Eşinden Şiddet gören ve boşanmaya cesaret edemeyen herkesi dertleşmeye bekliyorum

size söylenecek hiçbir şey yok,aslında. aileniz size kollarını açıyor,işiniz var,hatta eviniz var.
çocuğunuz yok. ve devamlı dayak yiyorsunuz. arkadaşlarınızla görüştürmüyyor.özel hayatınız yok.ailenize bile gitmeniz yasak. o götürürse belki gidiyorsunuz.
hey maşallah. köle isaura bile sizden daha özgürdü.
ne diyeyim size,.her koyun kendi bacağından aslır. buyurun asılın bacağınızdan. derdinize kimse yardımcı olamaz sizin. çünkü siz hala bu kocayı sevmekten bahsediyorsunuz.
ha anneyede el kadıran bu psikopatı.
size iyi aşklar ve sevmeler ,bir ömür boyu.
umarım çocuk yapmazsınız.lmaz:
çünkü,siz, çocuğunuzda dayak yerken, bakakalırsınız ve o evde yaşamaya da devam edersiniz. dayağı kanıksamışsınız ya,çocuğunuzun dayak yemesinide kanıksarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşın psikolojisi epey bir bozulmuş sevdiğini düşünüyor kanımca. bence ilk olarak eşinden habersiz bir psikoloğa git.

Canım bu nasıl sevgı anlamadım bence esının pısıkolık problemlerı var hıc ınsan sevdıgıne kıyarmı benım esım bıraz sÖzle bıle ıncıtse aksama kadar gÖnlÜmÜ almaya calısır senın gÖnlÜnÜ almazsam ıcım rahat etmezder.
Bence seven ınsan sevdıgıne kıyamaz eyer aılen sana deger verıyorsa aılene sıgın ınsanınaılesı gıbısı yok esının pısıkolık problemlerı var bence dÜzelene kadar sana sadece zarar verır
allah korkusu olan gercekten seven ınsan gıbı ınsan karsısında kım olursa
olsun sıtdet kullanmaz.

bunlari aynen ben yasadim nisanliydim bi ara suan baska biriyle evliyim .hele bi kendisini kaybetsin ondan sonra anliycakta.neyse.allahima hergün sükür ediyorum ondan ayrildigim icin esim öyle biri degil.eski nisanlim gibi yani.ama tabi esimin de kötü huylari yok degil.ama eskisiyle kiyaslarsam ben coktan kafayi yemistim.allahim esimi karsima cikarttida o psikopattan kurtuldum sevgiymis tövbeee karsisindakine erkek gibi dalan adam neremi sevcek iste.o zaman daha cocuktum 17 idim.salak gibi allahim ya düsündükce su halime bazen sükürü ediyorum.skain bacim ya ayril ondan.korkundan ayrilamiyon sen kesin eminim.bunlar kadinlara el kaldirirlarda kicina bi tekmeyi bas kedi olurlar,yok hali olurlar.eski nisanlima tekmeyi bi bastim.kul köpek oldu 23 yasin daki adam agladi önümde yaaa.salak kandircak ya beni .s git dedim en sonunda.bi seye sap olamamis bende onunla bir likte iyice baticaktim camura.allah iste .esimle yolda yürüyorduk bizi gördü güya benim icin ölen adam isey olmamis gbi yanimdan gecti hay allahim ya dedim.ne erkekmis bu bee.böyle birinden tirsmisim ya dedim.simdi 28 yasinda hala ayni semtte ve hala oldugu yerde köse basinda duruyor .bunu söylememin nedeni onu düsündügümden degil.sadece hala ayni yerde saydigindan ve onunla evlenseydimde öyle olacagindan bahsetmeye calisitm

slm benmle dertlescek arkadaslar varmı canım cok sıkkın morelim bozuk kendi kendimi motive e tmekten yoruldum ne yapcamı bilmiyorum cok mutsuzumsenağlama

Tabiki dertleşecez canım. Ayrıca bende şiddet gördüm 23 yaşında evlendim 8 .ci seneye girdim. Ve şu an düşününce kendime çok kızıyorum , nasıl katlandım diye ve bir gün eşimle konuştum eğer bu hakaret ve dayağın bir daha tekrarlanırsa 1 dk. durmayacağım dedim. O zamandan bu yana ne içiyor ne bağırıyor neden vuruyor.Ve dediklerimi yapmaya başladı. Kesin ve kararlı şekilde konuşunca işe yaradı

Nasıl bu adamın sevgisine inanıyorsunuz?
Bu adamın nesini seviyorsunuz?
Ağlattınız beni...

Laale'nin yorumlarına aynen katılıyorum

Ayrıca arkadaşım sana kıyan çocuğuna da acımaz elbette çalışıyormuşsunuz da dönün ailenizin evine kızınızı düşünün nolur hergün kendisine eziyet eden bir babayla nasıl sağlıklı büyüyecek o çocuk ileride anne bunlara niye göz yumdun derse ne diyeceksin ona

yazılanları,yorumları sonuna kadar okuyamadım ama aklımda kalan ve beni en çok üzen sizin değil 4 yaşındaki kızınızın çektikleri... babası tarafından yüzüne seni sevmiyorum, sana gıcık oluyorum diye bağırılması o yaştaki bir bebe için büyük azap olsa gerek...
sakın üstünüze almayın ama benim bir fikrim var... hiç kimse hemencecik çocuk sahibi olamamalı bence.. tamam yüce Allah kimseyi çok da uğraştırmasın ama birazcık da zor sahip olunmalı bu evlatlara, en büyük emanetlere....bence herkes biraz ana baba olmanın ne büyük bir lütuf olduğunu anlamalı ve cocuklarına ona göre davranmalı....
siz de umarım bir şekilde sorunlarınızı halledersiniz...

burda yazılanları okuduktan sonra bi fena oldum
insanlar nelere maruz kalarak yaşıyolar ama mecbur değilsiniz
bu gidişe son verebilirsiniz
anlamıyorum yok anlamaya çalışıyorum
anlamıyorum...
hiç mi kendinizi sevmiyosunuz
hiç mi isyan edip yeter dur demeli demiyosunuz
okiypete ye katılıyorum öncelikle
o 4 yaşındaki bebek için bişeyler yapmalı
aslında yapılacak bişeyler var
sadece destek gerek.
bu konuyu sadece
şiddet görenlerin değil başkalarının da
okumasını sağlamalıyız

okuyup bana demek vicdan sahibi hickimsenin yapabilecegi birsey degil. bu cocugun annesi de "sizi ilgilendirmez" diyecek durumda degil. siddet goren sadece kadinin kendisi olsaydi, eriskin ve kendi adina karar verebilecek durumda oldugu icin bizi ilgilendirmeyebilirdi ama siddet goren 4 yasindaki bir cocuk, o yuzden bu bir toplumsal mesele haline geliyor. eger bu hanima erisme sansim olsaydi 1 dakika bile durmaz o cocugu alirdim ellerinden ama iste sanal dunyadayiz maalesef. yapilabilecek tek sey anneyi cocuguna sahip cikmasi ve onu korumasi icin ikna etmeye calismak. bunda da ne kadar basarili oluruz bilemiyorum. cok uzgunum. dunden beri zavalli bebenin eziyet gordugu sahne gozumde canlaniyor, atlatilabilecek gibi degil. biz boyle hissederken anne nasil kayitsiz olabiliyor anlayamiyorum.

evet annenin çocuğuna sahip çıkmasını sağlamalı ve ayakları üstünde çocuklarıyla birlikte yaşayabileceğine inandırabilmeli, belki cesaret verebilmeli.
Öyle ömür geçermi??? çok üzülüyorum ya o sahne gözümde canlandıkça...
insanın çocuğu nekadar yaramaz olursa olsun o raddeye gelinmez ya.
offfffff çok acı senağlama

ben daha bi kaç saat önce gördüm bu topiği
haberdar dahi değildim bu kadar insanın mağdur olduğundan
yapılan sadece dertlerini paylaşamak olmamalı
çözüm üretmeye yönelik şeylerde yapılabilir.
eğer kendileri kabul ederse

gelinmez tabii. hem 4 yasindaki cocuk tabii ki yaramaz olacak. acaba kimin 4 yasindaki cocugu uslu uslu bir kosede oturuyor gikini cikarmadan? oyle sacma sey mi olur? cocuk bu yahu!

Bende iki saat önce falan gördüm. Konuyu okuduğumdan beri sürekli gözlerim doluyor. Kendimi zor tutuyorum...

bence hanimefendi esiniz hic normal degil lutfen dikkatli olun bir cocugu bogazindan tutup hvaya kaldirmaklmaz:lmaz:bu ne yaa kendi kizi yazik degilmi o cicugu aglatmasi yuregim parcalandi kesin tavrinizi koyun ya duzelsin ya ceksin gitsin bu ne ya böyle.tamam sabirli ol sukret ama ortada haksizlik var bosanda demiyorum lutfen cözum yollari bulun doktora gidin icki cok kotu birsey yenmi basladi yenmi böyle oldu kizini neden SEVMIYOR OGLUNU SEVIYOR YA iki gun sonra oglu agzina .... kizi sahiplenirse gorurum onu afedersiniz cok sinirlndim keske okumasaydim moralim bozuldu o yavruya

katılıyorum size. bu toplumsal bir olay ve artık bu konu ve çocuk bizimde sorumluluğumuza girdi.
eğer o çocuğa o pislik bir şey yaparsa ve yaralar yada öldürürse ben vicdan azabı çekerim. 4 yaşında kıza her gün işkence yapan bu adam ve evimi dayadım döşedim düzenimi bozamam diyen ve bu yüzden o psikopatın kızına işkenceler yapmasına göz yuman bu anne kanun önünede çıkarılmalı. çünnkü şu an her 2 side suç işliyorlar. ve bunun cezası büyük.bu mesajıda zaten elimizde bir belge..

boğazından tutup sallaması feci bir şey bunu devamlı yapması. bebek daha. ve kemikleri çok narin. kırılıverir boyun kemikleri. ve anında ölebilir çocuk. anne bunuda göremiyor mu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…