirmek istiyorsa bu şehirden başka bi yere gitmek istediğimi söyledim.
eşim hak verdi, kendisinin evlilikte çok hatası olduğunu ama kendisini düzelteceğini, bundan sonra kv ile görüşmememi, artık çekirdek aile olarak yaşamak istediğini, eğer görüşmek isterse kendinin gidip görüşeceğini, taşınma işini en azından benim arabamın borcu bitinceye kadar ertelememiz gerektiğini,beni çok sevdiğini ve kaybetmek istemediğini söyledi
ben de bu evliliğe verdiğim son şans olduğunu ve bir daha böyle olaylar yaşanırsa bu evliliği kesinlikle arkama bakmadan bitireceğimi söyledim

Güzel gelişmeler olmuş bence
Arabanın borcuna kaç ay var bilemiyorum
Bu süre deneme olsun sonra duruma göre bakarsınız taşınıp taşınmamaya
Eşinin çabası var, kayınvalide için boşanma ama size adapte olsun bi zahmet 6 yıldır ailesi hangisi farkında değil gibiydi

evet çabası var ve çabası olduğu için verdim bu şansı
2017 nisanda bitecek arabanın borcu
bundan sonra bize adapte olacağını söyledi
inşallah olur

inşallah olur
İşini değişme şansı nedir peki? Yani eve çok az geliyor,o kısmı çok zor değil mi?

inşallah olur
İnşallah
Bi de şehir dışında çalışıyomuş
Gelince şuraya gidelim edelim diye program yap ki 3 günü de kayınvalide de geçirmesin artık

İşini değişme şansı nedir peki? Yani eve çok az geliyor,o kısmı çok zor değil mi?
biz alıştık artık işimize
zaten eşimin bu yaştan sonra iş değiştirme şansı yok malesef
İnşallah
Bi de şehir dışında çalışıyomuş
Gelince şuraya gidelim edelim diye program yap ki 3 günü de kayınvalide de geçirmesin artık
öyle olacak artık
yoksa gerçekten zor oluyor
ailesi tabi görüşeceğiz ama benim de bi özel hayatım var ben de onu yaşamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…