Eşine serumlu fotoğraf attırmak için acile götürten arkadaş

Ben kimseye beni tolere etcek durumlar yaşamadım. Çünkü insanların sınırlarını çizgilerini bilip ona göre davranmasını da hep bilirim. Ne tolere etcek durumlar yaşadım ne de karşı taraftan tolere beklicek şeyler yaptım. Ben sadece tırnak içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızsa kestirip atmayın bir dinleyin dedim. Yakınınız olarak görmüyorsanız zaten bence konu bile açıp bir daha sinirlenmeyin. Tolere etme kavramını genel olarak söylüyorum çünkü günün sonunda herkes herkesi tolere etmek zorunda kaldığı durumlar olur. Bu çok insanı kimse mükemmel olamaz. Siz zaten bence onu öncesinde çok yakın görmediğiniz için bahsettiğim tolereyi ona göstermek zorunda değilsiniz. Çok yakınınız olsaydı emin olun bir dinlerdiniz. Açık bir şekilde anlattığımı düşünüyorum.

Yorumum hoşunuza gitmeyince bel altı vurmak ? Hoşunuza gitmeyen yorumlara bel altı vuracaksanız neden konu açtınız ? Bahsettiğiniz dört kıtadan arkadaşlarınızla da bu derdinizi paylaşıp burda olumsuz yorumlar görmemiş olurdunuz

Ben 20 yıllık arkadaşımdan bile böyle bir şey istemeye çekinirim. Kapısına kadar gidip üstelik bebeği de yanına alması için ısrar etmesi bencillik. Oraya kadar gelebiliyorsa demekki iyi durumda ve başı o kadar da dönmüyor.

Birkaç hafta önce gece yarısı anksiyete,panik atak gibi kriz geçirdim nefes alamıyordum, kalbim sıkışmış, bedenim kilitlenmişti sanki. Kalpten gidicem herhalde dedim o gece. Ama ailemi uyandırmamak ,rahatsız etmemek için bir şey demedim. Ayağa kalkıp pencereyi açtıktan sonra yarım saat içinde kendime gelmeye başladım. Yıllar önce çok hasta olmuştum, sürekli midem bulanıyor, 2 gündür yemek yiyemiyordum, halsiz ve yorgun düşmüştüm.

Abim birkaç kere hastaneye götürelim diye ısrar etti ama ben kabul etmedim en son yüzümün sarardığını görünce, " hiç iyi görünmüyorsun , inat etme, hadi hastaneye götüreyim seni" dedi. Öyle kabul ettim o gün serum verdiler. Eski sevgililerimle aramızda kaç kere tartışma olmuştur ama hiçbir zaman aklıma serumlu fotoğraf çekmek gelmedi:) çok ergence bir hareket.

Belalti vurmak mi? Oneride bulunmustum sadece cunku bazen kendimize dair olan icgorumuz yeterli gelmiyor.

Ayrica kurallar dahilinde istedigim konuyu acabilirim. Merak etmeyin arkadas gruplarimda da bu konu ses kayitlari, goruntulu konusmalarla paylasildi haftasonu da buradaki arkadas grubumla brunch'ta masaya yatiracagiz.

Ama forumu ve bana karsi duygusal bagi olmadan yorum yapan insanlar olmasini seviyorum. Senelerdir bu forum nelerime sahit oldu 2 farkli kitaya tasindim, doktorami bitirdim, kariyer degisikligi yaptim, evlendim, anne oldum falan her asamada da ihtiyacim oldugunda konu actim bazen sadece rahatlamak bazen de fikirlerle kendime gelmek icin.

Size sadece ben tepki gostermedim dikkat ederseniz saat farkinda dolayi ben gelene kadar 30 yorum atilmisti size zaten. Yorumlarin hepsi tabii ki hosuma gitmek zorunda degil ki su 7 sayfada sizden baska kimseye karsi bunu hissetmedim, ama her yoruma he deyip gecme zorunlulugum yok elbette ki cevabinizi verecegim.

Instagrama ilgi çekmek için serumlu kol fotosu atanlardan biri siz misiniz? Bu kadar tetiklenme normal değil. O fotolarla herkes dalga geçiyor haberiniz olsun.

Hatta simdi bunu yazdiktan sonra uyelik tarihime baktim tam 7 sene olmus bugun. Oncesinde de sifresini unuttugum bir uyeligim vardi, hey gidi resmen 3-4 farkli hayat yasadim uye oldugumdan beri

Instagrama ilgi çekmek için serumlu kol fotosu atanlardan biri siz misiniz? Bu kadar tetiklenme normal değil. O fotolarla herkes dalga geçiyor haberiniz olsun.

Ben de arkadasligin tolere edilmemesi fikrinin kendisini tetikledigini dusunuyorum ama bunu soyleyince de belalti vuruyorsun dedi

Bence siz şöyle yapın. Eşinden ayrı olan ve bir çocuğu olmayan kişilerle arkadaşlık etmeyin ki böylece aile ilişkileri sizinkiyle aynı olmayan yada olamayan diyelim insanların size göre gereksiz ama onlara göre gerekli hareketlerini çekmek zorunda kalmayın. Ne siz sinir olun ne de karşı tarafta sizinle arkadaş olup vaktini öldürsün. Aile ilişkileri benzer olmayan insanlar sizinki gibi sorunlar yaşayabiliyor. Tipik örneğisiniz. İnsanlar birbirine benzeyen insanlarla arkadaş olmalı

Ben de arkadasligin tolere edilmemesi fikrinin kendisini tetikledigini dusunuyorum ama bunu soyleyince de belalti vuruyorsun dedi
Arkadaşlıkta yanlışların tolere edilmediğiyle ilgili çok konu var bdvde. Ama arkadaş diğerlerine değil bu konuya çok tetiklenmiş. Sonuçta instagramda sürekli gördüğümüz o serumlu kollar birilerine ait. Benim aklıma direkt o serumlu kolların sahiplerinden birinin bu arkadaş olabileceği geldi

Mirta arkadasin bir ustteki yorumundan sonra size hak verdim, konu serumlu fotografmis, ben yanilmisim.

40 yasinda benden daha uzun senelerdir evli bir kadin kosa kosa acile gidip serumlu fotograf cektirmeyi kendince gerekli goruyorsa ben zaten nasil biriyle arkadaslik etmisim diye en bastan hayalkirikligi yasarim ki yasiyorum zaten.

Keşke arkadaşınızda kadınlar klübü üyesi olsa ve sizinle arkadaşlık ettiği süre boyunca deneyimlerini anlatsa

whshw herkes size anlatmaya calisiyor, hala inatla anlamiyorsunuz ama son kez tane tane deneyecegim. 40 yasindaki koca kadinin duygularina o kadar odaklisiniz ki, 1.5 yasindaki bebege karsi yapilan bencilligi 'olabilir ya, dusunememistir' diye geciriyorsunuz.

1.5 yasindaki bebek ve onun duzeni, duygulari > 40 yasindaki kadinin kocasina nispet yapmak icin hissettigi olumsuz duygular.

Dunya uzerinde HER ZAMAN bebek ve cocuklar onceliklidir. Bu konuda duygulari dusunulmesi ya da sizin tabiriniz tolere edilmesi gereken kisi 40 yasinda yetiskin bir kadin olabilir mi? Bunu nasil mantikli bulabildiginizi kimse anlamadigi icin size aciklamaya calisiyor.

Boyle bir sacmalik yapacaksa bunun muhatabi isten yeni gelmis, 6 saat anneye gormemis bir bebegi apar topar annesinden ayirip iyi niyetini suistimal edebilecegi bir kisi degil. Cunku bebegin duzeni ve rutini cok daha onemli. Boyle bir sebebi oldugunu bilseydim cocugumu 10dk bile birakmazdim. Benim bebegim kendi babasi da dahil hayatimdaki butun insanlardan daha onemli.

Gercekten bunu anlamak neden bu kadar zor oluyor sizin icin, anlayamiyorum.

Keşke arkadaşınızda kadınlar klübü üyesi olsa ve sizinle arkadaşlık ettiği süre boyunca deneyimlerini anlatsa

Sizin tabirinizle bana 'kendini cok yakin hissettigi icin', oyununa alet etmeye kapima gelmeyi kendi sectigi icin, cok da kotu olamaz deneyimleri degil mi? Kimseyi de zorla arkadas olarak tutmam yanimda, istemeyen gorusmez, mutlu degilse gorusmek zorunda degildi 40 yasinda yetiskin bir kadin olarak. Ben nasil su an soguyup gorusmek istemiyorsam, ayni oyle yapabilirdi... Gercekten kimseyi zincirle baglamiyorum, bir arkadaslik soner yenisi baslar, dunya surekli bir donguden olusuyor arkadaslik iliskileri dinamiktir ve bu beni rahatsiz etmez.

Hayatınızda hiç serum yememek serumlu kol fotosu atmaya engel değil, millet googledan bulduğu fotoyu da atıyor

Hiçbirimiz hatasız değiliz ama hata yaptığımızda eleştiriliyor ve yeriliyoruz. Bu arkadaşın yaptığı hem ilgi budalalığı hem bencillik. Biz de istediğimiz gibi saydırırız. Sizden başka da rahatsız olan olmamış.

Ben sizi anladım. Sadece dedim ki normalde böyle bir insan değilse hep bu şekilde davranmıyorsa öncesinde muhabbettiniz iyiyse ilişkiniz belirli bir seviyedeyse yaptığı hatayı söyleyin kendini açıklasın özrünü kabul ederseniz iyi bir arkadaşlığınızı kaybetmeyin dedim. Ama siz deyin ki benim zaten onunla öncesinde çok iyi bir arkadaşlığımız yoktu alalede biriydi benim için öylesine biraz görüştük birbirimiz için zaten çokta değerli değildik bu hareketine çok gıcık oldum birdaha bununla görüşmek istemiyorum deyin sizde rahatlayın bende. Bende haklısın zaten yakının değilmiş affetmek zorunda değilsin derdim. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…