Eşiniz kaç günde bir dışarı çıkar saat kaç gibi gelir ?

Malesef iyi niyetinizi çok suistimal etmiş gerçekten evli biri için sabahlara kadar çok fazla Max 12/1 olmalı 1 den sonrası fazla bence ve ilişkinizi de çok yorar,arada olan şeyi rutine bindirmek istiyor.Umarim keskin bir çözüm yolu bulursunuz

Çıksın, sizinki evlilik değil zaten kusura bakmayın.
Sabaha kadar eve gelmeyen koca yani o eve giremez ya da beni bulamaz.
Adam hem suçlu hem güçlü.
Evet yağ gibi üste çıkıyor bi de ben suçlu oluyorum huzursuzluk kavga çıkarıyormusum onu kısıtlıyormusum

Gerçekten çok kötü yani bu oyunu parayla mı oynuyorlar kumar gibi bir şey mi?
Yoksa öyle zevkine mi hiçbir şey anlamadım kusura bakma?
Çok abartı saatler gözü bir şey görmüyor demek ki sizin osaatte dışarıda olmanızı bile bir nevi bağımlı gibi.

Umarım bide bunun için insan ayrılır seni aldattım mı dövdüm mü sövdüm mü sadece kafa dagıtmak istiyorum yerim belli diyor

Sizi hizmetçi niyetine kullanıyor. Sabaha karşı eve gelmek nedir?
Eşim Haftada bir, 15 güne bir dışarı çıkar. En geç gece yarısı eve döner.

Valla sigarasına hesabına vs oynuyorlar yiyip içiyorlar falan

Esiniz kahve bagimlisi sanirim.Bu kafa dagitmak degil ki,insan onca saat nasil oturur o sandalyede ,sabahlara,hatta öglenlere kadar.Bu aliskanligindan kurtulmasi sart.Gerekirse terapi almayi teklif edin.Gece korkuyorum uyuyamiyorum deyin.Gercekten ben öyle olsam kesinlikle uyuyamam kendimi birakip.Hem sinirden hem de korkarim.Olmaz derse taviz vermeyin, ne kadar dayanirsaniz ilerde daha da artar bu durumlar.Hakkinizda hayirlisi olsun.Umarim kurtulur bu bagimliliktan.

Umarım bide bunun için insan ayrılır seni aldattım mı dövdüm mü sövdüm mü sadece kafa dagıtmak istiyorum yerim belli diyor
İşte şiddet sadece fiziksel degilki, bu şekilde evlilikte sizi yalnız bırakarak,sürekli kendi dusuncesini empoze ederek, psikolojik bir baskı olusturuyor dediğini onaylatmak için

Evet yağ gibi üste çıkıyor bi de ben suçlu oluyorum huzursuzluk kavga çıkarıyormusum onu kısıtlıyormusum
Sizi bulmuş iyi niyetli kullanıyor bir güzel.
Dalga geçiyor resmen, evli bir insan sabaha kadar dışarıda duramaz hem de fırsat bulsa haftada 3-4 gün yapacak bunu. Evde karım var onu da okey için yalnız bırakıyorum da demiyor. Sorsanız kendisinden ala adam yoktur.
Siz çekeceksiz belli, çocuğunuz yoktur umarım.

Evet artık müsaade etmiycem böyle bi evlilik böyle aile hayatı istemiyorum böyle eş böyle baba da istemiyorum aynen böyle söylüyorum ama anlayan yok. Terapi de söyledim bağımlılık bu diyorum bağımlılık olduğunu kabul etmiyor. Bende uyuyamıyorum diyor ki sen sorunlu musun ben dışarıdayım diye uyumuyorsun. Uyusan da alarm kurup uyanıyorsun diyo (arıyorum hala kahvede mi başka yerde mi diye) ben suçlu oluyorum yine yani

İşte şiddet sadece fiziksel degilki, bu şekilde evlilikte sizi yalnız bırakarak,sürekli kendi dusuncesini empoze ederek, psikolojik bir baskı olusturuyor dediğini onaylatmak için
Beni değiştirmeye çalışıyorsun baskı yapıyorsun kısıtlıyorsun vs diyor gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum evlilikte böyle olmaz şöyle olur anlatıyorum anasının babasının öğretmediğini ben gösteriyorum ama yeter bi yere kadar. Şimdi bişey yapmam lazım hala düzelmiyorsa ben ömür boyu böyle devam edemem beni de sinir hastası edecek

O salağa söyleyin, bu yaptığı gayette boşanma sebebi... Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilirler tabi, bildiğim kadarıyla bu gayet psikolojik şiddete giriyor... Adam eve gelmiyor güvende değilim korkuyorum desen.. ay ne sinir oldum yalnız...
Dışarda olduğu her gece ama istisnasız her gece bi yere yatıya giderim net... Özellikle tanımadığı insanlara giderim, rahatsız olana kdr öyle bokunu çıkarırım ki işin sonunda ya essek gibi eve gelir ya da o beni boşar bi de üste çıkıyormuş inanılmaz, yavuz hırsız misali.

Esim sık sık seyahatte olmasina ragmen sizinkinden cok evde oluyor.

Peki, Siz eşinizi hiç tanımadan mı evlendiniz? Evliyken bu kadar kahveye giden bakarken hiç çıkmıyordur. Sevgililik, nişanlılık döneminde nasıldı?
Ayrıca evet evli insanla bekar insan aynı olmaz, kafasına göre davranamaz çünkü eşine karşı sorumlulukları vardır. Zorla mı evlendi sizinle?

Düşündüm de en son ne zaman çıktı diye, hatırlayamadım. Bizim eslerimizin durumunu bilmek size bir şey kazandırmaz, sizin esiniz normal değil, aile kavramına ayak uyduramamis ve halâ aklına estiği gibi davranıyor görünüşe göre, iyice konuşmalı, olmuyorsa zorlamamali...

Bekarken gidiyordu kızıyordum konuştum eger evlenince böyle olacaksan ben evlenmek istemiyorum dedim. Saçmalama evlendikten sonra gece dışarda ne işim var evimde olurum. Gidersem kahveye nadir giderim onda da 12 de gelirim dedi evlenince evli çiftlerle takılırız dedi bekarlarla takılmam artık dedi ama sadece demiş şiödi böyle demiştn diyorum biz yapışık ikiz miyim benim kendime ait alanım yok mu diyor

Bakın,böyle evlilik olmaz.Ne demek sen sorunlu musun? Insan esini bu kadar sık ve uzun saatler nasil keyfe keder birakip gidebilir, nasil kıyabilir hic anlamiyorum.Sizi degerli görseydi onca saat gece yarilari yapayalniz birakmazdi.Kendimi degersiz hissediyorum böyle bir evlilik istemiyorum deyin lütfen.ama bunu bagirmadan,uslúbünce söyleyin.Bagimli olmadigini bu yaptıklarını bir terapiste anlatarak onaylatsin o zaman .Bunun en net yolu bu.Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

İstediği şey olmazsa huzursuzluk çıkarıyor illa istediği olacak!! Söylüyorum böyle evlilik olmaz böyle eş baba olmaz istemiyorum diye ama bana zaman tanı kafa dagıtmak için diyor. Konuşcaz ne olur sonu bilmiyorum ama sıkıldım ugrasmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…