Bende iki saat önce falan gördüm. Konuyu okuduğumdan beri sürekli gözlerim doluyor. Kendimi zor tutuyorum...
diğer yazılar silinmiş,ama niye?
merhaba buradsın mesajlaşalım
ne olur bana yardım et kafayı yemek üzrey,m kimsem yokkk çıldırıcam msn adresim havva_v.0180 hotmail bu iletiti gören kim varsa yardım etsinnnnn n olur
amonra canım ben daha yeni kullanıcıyım bilgisayardan pek anlamıyorum anca buraya yazabiliyorum.ben sabahleyin mor çatı sığınma evini aradım ama telesekreter saat 10 da arayın dedi.birde şimdi biraz tedirgin oldum acaba gerçekmidir?
ben yaşadım.kayınvalidemlerle birlikteydik üstelikte kayınpederimin parası olmadığından,yurtdışından primlerinin gelmesini bekledik emekli olabilmesi için.benki bekarken hakkımı çatır çatır savunan insan tam bir pısırık olmuştum,yediğim dayaklardan,kendime olan özgüvenim gitmişti.akşam dayak yerdim sabah kalkıp kahvaltı hazırlardım.kızımı doğurduğumda 3 gün yoğun bakımda kaldım.taburcu olmadan imza atarak hastanaden ayrıldım niyemi çünkü kayıvalidem rizedeydi evde iki erkek yanlız ne yerler ne içerler diye NE SALAKMIŞIM neyse birkaç gün sonra kayınvalidem geldi evde yine huzur kalmadı daha kırkım çıkmadan fotograf makinesini masada bıraktığım için dayak yedim.KÖTÜ İNSAN bütün gün banamakineyi kaldır demedi oğlu kapıdan girince başladı söylenmeye,ben dayak yerdim onlar öbür odada sohbet ederlerdi.evi teketcem derdim s...git derdi ondan sonrada gitmiyim diye anası nöbet tutardı başımda.ve bir gün yine bir dayağın ardından(bir kaç gün sonra)eşimin yaşgünüydü kayınvalidem oğluna hediye almaya gitmişti,kayınpeder evdeydi bende poşete yünle şiş koydum kayınpederime onların akrabasına gideceğimi söyleyerek evi terkettim.yazacak çok şey var ama uzatmak istemiyorum.eşim annemlere gelip gidiyor beni dönmem için ikna etmeye çalışıyor ve birgün çocuğumu kaçırmaya kalktı allah bana öyle bir güç verdiki kadiköyde minibüs caddesinde biz altalta üstüste boğuşuyoruz ve neticede çocuğumu kaçıramadı(ben bunları özet anlatıyorum)sonra polise gittim çünkü boğuşma esnasında her tarafım yara bere sonra adli tıbba sevk edildim,adli tıb beni görünce ''aman allahım bunlar ne biçim insanmış''dedi,çünkü o kadar zayıftımki.sonrasında eşim utanmadan tekrar geldi ama ben birdaha kapıyı ona açmadım,bu aylarca sürdü,onu sürüm sürüm süründürdüm.araya çok insan girdi ve 9 ay sonra benim şartlarımla ayrı eve taşındık.ne ben onunkilerle görüştüm ne o benimkilerle(zaten babamda istemedi)cumartesi kızımızı alıp annesine götürüyordu pazar günü ben annemlere götürüyordum.artık evimde huzur vardı.2 sene sonra barıştık kayıvalidemlerle. ama dayak olmadı fiziksel şiddette olmadı,tabiiki tartışmalarımız oldu,ve ben şimdi 27 senelik evliyim evin reisi benim.sonra nemi oldu 2006 senesinde kayınvalidem rahatsızlandı vefatına kadar ben baktım(bir kaç ay allah banada acıdı onada)2 kızı var yurtdışında o kadar çağırmamıza rağmen gelmediler.kaqyınvalidem anname ağladı''sen ne harika bir kız yetiştirmişsin)diye.evliliğimin en güzel olması gereken yıllarım heba oldu.ve son birşey dada daha hep kızların küçük evlenmemesini söylüyoruz ya bence erkeklerde en az30 yaşında evlenmeleri lazım.ve o zamanlar öyle kadın sığınma evleri falanda yoktu şimdi bence kimse çaresiz değil.yeterki özgüveninizi tekrar kazanın bakın o zaman dağları devireceksiniz.buda benden size abla nasihati olsun, kabul ederseniz.çaresizim demeyin çare her zaman var yeterki kendinize güvenin.aciz olmayın.ben varım bu hayatta yaşıyorum ben kıymetliyim deyin kendinize.yazmaktan yoruldum benden bu kadar.
amonra canım ben daha yeni kullanıcıyım bilgisayardan pek anlamıyorum anca buraya yazabiliyorum.ben sabahleyin mor çatı sığınma evini aradım ama telesekreter saat 10 da arayın dedi.birde şimdi biraz tedirgin oldum acaba gerçekmidir?
Allah yardımcınız olsun,çok üzüldüm.
Pekı bısey sorucam ,hıc dusundunuzmu gercekten bosansaydınız daha mutlu oıkurmuydfum dıye yada soyle sorayaım bu 27 senede hıc demedınızmı keske o gun donmeseydım dıye?
Allah yardımcınız olsun,çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?