Eşiniz izin verir mi ?

kızlar teşekkürler butonum da problem var sanırım ayırım yaptığımı düşünmeyin sakın yorumlar için teşekkür ederim hepinize

kesinlikle..anne baba ayrıdır..eş ayrı..
benim ailem izin verir açıkcası..üniversitede de dışardaydım
okonuda rahatsızlık vermezler..
fakat erkek arkadsım hayatta vermez..çünkü kolay kolay bizim gibi güvenmezler herkeze
ve bunda da haklılar bence..dünyanın binbirtürlü hali var..
arkadasınızdan zarar geleceğinden değil fakat orda burda bişekilde
zarar verecek çıktığında koruyamayabilirler de..
erkekler bu konularda çok hassas..çünkü olabilecek tehliklere
karsı daha eönlemli ve daha ön görüşlüler..
bence eşin seni kırmak için değil seni korumak ve sahiplenmek için
böyle birşeye izin vermemiş..bundan mutlu da olmalısın kanaatimce..

canım bence eşine hiç kızma eğer ben erkek olsaydım bende eşimi bir yere göndermezdim yani yatma anlamında dedim tabiki ailedeki kişiler hariç ama arkadaşın anlayışla karşılamalıydı bu durumu demekki sana tam değer vermemiş hayatta kimseye güven yok canım şimdi diyeceksin dostumuzada mı güvenmeyelim diye güveneceksin tabiki ama bir yere kadar eşinle aran açılmasındansa gitme daha iyi zaten gitmemişinde...eğer benim samimi olduğum bir arkadaşım senin arkadaşın gibi davransaydı ben onu silerdim bir onda yatmadın diye ne demek ya seni hemen silmiş dostluklar bukadar basit olmamalı bence...tabi bu benim fikrim canım...

Son düzenleme:

Yanlış düşünüyorsunuz,güven meselesi değilki .
Tarz meselesi bu,onay vermeyende bunu doğru kabul edende güvensizliğinden bunu böyle düşünmüyor.
Üstüne basa basa yapılan yorumlar var,eşler başına buyruk yaşayamazlar.
Zaruri bir durum olmadıkça her iki tarafta geceyi birlikte geçirmek isterler,
ama sadece istedikleri için hepsi bu

şuan bekarım ailem en yakın can ciğer dostum hatta kardeşim dediğim kişilerde bile kalmama iizn vermiyo kocan haklı

benim ailem hayatta karışmazdı.

çok serbest bekarlık dönemi geçirdim.

ama herşey bekarlıktaki gibi değil.

ve evlendiğinde de baba evinde değilsin.

herkes ailemiz gibi değil.

sonuçta eşimde bende bekarlık hayatımızı bir kenara koyduk.

ikimiz birbirimizden sorumluyuz.

sonuçta evlisin ve geceyi eşine sarılarak yatmak varken...

bi arkadaşında dediği gibi gündüzler torbaya mı girdi??????????

Nasıl ki ben eşimin bir arkadaşında kalmasına razı olmazsam eşimde benim arkadaşımda kalmama izin vermez.
Eğer bunca şey paylaştığım arkadaşım beni bunun için terk edecekse etsin hiç önemli değil.

şuan bekarım ailem en yakın can ciğer dostum hatta kardeşim dediğim kişilerde bile kalmama iizn vermiyo kocan haklı

aynı durum bendede var can cıger dostum olsun aılem ızın vermez.ben bır defa soylerım kalabılırmıyım dıye hayır derse kesınlıkle ustelemem hatta neden dıye sormam bıle onları kıracagıma koca kafamı kırarım daha ıyı.

kesınlıkle kocanı suclama empatı yap kocan bır arkadasına gıtse o gece rahat uyuyabılırmısın kocaman bır HAYIRRRRRR

bence de eşin çok haklı.arkadaşın dır gündüz gidersin destek olursun acısını paylaşırsın ama akşam evli evine köylü köyüne.doğru olanda bu bence..

benim eşimde izin vermez, o böyle birşeyi talep etse bende izin vermem, gerek yok, ya beraber kalırsın yada kalmaz evine geri dönersin..
ben bekarkende hiçbir arkadaşımın evinde kalmadım, geceleri evimize geri döndük hep.

valla ben evlilikte izin alma verme meselesini anlamıyorum. bişey yaparken tabi haber veririsin eşine ama bu babadan izin alır gibi " gidebilir miyim , yapabilir miyim ?" diye olmamalı. yani konu sahibi arkadaş nereye gideceğini, nasıl davranacağını bilemiyormu da onun adına eşi karar verebiliyor...sonuçta arkadaş evlenmiş, belli bir yaşa gelmiş , çocuk değil...

ne ben eşimin böyle bişey yapmasını isterdim ne de eşim ister.Tamam sabah gidip akşam gelebilirsin yada ne bileyim akşam oturmasına falan gidebilirsin ama birkaç gün başkasının evinde kalmak çok ayrı bi olay,ben zaten oldum olası mecbur kalmadıkça ayrı kalmalarına karşıyım,benim görüşüm bu tabi

bazı şeylerde alırsın,almalısın.Ben gidiyorum demesi eşiyle tartışma çıkması demektir.Pazara giderken söylemezsin belki ama böyle bir konuda tabiki ona sorarsın.Eşim erkek arkadaşında kalmak istese açıkçası ben de izin vermem.

ben bekarim ama benim sözlüm simdiden söylüyor ve degiseceginide hic sanmiyorum bir seyi dediyse bir daha onun dönüsü olmaz yani simdiden söylüyor abimgile gidebilirsin iki tane daha kardesi var onlar evlendiginde onlarada gidebilirsin benim anneme kendi annene gidebilirsin arkadas olarakta sadece belirli kisiler var onlarin disinda gidemezmisim,sonra tekrar ben seni gelir alirim isten cikinca diyor hic bir yerde kesinlikle kalamassin kalacaksak kendi ailem dahi olsun beraber kalacagiz diyor...eminim evlendigimizde bu söylentileri degismeyecek...yani sadece sende degil bir cok kiside bu durum gecerlidir diyorum ben sahsen

eşim devamlı görevde kaç senelik evliyim.evimi bırakıp daha bir yere kalmaya gitmedim. ne hamileyken ne değilken ne de bebeğim doğunca. memleketler uzak, oraa bile gitmedim. eşim izin verse de ben gitmem. gidemem içim el vermez. beraber gidilir biryere gidilecekse.niye evlendik o zaman. kaldı ki, bekarken de daha bir arkadaşımda kalmış değilim.

Son düzenleme:
bende evimin haricinde başka yerde sabahlamayı sevmiyorum,ayrıca çocuklarımda sevmez belki prensip belki alışkanlık.benimde can ciğer arkadaşlarım var ama huyumu bildikleri için alınmıyorlar.akşam
otururuz laflarız ama gece illaki evimde yatmak isterim
eşine alınma,eşininde prensibi böyle demekki.

Eşime sormama gerek yok , cewabı belli . Olmaaaaaaaaaazzzz

Empati yaptığımda , bende izin wereceğimi sanmıyorum . Kişiye we şartlara bağlı .

izin vermemesi normal..
sadece senin değil herkezin eşi istemez heralde karısının başka bi yerde kalmasını..
kendi ailemi olsa evt derler belki ama koca olunca farklı oluyo tabi..

Benim esim verirdi...yani ben gidecegim desemde bir sey dememz ama ben gonlu olsun diye izin moduna girerim boyle bir durumda oda hic hayir demez...gerciben evin disinda kalmam cok hayati bir mesele yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…