Eşinden Şiddet gören ve boşanmaya cesaret edemeyen herkesi dertleşmeye bekliyorum

tşk ederim bu güzel yorumun için
inşallah kendimi toparlıcam ve buna artık son vericem....

tşk ederim arkadaşım sağol...
Birazda olsa yaşadıklarımı anlatarak kendimi rahatlamış hissediyorum..
Içime ata ata içim çürüdü...

içinize atarak hastalık sahibi olursunuz ve eşinizin size verdiği zararlara bir tanesi daa eklenmiş olur hayat öyle garip ki insan ne zaman ne olacağını bilemiyor inş bir gün bu yazdıklarınız bakıp güler geçersizniz..ayrıca sizn bu durumdan utanmanıza gerek yok bu sizin değil eşinizin ayıbı.buna ayıp bile az gelir bu yapılana hangi sıfat yakışır bilmiyorum...

tşk ederim bu güzel yorumun için
inşallah kendimi toparlıcam ve buna artık son vericem....

insallah arkadasim..sakin kendini birakma,durumu kabullenme cunku kabullenilecek bisey degil bu..ya Allah korusun senin yavrun o durumda olsa sen ne yapardin..cekip alirdin dimi???hergun olmekten iyidir 1 kere olmek..yeni bir hayata baslamak seni korkutmasin..kimseye muhtac degilsin.maddi ve manevi destegin var arkanda.eksiyle degil artilarla baslayacaksin hayata.annesine,esine el kaldiran biri sence insan olabilir mi???ve boyle biri icin kendini bitirmeye deger mi?ailene bile acilsan cesaretin gelir..baskalarii bilmek zorunda degil yasadiklarini annen,baban bilse yeter..kimseden korkma.senin utanacak biseyin yok..yarin obur gun kazayla cocuk olsa hic kurtulamazsin,keske o zamanlar adim atsaydim dersin..cok gec olmadan gucunu topla.seni yildirmasina asla izin verme.kararindan sakin donme..

şunu sormak istiyorum size hergünmü şiddet uyguluyor eşiniz. eğer bunu hergün yapıyorsa ve siz hala kendinizde cesaret yok diye bu işkenceye devam ediyorsanız. sizin çok ciddi anlamda psikolojik destege ihtiyacınız var. cesaret felan bunlar çok geri planda kalmalı arkanıza bile bakmadan hiçbirşeyi düşünmeden bu vahşi adamı terk etmelisiniz. tabi yanlış anlaşılmasın hergün yada 1 defa yapması hiç farketmiyor ama hergün yapılması ve halen bu işkenceye katlanılması arkadaşın da psikolojiisinin bozuk oldugunu düşündürdü. birde sevmek gözünden bile sakınmaktır bu illaki eş için deil insan bir hayvanı bile severken canı acımasın ister. böyle sevgi anlayışını beni seviyor diye adlandırmanız bile çok düşündürücü. yazık çok yazık hem gençliğinize hemde canınıza

tşk ederim...
öyle tabii yavrum böyle bişey yaşamasın diye elimden geleni yaparım.aileme açılsam zaten çoktan biter asla beni barıştırmaya bile kalkışmazlar...ömürlerinin sonuna kadar bana bakarlar biliyorum...
dediğim gibi cesaretimi toplamam lazım buna bir son vermem lazım artık...
dualarınıza ihtiyacım var....

hergün deil tabiiki ayda 1 bazen haftada 1 bazende 2-3 günde bir yani zamanı yok.
en son geçen hafta ortası olmuştu...
psikolojik destek almam şart bunu biliyorum ama bırakmıyorki gideyim..kendimi rahat hissedeyim...
burda sizlerle paylaşmak çok iyi geldi kendimi ii hissediyorum

şimdi bu adamın sana yaptıklarını biri ona yapsa ister misin, yoksa onun için üzülür müsün

şimdi bu adamın sana yaptıklarını biri ona yapsa ister misin, yoksa onun için üzülür müsün

üzülürüm heralde ama yapılmasını da isterim...
çünkü yapılsın ki bana ne kadar zarar verdiğini beni ne kadar yok saydığını bana ne kadar eziyet ettiğini anlasın...

dayak yiyen kadın boşanmazsa ne denir ki?
yaralarına geçmiş olsun mu diyeyim
adam nasıl olsa bu bir yere gitmiyor der bugün 2 tokat atar yarın tekme öbürgün saçını yolar.

ailen sana destek
malın var mülkün var boşanmıyorsun
amacın ne anlamadım
madem boşanmıcan
hertürlü desteğe rağmen dayak yemeye devam etcen niye dert yanıyorsun
devam et bence sen dayak yemeye
bu nasıl iş yaaaaaaa
çok yakın bir arkadaşım evliyken işsiz kaldı,ailesi iflas etti,onu desteksiz bulan adam kadını ezmeye başladı.tek tokatı yüzünden evliliğim bitti der hep.
gitti bir yerde çaycılık yaptı,ailesinin yanında kaldı orada hep ailesi onu küçümsedi azmetti,sabretti kppsye girip Antalyaya atandı
şimdi mis gibi yaşıyor,nişanı var önümüzdeki hafta çok ama çoooooooooooook mutlu.
sen oturduğun yerde durursan kim yardım edecek sana
internette seninle beraber ağlayan kadınlara da gülüyorum gidin kocasını dövün bari belki adamın aklı başına gelir ha?

öncelikle günaydın
dayak yemekten hoşnutmu kalıyorum sanıyorsun
kim ister böyle bir olayın başına gelmesini
benim tek hatam bu kadar cesaretsiz olmam ve başında ipleri eşimin eline vermem....

sinir oluyorum kadınların kendilerine bu kadar acımalarına ve çaresiz çaresiz herşeyi kabul etmelerine
ya siz nesiniz, bir insan, bir ana kuzusususunuz
erkeklerin tek farkı önlerindeki bir fazlalık
erkekler bizden daha güçsüz
akıllı bir kadın bir erkeği istediği gibi yönlendirebilir
üstelik onlara ihtiyacımız yok
tabiki biriyle hayatı paylaşmak güzel ama mutluysan
eşim çalışmıyor şuanda ona her desteği veriyorum bu zor günler bizi birbirimize daha fazla bağladı ama bırakın bana dayak atmasını ve küfrü yüksek sesle konuşmasına bile izin vermem
kendinize gelin

Canım çok üzüldüm durumuna. Galiba sende eksik olan tek şey kendine güven. Eşin kendine güvenini yok etmiş. Ama anladığım kadarıyla sen kendine yetersin. Şiddet gören çoğu kadının tersine ailen senin arkandaymış. Bir işin de var. Tabi ki kolay değildir, ama yeni bir başlangıç yapabilirsin. Allah yardımcın olsun...

tşk ederim arkadaşım sağol
evet eşim kendime olan güvenimi saygımı herşeyi bitirdi....
Tek eksiğim dediğin gibi güvennn

tşk ederim arkadaşım sağol
evet eşim kendime olan güvenimi saygımı herşeyi bitirdi....
Tek eksiğim dediğin gibi güvennn

Arkadaşım, gerçekten içime dert oldunuz.

Her türlü imkâna sahipsiniz ve yine de bunlara katlanıyorsunuz. İleride Allah'ın izniyle bunlar geride kaldığında "bana bunu bunu yapmıştı" diye eşinize kızmayacaksınız, "bana böyle yapılmasına ben nasıl izin verdim!" diye kendinize kızacaksınız, gerçekten.

Bu tip şeyler yaşadıktan sonra insanın ezik bir psikoloji içerisine girmesi kaçınılmaz. Eşinizin istediği de zaten bu, sizi böyle bir köşeye sindirip işine geldiği gibi kullanmak/yönetmek. Kendinizi böyle bir şeye âlet etmeyin. Gerekirse bir süre daha kabuğunuza çekilin ama içinizde gücünüzü tekrar toplayın. Eşinizden gizli psikolojik destek alın, her an ensenizde değildir herhalde. Keşke eşiniz adam gibi adam olsaymış da o desteği beraber alıp bu sorunlarınızı el ele aşabilseymişsiniz ama öyle değil. O yüzden siz kendinizi toparlayacak ve ona tekmeyi basacaksınız. Şu durumda biraz bencil olmak zorundasınız.

Cesaret ve özgüven öyle beklemekle gelmez, harekete geçeceksiniz. Her şey sizin lehinize, bunları kullacaksınız. Ve af buyurun, şu ayrımı yapmamız lazım, korkaklık başka bir şeydir, aptallık başka. Lütfen elinizdeki imkânların kıymetini bilin.

Vücudunuzda hâlâ darp izleri var mı, hastaneye gidin ve darp raporu alın. Ama doktorla konuşun, deyin ki karakola ifademi ben kendim vermek istiyorum. Siz böyle demezseniz hastane yönetimi darp olayını kendisi karakola haber verir, olmadık bi zamanda polisler evinize gelir falan, eşiniz çabalarınızı öğrenir. Doktora anlatın bu işleri gizliden yürütmek istediğinizi, mutlaka yardımcı olur, yol gösterirler.

Siz bir adım atın, mutlaka sizi destekleyecek birileri olacaktır. Ama harekete geçmezseniz "nasılsa gidemiyor" diyen kocanız şiddetin dozunu artıracaktır.

o kadar güzel yazmışsın ki o kadar güzel anlatmışsın ki yorum yapmama bile gerek yok tşk ederim.
çok haklısın............................
vücudumda darp izleri falan yok eskiden oluyodu morarıyodu şişiyodu falan ama son zamanlarda iz olmuyor pek yani o da iz olsun istemiyo kimse görmesin diye....

bernamm sana tümüyle katiliyorum.
Insan ister ise herseyi basaracaginida bilmeleri lazim.Yeterki kurtulmak istiyorum desinler herkes yardim eder ama demekki olmuyor.
Bende anlamiyorum ve anlamakta zorluk cekiyorum. Belkide yetistirmeyle alakali.
Yani kadin erkek esitligini yansitan ülkelerin insanlari daha cok mutlu ve ferah icinde yasiyorlar.
Türkiye`ye bakiyorum kadin köle erkek padisah, gel keyfim gel.
Türk erkeklerinin akli fikri uckurunda, ezebildigi kadarda eziyorlar kadinlarini.
Aldatma, dayak siddet kim veriyor bu erkeklere bu kadar gücü?
BIZ KADINLAR!!! onun icin yapacak birsey yok...Hic birsey degismeyecek...

valla benim içime de dert oldunuz a.şahin. inşallah yakın bir zamanda sizi bu işkenceden kurtulmuş görürüz. hiç olmazsa yatağınızı falan ayırın şu adamla.

Kardesim esinin seni dövmesini
sana insan muamelesi yapmamasini
kabullenmis gibisin
bunlarin üzerinde durmak istemedigimden
sadece bir cümlene cevap yazmak geregi duydum...

BIR INSAN ANASINA EL KALDIRIRSA
o insan icin sen ne düsünebilirsin...
Bu insan nasil bir vicdana sahip olur
nasil bir aile anlayisina bunlari bir sor kendine...

Anasina babasina el kaldiran kisiden kork hemde cok kork kardesim ...

Allah c.c buyuruyorki anaya babaya öf bile demeyiniz
kaldiki senin esin haddi coktan asmis ...

Bir kıssada ise :

Hasan-ı Basri ( k.s) Kabeyi ziyaret ve tavaf ederken bir zat gördü.

Adam arkasında zenbil ile tavaf ediyordu.
Ona,
‘’ Arkadaş , arkandaki yükü koyup öyle tavaf etsen daha iyi olmaz mı ? dedi.

O zat,

‘’ Bu arkamdaki yük değil, babamdır.

Bunu Şam’dan yedi kere buraya getirip tavaf yaptırdım;

çünkü bana dinimi, imanımı o öğretti. Beni ıslam ahlakı ile yetiştirdi.’’

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…