- 14 Ekim 2022
- 223
- 447
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Malesef iyi niyetinizi çok suistimal etmiş gerçekten evli biri için sabahlara kadar çok fazla Max 12/1 olmalı 1 den sonrası fazla bence ve ilişkinizi de çok yorar,arada olan şeyi rutine bindirmek istiyor.Umarim keskin bir çözüm yolu bulursunuzGece vardiyasından çıktıgı gün boş oluyor o günlerde gidiyo haftada 2 gün gitsin okey ama aşırı çok duruyor sıkıntı orda gitmesi değil gitsin haftada 2 bişey demiyorum ona sabahlamasına kızıyorum
Gittiği günlerde evet. Diğer günler evde ve işte. Haftada 2 gidiyor diğer günler senleyim zaten çok az diyor. Bende asosyal ol demiyorum zaten erken gelsin diyoru
Evet yağ gibi üste çıkıyor bi de ben suçlu oluyorum huzursuzluk kavga çıkarıyormusum onu kısıtlıyormusumÇıksın, sizinki evlilik değil zaten kusura bakmayın.
Sabaha kadar eve gelmeyen koca yani o eve giremez ya da beni bulamaz.
Adam hem suçlu hem güçlü.
Gerçekten çok kötü yani bu oyunu parayla mı oynuyorlar kumar gibi bir şey mi?Denedim bi kere senle birlikte dönerix dedim o çıkana kadar dışarıda takıldım ama gece 3 te ancak çıktı o saatte benim takılacağım oturup çay içeceğim bi yer bile kalmıyor ki nereye gidiyim 3-4 e kadar. Bi de bana abartmadın mı diyor. Onu da geçtim o saatte dışarıda tekim kalkıp gelmedi oyunu bırakıp nasıl bi insanla evlendim bilmiyorum birine söylemeye çekiniyor ama ona müsade etmemi istiyor
Umarım bide bunun için insan ayrılır seni aldattım mı dövdüm mü sövdüm mü sadece kafa dagıtmak istiyorum yerim belli diyorMalesef iyi niyetinizi çok suistimal etmiş gerçekten evli biri için sabahlara kadar çok fazla Max 12/1 olmalı 1 den sonrası fazla bence ve ilişkinizi de çok yorar,arada olan şeyi rutine bindirmek istiyor.Umarim keskin bir çözüm yolu bulursunuz
Valla sigarasına hesabına vs oynuyorlar yiyip içiyorlar falanGerçekten çok kötü yani bu oyunu parayla mı oynuyorlar kumar gibi bir şey mi?
Yoksa öyle zevkine mi hiçbir şey anlamadım kusura bakma?
Çok abartı saatler gözü bir şey görmüyor demek ki sizin osaatte dışarıda olmanızı bile bir nevi bağımlı gibi.
İşte şiddet sadece fiziksel degilki, bu şekilde evlilikte sizi yalnız bırakarak,sürekli kendi dusuncesini empoze ederek, psikolojik bir baskı olusturuyor dediğini onaylatmak içinUmarım bide bunun için insan ayrılır seni aldattım mı dövdüm mü sövdüm mü sadece kafa dagıtmak istiyorum yerim belli diyor
Sizi bulmuş iyi niyetli kullanıyor bir güzel.Evet yağ gibi üste çıkıyor bi de ben suçlu oluyorum huzursuzluk kavga çıkarıyormusum onu kısıtlıyormusum
Evet artık müsaade etmiycem böyle bi evlilik böyle aile hayatı istemiyorum böyle eş böyle baba da istemiyorum aynen böyle söylüyorum ama anlayan yok. Terapi de söyledim bağımlılık bu diyorum bağımlılık olduğunu kabul etmiyor. Bende uyuyamıyorum diyor ki sen sorunlu musun ben dışarıdayım diye uyumuyorsun. Uyusan da alarm kurup uyanıyorsun diyo (arıyorum hala kahvede mi başka yerde mi diye) ben suçlu oluyorum yine yaniEsiniz kahve bagimlisi sanirim.Bu kafa dagitmak degil ki,insan onca saat nasil oturur o sandalyede ,sabahlara,hatta öglenlere kadar.Bu aliskanligindan kurtulmasi sart.Gerekirse terapi almayi teklif edin.Gece korkuyorum uyuyamiyorum deyin.Gercekten ben öyle olsam kesinlikle uyuyamam kendimi birakip.Hem sinirden hem de korkarim.Olmaz derse taviz vermeyin, ne kadar dayanirsaniz ilerde daha da artar bu durumlar.Hakkinizda hayirlisi olsun.Umarim kurtulur bu bagimliliktan.
Beni değiştirmeye çalışıyorsun baskı yapıyorsun kısıtlıyorsun vs diyor gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum evlilikte böyle olmaz şöyle olur anlatıyorum anasının babasının öğretmediğini ben gösteriyorum ama yeter bi yere kadar. Şimdi bişey yapmam lazım hala düzelmiyorsa ben ömür boyu böyle devam edemem beni de sinir hastası edecekİşte şiddet sadece fiziksel degilki, bu şekilde evlilikte sizi yalnız bırakarak,sürekli kendi dusuncesini empoze ederek, psikolojik bir baskı olusturuyor dediğini onaylatmak için
Eşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
Umarım bide bunun için insan ayrılır seni aldattım mı dövdüm mü sövdüm mü sadece kafa dagıtmak istiyorum yerim belli diyor
Peki, Siz eşinizi hiç tanımadan mı evlendiniz? Evliyken bu kadar kahveye giden bakarken hiç çıkmıyordur. Sevgililik, nişanlılık döneminde nasıldı?Beni değiştirmeye çalışıyorsun baskı yapıyorsun kısıtlıyorsun vs diyor gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum evlilikte böyle olmaz şöyle olur anlatıyorum anasının babasının öğretmediğini ben gösteriyorum ama yeter bi yere kadar. Şimdi bişey yapmam lazım hala düzelmiyorsa ben ömür boyu böyle devam edemem beni de sinir hastası edecek
Bekarken gidiyordu kızıyordum konuştum eger evlenince böyle olacaksan ben evlenmek istemiyorum dedim. Saçmalama evlendikten sonra gece dışarda ne işim var evimde olurum. Gidersem kahveye nadir giderim onda da 12 de gelirim dedi evlenince evli çiftlerle takılırız dedi bekarlarla takılmam artık dedi ama sadece demiş şiödi böyle demiştn diyorum biz yapışık ikiz miyim benim kendime ait alanım yok mu diyorPeki, Siz eşinizi hiç tanımadan mı evlendiniz? Evliyken bu kadar kahveye giden bakarken hiç çıkmıyordur. Sevgililik, nişanlılık döneminde nasıldı?
Ayrıca evet evli insanla bekar insan aynı olmaz, kafasına göre davranamaz çünkü eşine karşı sorumlulukları vardır. Zorla mı evlendi sizinle?
Bakın,böyle evlilik olmaz.Ne demek sen sorunlu musun? Insan esini bu kadar sık ve uzun saatler nasil keyfe keder birakip gidebilir, nasil kıyabilir hic anlamiyorum.Sizi degerli görseydi onca saat gece yarilari yapayalniz birakmazdi.Kendimi degersiz hissediyorum böyle bir evlilik istemiyorum deyin lütfen.ama bunu bagirmadan,uslúbünce söyleyin.Bagimli olmadigini bu yaptıklarını bir terapiste anlatarak onaylatsin o zaman .Bunun en net yolu bu.Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.Evet artık müsaade etmiycem böyle bi evlilik böyle aile hayatı istemiyorum böyle eş böyle baba da istemiyorum aynen böyle söylüyorum ama anlayan yok. Terapi de söyledim bağımlılık bu diyorum bağımlılık olduğunu kabul etmiyor. Bende uyuyamıyorum diyor ki sen sorunlu musun ben dışarıdayım diye uyumuyorsun. Uyusan da alarm kurup uyanıyorsun diyo (arıyorum hala kahvede mi başka yerde mi diye) ben suçlu oluyorum yine yani
İstediği şey olmazsa huzursuzluk çıkarıyor illa istediği olacak!! Söylüyorum böyle evlilik olmaz böyle eş baba olmaz istemiyorum diye ama bana zaman tanı kafa dagıtmak için diyor. Konuşcaz ne olur sonu bilmiyorum ama sıkıldım ugrasmaktan.Bakın,böyle evlilik olmaz.Ne demek sen sorunlu musun? Insan esini bu kadar sık ve uzun saatler nasil keyfe keder birakip gidebilir, nasil kıyabilir hic anlamiyorum.Sizi degerli görseydi onca saat gece yarilari yapayalniz birakmazdi.Kendimi degersiz hissediyorum böyle bir evlilik istemiyorum deyin lütfen.ama bunu bagirmadan,uslúbünce söyleyin.Bagimli olmadigini bu yaptıklarını bir terapiste anlatarak onaylatsin o zaman .Bunun en net yolu bu.Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?