- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
dogru olanda bu zaten, genelde kiz anne babasida istemez.. sanki cok bi halt yapmis gibi ogluna yuzsuzce para istemek evdeki guzuru kacirmak tek dertleri para gozler. Benim kp kv den agzim cok yandi,, herif esek olursa semeri babasibile vuruyo.. bosiycan boyle adamlari ne seni ne anne babani diycende hersey istedigin gibi olmuyoBenim anam babam birgün benden Hakkımı öde diye beklenti içinde olmadılar valla ben anlamadım şimdi bu işten bisey? Ben niye anama babama hakları geçti sürekli para vereyim diye hiç düşünmedim elimden gelirse verdim tabi helal olsun. Ama benim anam babam kıyameti koparırdı valla asla paranızı bize vermeyin siz çoluk çocuk sahibisiniz dediler.
Ana baba hakkı.diye diye goz göre göre evlat da zor duruma sokulmaz. Bu da bir anne babaya yakışmaz..
+10000000dogru olanda bu zaten, genelde kiz anne babasida istemez.. sanki cok bi halt yapmis gibi ogluna yuzsuzce para istemek evdeki guzuru kacirmak tek dertleri para gozler. Benim kp kv den agzim cok yandi,, herif esek olursa semeri babasibile vuruyo.. bosiycan boyle adamlari ne seni ne anne babani diycende hersey istedigin gibi olmuyo
dogru olanda bu zaten, genelde kiz anne babasida istemez.. sanki cok bi halt yapmis gibi ogluna yuzsuzce para istemek evdeki guzuru kacirmak tek dertleri para gozler. Benim kp kv den agzim cok yandi,, herif esek olursa semeri babasibile vuruyo.. bosiycan boyle adamlari ne seni ne anne babani diycende hersey istedigin gibi olmuyo
Ya biz de borç ödüyoruz insan oğlunu hiç mi düşünmez gönderme oğlum ihtiyacınız vardır demez! Neymiş kurban bayramına kurban parası yollayacakmış eşim..ya her sene eşim yolluyor bir sene de kesmeyiversinler kurban nolcak..yok oğlunu düşünen aile böyle olmaz eşim de tutturuyor göndercem diye
Amin amin..kiz bizim herifler adam olsalar boyle olmazki.. mal olursan adam seni mal gibi kullanir.. sirf babasi diye.. baba etiketinden baska bi ise yaramayan bi adam..boyle baba olunca ne naneye yariyo? Adi baba, ne babasi? Iskele babasiEvet para istemeyi bırak zor duruma düşünce oralı bile olmazlar. Ne arayıp ne sorarlar başlarına kalırız diye onlar orda ekmek yağ bal yerken ben burda mağdur kalmışım evlatlarımla eşime zerre acımazlar bende onlara acımam artık benimde canımı çok yaktılar! Oğullarını sömürmek için elinden geleni yaparlar oğlunun kazancına göz dikerler bizi zengin sanırlar yazıklar olsun be yazıklar olsun! Allah ana babaninda hayırlısını versin.
Evet para istemeyi bırak zor duruma düşünce oralı bile olmazlar. Ne arayıp ne sorarlar başlarına kalırız diye onlar orda ekmek yağ bal yerken ben burda mağdur kalmışım evlatlarımla eşime zerre acımazlar bende onlara acımam artık benimde canımı çok yaktılar! Oğullarını sömürmek için elinden geleni yaparlar oğlunun kazancına göz dikerler bizi zengin sanırlar yazıklar olsun be yazıklar olsun! Allah ana babaninda hayırlısını versin.
Yani anne baba hakkı ödenmez elbette ama ödenmez diye her sene para mı isteyecekler?? Beni doğuran büyüten anne baba değil mi yani??
Göndericek zaten, sıkışık olsak ta göndercek olmasak ta..kafasına koydugunu yapar :)Durumunuz iyiyse gönderebilir.borclarınız varmıs szinde bu durumda bilemedim
Aynen canım hiç te kendimi üzemem kendi keyfime bakıyorum ben2017 ERKEKLERİN % 85 inin olduğu durum boşuna kendini yıpratma
Konunu okudum canımDaha yeni konu açtım bende,biz kayni evlendirme çabasına giriştik. Yani bu işin kaçışı yok ,öyle ya da böyle aileler ihtiyaçları olsa da olmasa da o parayı alıyor:) çünkü niye: millet olarak birbirine bağımlı bireyler olmaktan kurtulamiyoruz. Çocukta ilerde bana baksın mantığıyla yapıldığı sürece bu böyle gider. Halbuki dünyaya getirdiğin çocuğa bakmakla yükümlü olan aile olmalı.
Oğlu babasına kesmiş oluyo işte kendileri kesmiş sayılmıyor ki..neyse bu sene de göndersin ama ben eşime dedim ilerde çoluğun çocugun rızkını borç öderken sıkışıkken göndertmem dedimKurban kesti desinler.modeli insanlardan nefret ediyorum,borçla kurban olmaz borcu olan kurban kesmez die biliyorum
Keşke para odeyince kurtulabilsek,meğer benim kocayı ince ince işlemeye başlamışlar bileKonunu okudum canım
Bence itiraz et kaynın koskoca adam yani niye eşin para ödüyor
Kendi öz anası babası acımıyor biz düşünüyoruzzKeşke para odeyince kurtulabilsek,meğer benim kocayı ince ince işlemeye başlamışlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?