Eşiniz kaç günde bir dışarı çıkar saat kaç gibi gelir ?

bence düzeltemezsiniz kahveyi bıraksa bu kez halısahası çıkar.adam evde durmak sizinle bişey paylaşmak istemiyo evliligin farkında değil hala daha agalarla takılayım kafasında. sanki karsısında annesi varda ezan vakti geç kaldı diye azar yedigini sanıyo evin sorumlulugunu karsısındaki insanın duygularını önemseyememiş idrak edememiş 13 yasında velet kafasıyla yaşıyo hala. gerçekten düzelmez çünkü bunun farkında değil varmakta istemiyo. bence kaçıp kurtulun. bu yasta eşşek kadar bebek bakacak değilsiniz. gitsin anası yetiştirsin..
birde dikkatimi çekti çiftlerde bir taraf vakit geçirelim evde olalım dedikçe diğer taraf yalnız kalıp arkadaslarıyla eğlenme derdinde oluyo. genelde bunu çok duydum. bizde de tam tersi eşim sürekli evde olalım hiç çıkmayalım derdinde. kaç kez çık gez arkadaslarınla vakit geçir bende evde takılayım sosyalleş biraz halısahaya git arkadaslarınla biraz eğlen hareket et diyorum ama yok 1kez bile gitmedi. bana kalsa haftada 1 böyle kendini yalnızlaştırmak iyidir. abartmadan tabi ki... karsındaki insanın huyuna yetiştirilme tarzına karakterine vs bağlı işte

Demekki kimse birşey yapamayacak değişmeyecek adam. Gerisi size kalmış...
aman şuan için çocuk yapmayın da ne yaparsanız yapın demeye geldim
ohhh kadını eve attım kendim takılayım yok yaaa
gelecek evde yemek temizlik bedava seks
ayy kötü konuşturuyor beni

Benim anlamadığım bu kahve hiç kapanmıyor mu calisanlar robot değil ya onlarda evine gidip dinlenecek çevremde kahve işletenler var ama 7/24 açık degiller ki saatleri gelince kapatırlar.

aman şuan için çocuk yapmayın da ne yaparsanız yapın demeye geldim
ohhh kadını eve attım kendim takılayım yok yaaa
gelecek evde yemek temizlik bedava seks
ayy kötü konuşturuyor beni
demiştim eski konularınıza baktım da sanki deli gibi çocuk istiyorsunuz
yapmayın bunu kendinize ve o doğacak çocuğa N Nedesemolmuyor1

demiştim eski konularınıza baktım da sanki deli gibi çocuk istiyorsunuz
yapmayın bunu kendinize ve o doğacak çocuğa N Nedesemolmuyor1
Böyle evliliklerde kadın yalnız kalınca bebek aşkı depreşiyor, yalnızlığıma derman olur sanıyor,ama kaderine bir masumu ortak ediyor Evliliklerde sorun çözümü bebek değildir.Sorun cozulunce bebek düşünülür.

polislerin bu kadar vakti var mi ya is sonrasi. Ama cok ilginc sizi bu kadar ihmal etmesine izin vermemelisiniz. benim esim hic cikmaz bensiz isten eve gelir aninda . Ben zorlarim arada cik diys cikmaz. 4 yilda iki kez ben memleketimdeyken evde yokum diye arkadaslaryla bulustu yoksa yok yani. Sizinki cok anormal

Ayrıl

En güzel şey o evdeyken de sizin çıkmanız. Gitme etme dedikçe inadına gider üstüne de sizi dırdurla suçlar. Gezin tozun bakalım nolcak

babam emekli oldu okula gider gibi öğlen gidip 5 de evde erkek milleti

Yani şaştım kaldim. Hic normal degil ki ama sizin tavriniz da anormal yani. Ben olsam simdiye kadar 3. 4. cinnetimi geçirmiş olurdum, siz nasil bu kadar sakin kalabiliyorsunuz, gururunuza hic mi dokunmuyor? Benim esim giderse bi spor kurslarina gider, beraber gitmelerimiz dr olur. Ama ben hep motive ederim, git kafani boşalt, rahatla diye. Sagolsun oda isten eve evden işe bir tip, haftasonlarini da beraber geçiririz güzelce. Seven insan sevdigiyle zaman gecirmek ister zaten, bundan da zevk alir. Kalbinizi kesinlikle kirmak istemem fakat esiniz sizi sevmiyor olabilir mi? Hic oturup konustunuz mu? Lütfen kendinize deger verin yoksa daha cok yok sayılırsiniz.

Valizi alıp görümceye niye gittiniz onu anlamadım.

Derdiniz eşinizle,peşinizden koşsun diye yaptığınız blöf hiç mantıklı değil,çocuk değilsiniz ki kocaman kadınsınız.

Konu başlığınıza istinaden,hiç kayıt tutmadım. Eşim istediği zaman çıkar gezer,ben de gezerim,ayrı ayrı hayatlarımız var. Evde koca bekleyecek kadar mantıksız bir kadın değilim. Siz de olmayın,siz de çıkın gezin hayatınızı yaşayın.

Sakin kaldığımızı nerden biliyorsunuz kaç kez ne kavgalar edildi büyük öyle susup kalmıyorum tabi ki fazla dışarıya alışkın annesi de böyle alıştırmış bekarken annesinin yanındayken de böyleymiş keza kardeşi de böyle annesi kafayı vurup yatıyor benim annem olsa kıyamet kopar böyle yetişmiş demekki. Bana evlenince böyle olmayacak tabi ki demişti ama söylediği gibi olmadı boşanma derecesine geldim artık

Bende evde otursun demiyorum tabi ki çıkarız ikimizde ama sabaha kadar eve gelmemek normal değil gezer eğlenir takılır gelirsin evine

Şu mesajdan sonra , en azından benim için konu kapandı. Tipik iç dökme, dertleşme konusuymuş...
Valla başkası da bana anlatsa bekarken boşa derdim ki dedim de ama evlenince öyle çat diye gidip boşanma olmuyor. Ha böyle devam ederse boşanmayı düşünüyorum ama önce eşimle olan sorunu çözmeyi tercih ediyorum ama çözülmüyorsa ona göre yolumu çizerim elbet. Siz bi sorun yaşarsanız hemen boşarsınız

Fazla dışarıya alışkın biri fazla sosyal daralıyorum sıkılıyorum diyo bana zaman tanı kafa dağıtmak için diyor. Ama tanıdığım zaman ona yetmiyor 5-6 saat oyna gel haftada 2 çıkıyorsun yok o çok daha uzun saatler kalmak istiyor

ben de biraz dışarı çıksa diye bakıyorum. benimki de ev kuşu, değişik bir tip. ama kahve olayı kıroca değil mi ya? hadi spora gidiyor, arada bir arkadaşlarıyla ps, xbpx oynayıp kafa dağıtıyor desen anlarım da, okey mi kaldı, 70 yaşında mı bu adam? çok okey seviyorsa indirsin telinde oynasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…