ÜzüldümBizim kötü şeyler olduCekirgee
Biz ayrılacağız sanırım,dün anladım bunu.
2002den beri tanıdığım,aşık olduğum,bana aşık olduğuna inandığım,ailesi dışında ve ufak tefek atışmalar dışında hiçbir sorunumuzun olmadığı eşim; dün evden çıkıp gitti...
İçimdeki herşeyi kustum "Senin annen bizim evimizi yönetiyor bıktım artık.Her haftasonu şu geldi,bu geldi sizde gelin diye arıyor; sen ya "laf olur gidelim" diye kavga ediyorsun ya da "şantiyeye gitmem lazım işim çıktı"diyip anneni reddediyorsun. Bu kadar mı zor "ailemle vakit geçireceğim,misafirlerin kusura bakmasın"demek.Annenden abinden ödün kopuyor" dedim. "Bizimle ilgili evle ilgili müdahale etmeye çalıştığında gerekli cevapları veremiyorsun.Sanki biz evli değiliz de hala küçük çocuğuz,onların elinin altındayız gibi hareket ediyorsun. Daha yeni altın mevzuları oldu,ne hakla hangi yüzle bu muhabbetler dönüyor ya"dedim...
"Abin sürekli bizden araba alıyor 10-15 gün geçiyor gidip isteyemiyorsun,"işim var abi arabayı alabilir miyim" diye izin isteyerek alıyorsun. Ya da "Onda kalsın nolacak"diye benimle kavga ediyorsun,daha bir ton olay dedim.
O da "Benim annem ne yaptı ya ne yaptı? Siz de gelin katılın,çağırmazsam gelin küsmesin diye arıyor bizi;sen ne kötü kalplisin" dedi.Ben hiç gitmek istemiyormuşum,sanki bana annesi çok mu meraklıymış, köyden gelen erzaklar olursa hep bize de veriyormuş,hep bizi düşünüyormuş.Eltim de ben de onu sevmiyormuşuz bıdıbıdıbıdıbıdı..."Evet ya sevmiyorum, hiç demiyorsun dimi iki gelin de sevmiyorsa demekki annemin de kabahati var,demek ki oğullarının da kabahati var diye hiç kendinizde suç görmüyorsunuz dimi"diye bağırdım. "Annemi sevmiyorsun öyle mi?" diyip çıktı gitti...
O beni sindirmeye çalışıyor,tek hassas olduğu konu ailesi.Ama asla taviz vermeyeceğim. Ben mal değilim,robot değilim. Tüm suç eşimde,annesini/ailesini bana karşı savunup kolladığı gibi beni onlara karşı savunamıyor. Kendi bilir,ne arayacağım ne de taviz vereceğim.Bitiyorsa da bitsin.
İlk defa böyle bir şey yaptı,hiç evden çıkıp gitme huyu yoktur.Benim şuan düşündüğüm dönüp dönmemesi değil; annesini melek beni şeytan görmesi.Ben ne yaparsam yapayım haklı olduğum konuları göremiyorÜzüldüm
İyi gelişmeler olmamış maalesef
Hem bu kadar aşıkken ( sanırım böyle bi konun vardı ) hemde gitme gelme sıklığı yüzünden çıkıp gitmesi çok saçma
Orta yolu bulayım demeden hemde, senin annen de her misafir geldiğinde sizi çağırsa damattan da hizmet beklese o da bunalır aaa ben çalışıyorum der yani ama objektif bakamıyor
Vay sen benim annemi nasıl sevmezsin kapıyı çarpar giderime bağlamış ama döner bence
Bence haklı çıkmak adına açtı ağzını yumdu gözünüİlk defa böyle bir şey yaptı,hiç evden çıkıp gitme huyu yoktur.Benim şuan düşündüğüm dönüp dönmemesi değil; annesini melek beni şeytan görmesi.Ben ne yaparsam yapayım haklı olduğum konuları göremiyor
Bizim kötü şeyler olduCekirgee
2002den beri tanıdığım,aşık olduğum,bana aşık olduğuna inandığım,ailesi dışında ve ufak tefek atışmalar dışında hiçbir sorunumuzun olmadığı eşim; dün evden çıkıp gitti...
İçimdeki herşeyi kustum "Senin annen bizim evimizi yönetiyor bıktım artık.Her haftasonu şu geldi,bu geldi sizde gelin diye arıyor; sen ya "laf olur gidelim" diye kavga ediyorsun ya da "şantiyeye gitmem lazım işim çıktı"diyip anneni reddediyorsun. Bu kadar mı zor "ailemle vakit geçireceğim,misafirlerin kusura bakmasın"demek.Annenden abinden ödün kopuyor" dedim. "Bizimle ilgili evle ilgili müdahale etmeye çalıştığında gerekli cevapları veremiyorsun.Sanki biz evli değiliz de hala küçük çocuğuz,onların elinin altındayız gibi hareket ediyorsun. Daha yeni altın mevzuları oldu,ne hakla hangi yüzle bu muhabbetler dönüyor ya"dedim...
"Abin sürekli bizden araba alıyor 10-15 gün geçiyor gidip isteyemiyorsun,"işim var abi arabayı alabilir miyim" diye izin isteyerek alıyorsun. Ya da "Onda kalsın nolacak"diye benimle kavga ediyorsun,daha bir ton olay dedim.
O da "Benim annem ne yaptı ya ne yaptı? Siz de gelin katılın,çağırmazsam gelin küsmesin diye arıyor bizi;sen ne kötü kalplisin" dedi.Ben hiç gitmek istemiyormuşum,sanki bana annesi çok mu meraklıymış, köyden gelen erzaklar olursa hep bize de veriyormuş,hep bizi düşünüyormuş.Eltim de ben de onu sevmiyormuşuz bıdıbıdıbıdıbıdı..."Evet ya sevmiyorum, hiç demiyorsun dimi iki gelin de sevmiyorsa demekki annemin de kabahati var,demek ki oğullarının da kabahati var diye hiç kendinizde suç görmüyorsunuz dimi"diye bağırdım. "Annemi sevmiyorsun öyle mi?" diyip çıktı gitti...
O beni sindirmeye çalışıyor,tek hassas olduğu konu ailesi.Ama asla taviz vermeyeceğim. Ben mal değilim,robot değilim. Tüm suç eşimde,annesini/ailesini bana karşı savunup kolladığı gibi beni onlara karşı savunamıyor. Kendi bilir,ne arayacağım ne de taviz vereceğim.Bitiyorsa da bitsin.
27 yaşındayım 2011de evlendik. Mesajın için teşekkür ederim canım. Yazan herkese teşekkürler, hayırlısı neyse o olsunCeyz, yaşça ve evlilik sürecinde benden büyük olduğunu tahmin ediyorum. Bırak gitsin hatta isterse bir süre ailesinde kalsın yaşasın. Gerçeklerle yüzleştiği için, aslında durumun oda farkında olduğu için çıkıp gitmiş. Evlilik ancak sevgi bitmişse bitmeli bana göre. Birbirinizi seviyorsanız, eşinizin sizi sevdiğini biliyorsanız ayrılmazsınız. Sen ailesinden birşey istemiyorsun ki, sadece size karışmasınlar istiyorsun. eşine zaman ver, eşinde seni savunamadığının farkında.
Bırak hiç üstüne gitme. Bence eşinin aklı başına gelecek. Biraz kendini dinlesin. Bu sebeplerden boşanılmaz ya. Kızınıza ve sevginize acısın. İlla mıç mıç olmak zorunda değil herkes.27 yaşındayım 2011de evlendik. Mesajın için teşekkür ederim canım. Yazan herkese teşekkürler, hayırlısı neyse o olsun
Annesi köye gitti, evde olsaydı arabada uyurdu da yine gitmezdi.(Anacığını benim sorunlarımla üzmez asla) Şimdi ev boş rahat rahat uyumuştur orada, ben de sinirimden oturdum ağladım.Deliksiz uyuyan ben, gece kaç kere uyandım,üzüldüm hatta karanlıktan korktum...Çok tuhaftı ya herşey,o ne yaptı bilmiyorum.Bırak hiç üstüne gitme. Bence eşinin aklı başına gelecek. Biraz kendini dinlesin. Bu sebeplerden boşanılmaz ya. Kızınıza ve sevginize acısın. İlla mıç mıç olmak zorunda değil herkes.
İnanıyorum ki annesiyle çekirdek ailesinin ayrımını yapıp pişman olacak.
Ya ne meraklılar annelerine aklım almıyor. Biz ağaç kovuğundan çıktık sanki anamız babamız yok. Koca koca adamlar anneleriyle eşleri arasındaki dengeyi kuramıyor. Hiç durup acaba annemde de hata olabilir mi demiyorlar. Sinir oldum ya. Sen üzme kendini düzelecek her şey bence. Arada sevgi varken bitenileceğine inanmıyorum.Annesi köye gitti, evde olsaydı arabada uyurdu da yine gitmezdi.(Anacığını benim sorunlarımla üzmez asla) Şimdi ev boş rahat rahat uyumuştur orada, ben de sinirimden oturdum ağladım.Deliksiz uyuyan ben, gece kaç kere uyandım,üzüldüm hatta karanlıktan korktum...Çok tuhaftı ya herşey,o ne yaptı bilmiyorum.
27 yaşındayım 2011de evlendik. Mesajın için teşekkür ederim canım. Yazan herkese teşekkürler, hayırlısı neyse o olsun
Bana da öyle geliyorYaş olarak 1 evlilik tecrübesi olarak 2 yıl öndesin benden :) Barışacaksınız gibi doğuyor içime. Rica ederim, inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
kayınvaliden hoş anlayışlı bir insansa onu kendine yakın görebilirsin tabi arayabilirsin ama sanırım aranızda soğukluklar olmuş. Eşin çok anneciyse bu durum sorun olur. Eğer eşini çok seviyorsan ve kayınvalidenin de sana yaptığı çok fazla kötülük yoksa daha sık arayabilirsin ve gidebilirsin. Yaşlı oldukları için aşırı ilgi bekliyorlar sanırımİyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz(uyuyacağımız zaman eve dönüyoruz); çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?
Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...
Hiçbir kaynana oglununun evlendiğini kabullenemiyor.maalesef merak etme kocan bu olaylarlar için seni ve çocuğunuzu bırakıp gitmezİyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz(uyuyacağımız zaman eve dönüyoruz); çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?
Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...
Canim senin içinde de birikmiş anlaşılan ve esin ailesine karşı biraz pasif.buda senin hiç hoşuna gitmiyor haliyle.üzüldüm valla nediyim şasirdimBizim kötü şeyler olduCekirgee
BDV deki diğer konuya öyle bir odaklanmışım ki kendi derdimi unuttum
Erkekler genelde belli etmez böyle gerginlikleri. Git bence oluruna bırak. Biraz daha yatışsın anlayacaktır hatasını. Bazen diyorum ki şurayı okutsak belki hatalarını anlarlar.BDV deki diğer konuya öyle bir odaklanmışım ki kendi derdimi unuttum
Dün çok önemli bir gelişme olmadı canım,biraz da o yüzden yazmadım.İkimiz de hala sinirliyiz ama, o bariz hissediliyor; çocukla ilgilendik, birbirimizle mecburi bir kaç kelime dışında hiç konuşmadık ve uyuduk.
Bu akşam dersane var,kpss için yazılmıştık beraber gidiyoruz. Bir tane hoca var, biz evliyiz diye ilk zamanlar çok tuhafına gitmişti,sonradan da çok güzel muhabbetimiz oldu, eşim de o da çok konuşkan.Ayrı ayrı oturunca kesin soracak hayırdır diye,sınıfa da rezil olacağız sorarsa. Şuan kara kara onu düşünüyorum gitmesem mi acaba diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?