Eşiniz ailesine para gönderiyor mu?

dogru olanda bu zaten, genelde kiz anne babasida istemez.. sanki cok bi halt yapmis gibi ogluna yuzsuzce para istemek evdeki guzuru kacirmak tek dertleri para gozler. Benim kp kv den agzim cok yandi,, herif esek olursa semeri babasibile vuruyo.. bosiycan boyle adamlari ne seni ne anne babani diycende hersey istedigin gibi olmuyo

En azından bayramlarda gönderiyomuş. Kp i maaşa bağladı heray yetmiyor görümcemin kira ve ve faturalarını ödüyoruz. Bende çocukların kursuyla 10₺ daha indirim yapar belki diye pazarlığa gireyim hayat mı bu.

+10000000

Evet para istemeyi bırak zor duruma düşünce oralı bile olmazlar. Ne arayıp ne sorarlar başlarına kalırız diye onlar orda ekmek yağ bal yerken ben burda mağdur kalmışım evlatlarımla eşime zerre acımazlar bende onlara acımam artık benimde canımı çok yaktılar! Oğullarını sömürmek için elinden geleni yaparlar oğlunun kazancına göz dikerler bizi zengin sanırlar yazıklar olsun be yazıklar olsun! Allah ana babaninda hayırlısını versin.

Bizimkiler yedirmeye müsait oldukça, onlar keyifle yiyecekler emin ol..

Amin amin..kiz bizim herifler adam olsalar boyle olmazki.. mal olursan adam seni mal gibi kullanir.. sirf babasi diye.. baba etiketinden baska bi ise yaramayan bi adam..boyle baba olunca ne naneye yariyo? Adi baba, ne babasi? Iskele babasi

Kurban kesemiyorlarsa kesmesinler o halde kurban farz değilki zira herkes kurban kesemez zaten...

Bu eşinin parası ile kesilen kurban acaba onlara kabul oluyormu bunuda sorgulamak gerek, Bazı erkekler bir tuhaf ne yaparsan yap gönderecek belliki.

+1000000

Yani anne baba hakkı ödenmez elbette ama ödenmez diye her sene para mı isteyecekler?? Beni doğuran büyüten anne baba değil mi yani??

Daha yeni konu açtım bende,biz kayni evlendirme çabasına giriştik. Yani bu işin kaçışı yok ,öyle ya da böyle aileler ihtiyaçları olsa da olmasa da o parayı alıyor:) çünkü niye: millet olarak birbirine bağımlı bireyler olmaktan kurtulamiyoruz. Çocukta ilerde bana baksın mantığıyla yapıldığı sürece bu böyle gider. Halbuki dünyaya getirdiğin çocuğa bakmakla yükümlü olan aile olmalı.

Konunu okudum canım
Bence itiraz et kaynın koskoca adam yani niye eşin para ödüyor

Kurban kesti desinler.modeli insanlardan nefret ediyorum,borçla kurban olmaz borcu olan kurban kesmez die biliyorum

Kurban kesti desinler.modeli insanlardan nefret ediyorum,borçla kurban olmaz borcu olan kurban kesmez die biliyorum
Oğlu babasına kesmiş oluyo işte kendileri kesmiş sayılmıyor ki..neyse bu sene de göndersin ama ben eşime dedim ilerde çoluğun çocugun rızkını borç öderken sıkışıkken göndertmem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…