- 20 Ekim 2014
- 1.778
- 1.431
- 333
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
aman şuan için çocuk yapmayın da ne yaparsanız yapın demeye geldimDemekki kimse birşey yapamayacak değişmeyecek adam. Gerisi size kalmış...
Eşi polismis tayin isteyip o şehirden gidin anlamında söyledi galiba.Atama derken konu sahibi calisiyor mu ?
demiştim eski konularınıza baktım da sanki deli gibi çocuk istiyorsunuzaman şuan için çocuk yapmayın da ne yaparsanız yapın demeye geldim
ohhh kadını eve attım kendim takılayım yok yaaa
gelecek evde yemek temizlik bedava seks
ayy kötü konuşturuyor beni
Böyle evliliklerde kadın yalnız kalınca bebek aşkı depreşiyor, yalnızlığıma derman olur sanıyor,ama kaderine bir masumu ortak ediyor Evliliklerde sorun çözümü bebek değildir.Sorun cozulunce bebek düşünülür.demiştim eski konularınıza baktım da sanki deli gibi çocuk istiyorsunuz
yapmayın bunu kendinize ve o doğacak çocuğa N Nedesemolmuyor1
Zaman zaman durum düzeliyor sonra bozuluyordemiştim eski konularınıza baktım da sanki deli gibi çocuk istiyorsunuz
yapmayın bunu kendinize ve o doğacak çocuğa N Nedesemolmuyor1
Tamamen duzeldigine emin olmadan dusunmeyin cocuk.Zaman zaman durum düzeliyor sonra bozuluyor
polislerin bu kadar vakti var mi ya is sonrasi. Ama cok ilginc sizi bu kadar ihmal etmesine izin vermemelisiniz. benim esim hic cikmaz bensiz isten eve gelir aninda . Ben zorlarim arada cik diys cikmaz. 4 yilda iki kez ben memleketimdeyken evde yokum diye arkadaslaryla bulustu yoksa yok yani. Sizinki cok anormalPolis memuru
AyrılEşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
Eşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de eveeliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
Valizi alıp görümceye niye gittiniz onu anlamadım.Eşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
Şu mesajdan sonra , en azından benim için konu kapandı. Tipik iç dökme, dertleşme konusuymuş...Zaman zaman durum düzeliyor sonra bozuluyor
Sakin kaldığımızı nerden biliyorsunuz kaç kez ne kavgalar edildi büyük öyle susup kalmıyorum tabi ki fazla dışarıya alışkın annesi de böyle alıştırmış bekarken annesinin yanındayken de böyleymiş keza kardeşi de böyle annesi kafayı vurup yatıyor benim annem olsa kıyamet kopar böyle yetişmiş demekki. Bana evlenince böyle olmayacak tabi ki demişti ama söylediği gibi olmadı boşanma derecesine geldim artıkYani şaştım kaldim. Hic normal degil ki ama sizin tavriniz da anormal yani. Ben olsam simdiye kadar 3. 4. cinnetimi geçirmiş olurdum, siz nasil bu kadar sakin kalabiliyorsunuz, gururunuza hic mi dokunmuyor? Benim esim giderse bi spor kurslarina gider, beraber gitmelerimiz dr olur. Ama ben hep motive ederim, git kafani boşalt, rahatla diye. Sagolsun oda isten eve evden işe bir tip, haftasonlarini da beraber geçiririz güzelce. Seven insan sevdigiyle zaman gecirmek ister zaten, bundan da zevk alir. Kalbinizi kesinlikle kirmak istemem fakat esiniz sizi sevmiyor olabilir mi? Hic oturup konustunuz mu? Lütfen kendinize deger verin yoksa daha cok yok sayılırsiniz.
Bende evde otursun demiyorum tabi ki çıkarız ikimizde ama sabaha kadar eve gelmemek normal değil gezer eğlenir takılır gelirsin evineValizi alıp görümceye niye gittiniz onu anlamadım.
Derdiniz eşinizle,peşinizden koşsun diye yaptığınız blöf hiç mantıklı değil,çocuk değilsiniz ki kocaman kadınsınız.
Konu başlığınıza istinaden,hiç kayıt tutmadım. Eşim istediği zaman çıkar gezer,ben de gezerim,ayrı ayrı hayatlarımız var. Evde koca bekleyecek kadar mantıksız bir kadın değilim. Siz de olmayın,siz de çıkın gezin hayatınızı yaşayın.
Valla başkası da bana anlatsa bekarken boşa derdim ki dedim de ama evlenince öyle çat diye gidip boşanma olmuyor. Ha böyle devam ederse boşanmayı düşünüyorum ama önce eşimle olan sorunu çözmeyi tercih ediyorum ama çözülmüyorsa ona göre yolumu çizerim elbet. Siz bi sorun yaşarsanız hemen boşarsınızŞu mesajdan sonra , en azından benim için konu kapandı. Tipik iç dökme, dertleşme konusuymuş...
Fazla dışarıya alışkın biri fazla sosyal daralıyorum sıkılıyorum diyo bana zaman tanı kafa dağıtmak için diyor. Ama tanıdığım zaman ona yetmiyor 5-6 saat oyna gel haftada 2 çıkıyorsun yok o çok daha uzun saatler kalmak istiyorYani şaştım kaldim. Hic normal degil ki ama sizin tavriniz da anormal yani. Ben olsam simdiye kadar 3. 4. cinnetimi geçirmiş olurdum, siz nasil bu kadar sakin kalabiliyorsunuz, gururunuza hic mi dokunmuyor? Benim esim giderse bi spor kurslarina gider, beraber gitmelerimiz dr olur. Ama ben hep motive ederim, git kafani boşalt, rahatla diye. Sagolsun oda isten eve evden işe bir tip, haftasonlarini da beraber geçiririz güzelce. Seven insan sevdigiyle zaman gecirmek ister zaten, bundan da zevk alir. Kalbinizi kesinlikle kirmak istemem fakat esiniz sizi sevmiyor olabilir mi? Hic oturup konustunuz mu? Lütfen kendinize deger verin yoksa daha cok yok sayılırsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?