Eşine serumlu fotoğraf attırmak için acile götürten arkadaş

Şaşırmadım Avrupalı olmadığına desem…
Ben direkt Türk diye düşünerek okumuştum konuyu
Demek serumlu kol bizim coğrafyanın klasiğiymiş.

Konudaki kadının üniversitede yurtta kalırken sevgilisiyle kavga edip yurda ambulans çağırdığına da yemin edebilirim ama ispatlayamam

Sadece kadınlar mı, sevgilisi için üniversite yurdunu basan çapsız savcıyı hatırlatırım

1 senedir tanisiyoruz ama cok vakit gecirdik beraber, tatile bile gittik birkac ay once. Bu yonunu hic gormemistim acikcasi ben de cok saskinim :)

Ben biraz farklı düşündüm. Evet arkadaşınızın yaptığı son derece çocukca ama arkadaşlar arasında böyle herkesin birbirine saçmaladığı anlarda olur buda bir gerçek. Eğer arkadaşınız saçma sapan bir tip değilse dengesinin bozulduğu bir dönemden geçiyorsa -ki bu çok insani- sizden çocukça bir yardım istemiş. Bence siz konuyu çok büyütmüşsünüz. İnsanın arkadaşına böyle basit her harekette sinirlenmemesi lazım. Kaldı ki bebeğinizi eşinize bırakmışsınız zaten. Bebeğiniz babasıyla güvenli ellerde ne var bir kaç saatini bir arkadaşınıza ayırdıysanız. Bence arkadaşınız keşke dürüstçe eşime böyle bir şey yapacağım bana yardım eder misin diye sorsa daha iyi olurmuş ama işte daha farklı bir yol denemiş. İnsanlar bazen saçmalayabilir ben olsam gülüp geçerdim asla da beynimden ateş çıkcak kadar sinirlenmezdim. Hatta olayın üstünden zaman geçtikten sonra ne salaklıktı yaptığımız diye eğlenirdik

En yakin arkadasim gelip "lya ben boyle bir sey yapacagim, beni goturur musun" dese salak misin Cemile derim ama vazgeciremiyorsam yardim eder, dalgami da gecerim.

Ama panikle evime gelip yaka paca, yalan dolanla cikartip isimi gucumu her seyimi biraktirirsa, salak yerine koyarsa, ciddi bir sey oldu diye paniklettirirse bu benim iyi niyetimi suistimal olur.

Iki durum arasinda ciddi bir fark var.

Kaldi ki konu sahibinin kucucuk cocugunu acil ortamina sokmakta beis gormemis. Bu da kendi çıkarı icin benim çocuğumu gereksiz riske atmaktan cekinmiyor oldugunu gosterir. Boyle dusuncesiz bir insanı alttan almak zorunda da degil kimse.

Hastaligi yokken pekala taksiyle gidip serumla selfie çekebilirmis. Iki fotograf cektirmek icin boyle dolaplara, bir bebegi riske atmaya, insanlarin saatlerini rizalari olmadan calmaya hakki yok ki kimsenin.

Bebekli arkadaşının kapısına acile gidip serumlu fotoğraf çektiricem diye dayanan insan en basit tanımıyla bencildir. Dünyanın en rahat insanıyım ama şu yapılana uyuz olurum.

İ
Bebek hastane ortamına girmemiş babasına bırakılmış zaten. Ama konu sahibi arkadaşını sevdiğini beraber tatillere gittiğinden falan bahsetmiş. Demek ki kadıncağız aslında saçma sapan bir tip değil ki konu sahibi birlikte kendisiyle bolca vakit geçirmiş. Belki kadın eşiyle problemi yüzünden zor günler geçirdi ve böylesine çocukca bir plan kurdu kafasında. Belli ki dengesi bozulmuş kendisini çıkmazda hissetmiş konu sahibinden de beni şuraya götür diye yardım istemiş. Alt üstü taksiye binip hastaneye gitmişler ne var bunda bu kadar büyütülcek ? Sonrasında arkadaşına yaptığın çocukcaydı keşke bana dürüst olsaydı der arkadaşı da muhtemelen özür diler yaptığı çocukluğu farkeder ve konu kapanır. İnsanların her kusurlu hareketi bu kadar büyütülmemeli.

O kadar yakın arkadaş kapıya dayanıp öldüm acil yetiştir beni diye yalan atmaz. Derdini söyler, dürüst olur, burda nitelikli dolandırıcılık var nfjcj insanı salak yerine koymak bu

Son düzenleme:
Yoo gayet de çocuğu al gidelim hastaneye diye ısrar etmis arkadasi. Savunulacak yani yok bencilin teki...

O kadar yakın arkadaş kapıya öldüm acil yetiştir beni diye yalan atmaz. Derdini söyler, dürüst olur, burda nitelikli dolandırıcılık var nfjcj insanı salak yerine koymak bu
Ben katılmıyorum. Bence tam tersi kadın konu sahibiyle yakın olduğundan onun kapısını çalmış. Nazımızın geçtiği kişilere böyle pembe yalanlar atarız

Bebek acil ortamina konu sahibi engel oldugu icin girmemis.
Kadin icin bu bir engel degilmis. Kendi çıkarı icin el kadar bebeyi riske atmaktan çekinmemek cok affedilebilecek bir sey degil. Onemli olan bu benim icin. Ailemden birini riske atabilecek kadar kendini dusunen biriyle niye arkadaslik edeyim?

Arkadaslarimin bircok nazini kaprisini cekerim, gerekirse hastaneye goturur bekler geri getiririm, "beni suraya goturur musun" diyeni reddetmem, gece evlerine birakirim hatta bircok kez arkadasimi bana tam ters istikamette olan evine birakmak icin eğlenmeye çıktığımda icmedim, ama durust olmadan kullanildigimi gordugumde de çizgimi cekerim.

Siz tolore ediyor olabilirsiniz ama herkes boyle yalan dolanla is yaptirilip kullanilmayi kabul etmeyebilir.

Ben katılmıyorum. Bence tam tersi kadın konu sahibiyle yakın olduğundan onun kapısını çalmış. Nazımızın geçtiği kişilere böyle pembe yalanlar atarız
Yoo nazımızın geçtiği kişilere böyle yalanlar atmayız. Aksine dürüst oluruz. Kırk yaşındaki bir kadın için fazlasıyla aptalca.

Yahu kadın yalan beyanla kendini hasteneye götğrtmeye çalışmış, sen katılmamaya devam et, benim türkçem burda bitti

Ben insanı buluyorum böyle şeyleri. Yaptığını doğru bulmuyorum ama insani buluyorum. Bu hayatta herkesin tökezlediği anlar olur. Hangimizin saçmalamadığı durumlar var hepimiz mi dört dörtlüğüz. Siz hiç hayatta saçma sapan şeyler yapmadınız. Hele ki nazınızın geçtiği insanlara ? Herkes her hareketinde tek kalemle silinmez trip atarsın darılırsın yaptığı hatayı söylersin oda özür dilerse sorun kalmaz. Bence büyük konuşulmamalı hayat bazen insanı olmadık pskolojilere sokabilir dönüp baktığımızda ne salaklıkmış o anki kafam deriz

Yoo ben de salakca seyler yaptim. Hepimiz yapmisizdir. Ama karakter olarak ozellikle yakinim dedigim insanlara yalan soyleyerek, kandırarak, boş yere telaslandirip endiselendirerek bir seyler yaptirmaya calisan bir insan degilim.
Ne kadar salakca da olsa "ya ben bir halt yiyecegim" diyerek yaptim.

Aptal yerine koydugum arkadasim olursa da hayatindan silebilir, o konuma soktuysam hak etmisimdir bence.

Neyse ayni fikirde degiliz, olmak zorunda da degiliz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…