Eşinden Şiddet gören ve boşanmaya cesaret edemeyen herkesi dertleşmeye bekliyorum

boğazından tutup sallaması feci bir şey bunu devamlı yapması. bebek daha. ve kemikleri çok narin. kırılıverir boyun kemikleri. ve anında ölebilir çocuk. anne bunuda göremiyor mu ya.

cocuk sahibi olmak isteyen milyonlarca baba adayı var
ama bu adam baba katili olmaya aday galiba!
bununda bogazından tutup kaldırıcak bi allahın kulu yokmu?
bunuda pataklıcak bi babayigit yokmu?
öyle degil böyle yapılır diye eşşek sudan gelene kadar sopalıcan
değmez akıllanmaz belki ama bir nebzede olsa şu okuyanların ve ceken kişinin sinirini alırdı

bir cözüm yolu bulabilmek için karşının bu olay içinde bulunan kişinin herşeyi göze alması lazım.
ev düzen vs. umrunda olmaması lazım.

vahşi ruhlu bir adam 4 yaşındaki bebeye işkence ediyor ve siz de anneyim diye geçiniyorsunuz öyle mi?.. çok yazık çok.. ay çok şey yazasım var ama kendimi tutayım.. Empati yapayım diyecem ama onu da beceremicem... kalp kırmayayım sabah sabah..

Son düzenleme:
sseverina nerdesin? ürküp kaçma sakın cidden birşeyler yapmak gerekiyor, burda yazılanlar senin menfaatine, herkes yardımcı olmak için hazırdır eminim.

miğdeme kramplar girdi bu nedir böyle ya. kadın resmen düzeni bozulmasın diye bebeğine işkence edilmesine göz yumuyor,ayrıca 4 yaşında oda bebek.ne yapabiliriz acaba? gerçekten böyle ana baba olmaz olsun.bunun cesaretsizlikle hiç alakası yok,bu konuda yok.kadın resmen düzenini bozmak istemiyor.nediyim allah merhamet versin yüreklerine.keşke bu topiğe girmeseydim şuanda üzüntüden mahfoldum.

çocugumu öyle tutucak gırtlagından asıcak elleriyle resmen azarlıcak babası demem allah yarattı demem tuttugum gibi atarım dışarı bir evlar ne zorluklarla dünyaya geliyor kendine yapılan eziyeti hiçe saydın masumun günahı ne o istermiydi acaba bunları yaşamak memnunmu acaba dünyada olmaktan günah yaaa

şuanda ona yapılan şiddet hiç umurumda değil.şiddet görüp,görmemek kendi tercihi,ama o bebeğe yapılan şiddet asla kabullenemem.allahım şuanda kafamda şu sözcük var NE YAPABİLİRİZ!!!!!!!!!!!

aslında burda bu bayanın yazdıkları ihbar değeri taşıyo
yani sosyal hizmetlere şikayet edilebilir
sosyal hizmetlerde kk ile irtibata geçip
adres bilgilerine ulaşır
amaaa...
anlatılanların doğruluğundan netliğinden emin olmalıyız
ne uyduruk konular okuyoruz burda
ben doğru olduğunu düşünüyorum öyle hissediyorum
ama işin bi de ya yalansa boyutu var ki
bi aileyi zor durumda bırakmak olur bu..

Zaten bahsi geçen bayanın birşeyler yapılması için rızası şart bir kere.

tekrar ediyorum uyduruk bişeyse BUDA BİZE YAPILAN PİSİKOLOJİK ŞİDDETTİR!!!!!

doğru diyosun ama ben bi çocucuğun bu travmay yaşaması gerçeğindense
bunun yalan olduğunu bilmeyi tercih ediyorum
anne umraım bi açıklama yapar
ama ben bütün mesajların baktım eşi ve evliliğinden genel anlamda mutsuz bi
kadın var

tabiiki bende öyle umarım ama ya değilse.gerçi bulmak istersek gerçi tam bilmiyorum ama sanırsam ip numarasından bulunuyor.

böyle mutsuz evlilikleri niye inatla devam ettirirlerki vede allah bağışlasın ama hadi bir çocuk doğurdun ikincisi niye.aklım almıyor hemde çalışan kadınların bunu çekmesine yanlış anlaşılmasın çalışmayan kadınlarıda anlamıyorum.mutsuzluktanmı hoşlanıyorlar.

o zaman böyle konu uydurup bizi üzmeye hakkı yok.buda bize uygulanan şiddettir!!!!
evet dayagi yiyip yiyip oturuyorlar normal birseymis gibi kabul diyorlar bizi niye sinir diyorsunuzki dayaktan memnun dgilseniz cozumler uretin mutluluk duyuyorsaniz esinize söyleyin dozunu artirsin biliyorum hickimse dayak yemek istemez ama lutfen careler arayin trt de izledim KONU SAHIBININ DIKKATINE kadinin kocasi olacak !!! kisi kulagini kesmis adama ceza vermisler birseyler falan olmus galiba cekmemis cezayi neyse kadin affetmis simdi yogfun bakimda köpek gibi kadini bogmus resmen hanimfendi siddete bu yuzden cok karsiyim iki tane oglum var hep anlatiyorum her firsatta vurmak kotu heleki kadin dövmek bunlarin analarinda bir bozukluk var diyesim geliyor ama asla kinamiyorum anneler yetistirir erkek evladida kiz evladida tabii psikolojisi iyiyse!!!!!!!

yaa yoktur öyle bişey kızlar size öyle gelmiştir...sonuçta seviyo sizi dimi kocalarınız..hiç kıyarmı size..yanlışlıkla eli çarpmıştır seven insan vurmazkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…