aynen öyleYani kusura bakma da benim eşim bu anne konusunda öküzse senin eşin de öküzoğlu öküzmüş. Senin koynuna girerken de annesinden onay almış mı acaba.
canım yaşananı yazdım. ama senin için kopyalayayımDün ne yalandı bilmiyorum, kendi konun var mı burda mı yazdın görmedim
Kayınvalide çok biliyo
Eşin de tuhaf annesine niye anlatıyo, seni ikna ikna etsin boşanmayalım diye
Bu kv bekarsa acilen evlendirin.canım yaşananı yazdım. ama senin için kopyalayayım
slm canım
valla ben şuan eşime boşanmak istediğimi söyledim ebep annesi
şöyle anlatayım
6 yıllık evliyiz, bir kızım var 3 yaşında
3 yıl ankarada yaşadık sonra eşimin emrivakisi üzerine izmire kv nin yakınına taşındık
kv hep benim annemi aşağı gördü, beni aşağıladı, her şeye karıştı, bana görgüsüzsün dedi ama hiçbir zaman ne eşime söyledim ne ses ettim
hep büyüğümdür , aman idare edeyim yaşlı kadın dedim
eşimle tartışırdı bana koşardı ben barıştırırdım
kendime ne aldıysam ona da aldım, her ay dışarı çıkardım bişeyler yiyip içmeye, elinin harçlığı, mutfak masrafı ve hac parası dahil her şeyi verdik
en son eşim annesine benim altınlarım ve kredi çekerek yazlık aldı ve ben ona bile eyvallah dedim
ha bu arada ben ağır depresyondayım ve günde 3 tane ilaç içiyorum
ilk kv ile tartışmamız mayıs ayında oldu.sebep kızıma küfür öğretmesi
son büyük tartışmamız da dün oldu sebep: haftada 1 tek pazar olsun eşim ve kızımla başbaşa vakit geçirmek istemem
eşim müfettiş ve sürekli şehir dışında. birbirimizi ayda bir görüyoruz.cuma akşamı eşim geldi o gün zaten görüştüler.cumartesi günü kvyi pazara götürdük.oradan işimiz vardı çarşıya gittik.sonra kv aradı balık pişiriyorum ne zaman gelirsiniz diye. ona da eyvallah dedim.gittik yatacağımız vakit geldik.ve kv kendince eşimle plan yapmış pazar savbah da oraya gidecekmişiz.bana da tam biz kv den çıkarken söylediler
ben de kızdım.bi pazar bari başbaşa geçirelim diye.ve dün kv ile tartıştık.
kadının derdi başkaymış.oğlunun benden ayrılmasını istiyormuş.
bu arada eşim üzerime yürüdü anneme cevap verme diye e tabi biraz da hırpaladı
ben de bugün eşime resti çektim. yeter artık ben boşanmak istiyorum diye
şimdi de köpek gibi yalvarıyor ayrılmayalım diye
ama ben biliyorum ki eşim annesinin sözünden çıkmayacak ve biz hiç mutlu olamayacağız
evli bekarlardanBu kv bekarsa acilen evlendirin.
Sizin evliliğiniz 3 isilik olmus yani anakraliçe,siz ve esiniz...oğlunuzu özlemis olabilir tamam onu anlarım da endince plan yapıp mecbura bağlayan insanları sevmiyorum.Bir de sizin maddi gücünüzü kullanarak anneye yazlık almak nedir.Benim esim de ailesinin kirasına yardımcı oluyor maddi destek olur anlarım ama yazlık alacak kadar fantazi kasmak neyin nesi...evli bekarlardan
kp var ama adam kadının çenesinden gemide çalışıyor
bekar bi kaynım var o da başka şehirde çalışıyor
canım yaşananı yazdım. ama senin için kopyalayayım
slm canım
valla ben şuan eşime boşanmak istediğimi söyledim ebep annesi
şöyle anlatayım
6 yıllık evliyiz, bir kızım var 3 yaşında
3 yıl ankarada yaşadık sonra eşimin emrivakisi üzerine izmire kv nin yakınına taşındık
kv hep benim annemi aşağı gördü, beni aşağıladı, her şeye karıştı, bana görgüsüzsün dedi ama hiçbir zaman ne eşime söyledim ne ses ettim
hep büyüğümdür , aman idare edeyim yaşlı kadın dedim
eşimle tartışırdı bana koşardı ben barıştırırdım
kendime ne aldıysam ona da aldım, her ay dışarı çıkardım bişeyler yiyip içmeye, elinin harçlığı, mutfak masrafı ve hac parası dahil her şeyi verdik
en son eşim annesine benim altınlarım ve kredi çekerek yazlık aldı ve ben ona bile eyvallah dedim
ha bu arada ben ağır depresyondayım ve günde 3 tane ilaç içiyorum
ilk kv ile tartışmamız mayıs ayında oldu.sebep kızıma küfür öğretmesi
son büyük tartışmamız da dün oldu sebep: haftada 1 tek pazar olsun eşim ve kızımla başbaşa vakit geçirmek istemem
eşim müfettiş ve sürekli şehir dışında. birbirimizi ayda bir görüyoruz.cuma akşamı eşim geldi o gün zaten görüştüler.cumartesi günü kvyi pazara götürdük.oradan işimiz vardı çarşıya gittik.sonra kv aradı balık pişiriyorum ne zaman gelirsiniz diye. ona da eyvallah dedim.gittik yatacağımız vakit geldik.ve kv kendince eşimle plan yapmış pazar savbah da oraya gidecekmişiz.bana da tam biz kv den çıkarken söylediler
ben de kızdım.bi pazar bari başbaşa geçirelim diye.ve dün kv ile tartıştık.
kadının derdi başkaymış.oğlunun benden ayrılmasını istiyormuş.
bu arada eşim üzerime yürüdü anneme cevap verme diye e tabi biraz da hırpaladı
ben de bugün eşime resti çektim. yeter artık ben boşanmak istiyorum diye
şimdi de köpek gibi yalvarıyor ayrılmayalım diye
ama ben biliyorum ki eşim annesinin sözünden çıkmayacak ve biz hiç mutlu olamayacağız
aynen öyle canımSenin hatan hep susmak olmuş
Neyi istemiyorsan söylemeliydin seni anneni aşağılayamaz kimse
Sizin altınlarla kayınvalideye yazlık almasından belli ki eşin evlendiğinin baba olduğunun farkında değil
Bence de mantıklı olanı düşünmüşsün sonuç olarak
Boşanmasan bile burnunu sürttürmeden barışma, önce oğlu aile kavramını öğrenecek sonra annesine müsait değiliz diyebilecek. Yoksa yürümez
3 yaşında kızı olan bi adam kem küm annecim boşanmak istemiyorum mu diyo hala
Evde otursa daha iyi bu durumda, internet ve elektirik kaç para kiaynen öyle canım
ben benlikten gittim
adam henüz büyüyememiş
bakalım eşime boşanmak istediğimi söyledim o ise boşanmak istemediğini söylüyor
bakalım ne olacak
ya düzelecek adam gibi ya da bu iş bitecek
evin sadece elektrik ve internet faturasını ödüyor.bütün giderler bende, kızımın okul taksiti,üstü başı hatta sosyal güvencesi bile benden.adam anasının borcunu ödemekten öteye geçemiyor.
yani boşansam bile maddi anlamda beni zaten etkilemeyecek
çok şey mi istedim sadece 1 pazarımız var onu da başbaşa geçirelim dedim
yat istemedim,kat istemedim
evimin beyaz eşyalarına kadar kendim aldım
hiçbir zaman paraya önem vermedim. para kazanılır önemli olan huzur dedim ama yanlış düşünmüşüm
aynen öyleEvde otursa daha iyi bu durumda, internet ve elektirik kaç para ki
Hem şehir dışına iş diye koşturuyor, göremiyorsunuz
Hemde kazandıklarını annesine harcıyor, geldiği 2-3 günü yani vakti de ona harcıyor zaten
Seni ve kızını ikinci plandan bile öteye atmış çoktan
aynen yanlis dusunmusun kusura bakma ama seni enayi yerine koymuslar bundan sonra hic taviz vermeaynen öyle canım
ben benlikten gittim
adam henüz büyüyememiş
bakalım eşime boşanmak istediğimi söyledim o ise boşanmak istemediğini söylüyor
bakalım ne olacak
ya düzelecek adam gibi ya da bu iş bitecek
evin sadece elektrik ve internet faturasını ödüyor.bütün giderler bende, kızımın okul taksiti,üstü başı hatta sosyal güvencesi bile benden.adam anasının borcunu ödemekten öteye geçemiyor.
yani boşansam bile maddi anlamda beni zaten etkilemeyecek
çok şey mi istedim sadece 1 pazarımız var onu da başbaşa geçirelim dedim
yat istemedim,kat istemedim
evimin beyaz eşyalarına kadar kendim aldım
hiçbir zaman paraya önem vermedim. para kazanılır önemli olan huzur dedim ama yanlış düşünmüşüm
O kısmı eksik yazmışım ya, bir kaç kişi daha sordu;düzenliyorum şimdi. Gittiğimizde yemek yiyoruz çay içip sohbet ediyoruz.Yatacağımız zaman eve gidiyoruz.
ben kv bizi arada hic bi sıkıntu olmadan arayıp sormadığı yokmuşuz gibi davrandıgı icin vefasız diye kızıyorum millet kv sürekli arayıp cagırıyo diye sikayetci
öyle söylemeyin hic arannmamak da kötü sahipsiz hissediyo insandertsiz basiniza dert istemeyin bence
erkek anneleri oğullarının evlendiklerini artık kendine ait bi evi olduğunu ve o adamın o evde durmasını asla istemezler onlar hep bi gelinleri olsun oğulları evli olsun ama hep benim evimde olsun isterler 2 kere 2 4 bu asla değişmez. Haydi bu kadın onun annesi ondan böyle düşünüyor diyelim bu anne evinden ayrılmak istemeyen adamlar neyin kafasında ben bunu anlamıyorum
kendi anneniz babniz hayatta degiller mi, onlar la gorusun bol bol.öyle söylemeyin hic arannmamak da kötü sahipsiz hissediyo insan
hayattalar ama annemle babam ayrı benim. babam ne arar ne sorar annem de calısıyo benden kücük 3 kardesimi okutuyo benle ilgilenmeye bile fırsatı yok bazen ben arıyorum alo anne nabıyon nasılsın ben calısıyorum knusuruz sonra ben seni ararım hadi grş diyo artık 1 ay sonra mı arar 2 ay sonra mıkendi anneniz babniz hayatta degiller mi, onlar la gorusun bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?