- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
boğazından tutup sallaması feci bir şey bunu devamlı yapması. bebek daha. ve kemikleri çok narin. kırılıverir boyun kemikleri. ve anında ölebilir çocuk. anne bunuda göremiyor mu ya.
Zaten bahsi geçen bayanın birşeyler yapılması için rızası şart bir kere.
tekrar ediyorum uyduruk bişeyse BUDA BİZE YAPILAN PİSİKOLOJİK ŞİDDETTİR!!!!!
evet dayagi yiyip yiyip oturuyorlar normal birseymis gibi kabul diyorlar bizi niye sinir diyorsunuzki dayaktan memnun dgilseniz cozumler uretin mutluluk duyuyorsaniz esinize söyleyin dozunu artirsin biliyorum hickimse dayak yemek istemez ama lutfen careler arayin trt de izledim KONU SAHIBININ DIKKATINE kadinin kocasi olacak !!! kisi kulagini kesmis adama ceza vermisler birseyler falan olmus galiba cekmemis cezayi neyse kadin affetmis simdi yogfun bakimda köpek gibi kadini bogmus resmen hanimfendi siddete bu yuzden cok karsiyim iki tane oglum var hep anlatiyorum her firsatta vurmak kotu heleki kadin dövmek bunlarin analarinda bir bozukluk var diyesim geliyor ama asla kinamiyorum anneler yetistirir erkek evladida kiz evladida tabii psikolojisi iyiyse!!!!!!!o zaman böyle konu uydurup bizi üzmeye hakkı yok.buda bize uygulanan şiddettir!!!!
rızası şart değil
şikayet edildiği taktirde araştırma amaçlı
aile ziyaret edilebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?