- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.454
- 548
- 37
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Yani sizi köprüyü geçene kadar kandırmış, aslında biliyor normal evlilik nasıl olmalı.Bekarken gidiyordu kızıyordum konuştum eger evlenince böyle olacaksan ben evlenmek istemiyorum dedim. Saçmalama evlendikten sonra gece dışarda ne işim var evimde olurum. Gidersem kahveye nadir giderim onda da 12 de gelirim dedi evlenince evli çiftlerle takılırız dedi bekarlarla takılmam artık dedi ama sadece demiş şiödi böyle demiştn diyorum biz yapışık ikiz miyim benim kendime ait alanım yok mu diyor
E olgun insanlar açıkça konusur bende açıkça söyledim öyle söyledi dedim demekki bilincinde evlenince tabi ki böyle olmaz vs yok bitmedi bazen gitmiyor uzun süre bazen abartıyor. Bu sefer netim uğraşmaktan sıkıldım çünkü bazen insan ne yapacağını şaşırıyorYani sizi köprüyü geçene kadar kandırmış, aslında biliyor normal evlilik nasıl olmalı.
Sizde keşke kahve alışkanlıği olan, sabahlara kadar eve gitmeyen adamın vizyonunu görüp yolunuzu baştan ayırsaymışsınız.
Bundan sonra yapacağınız şeyde net olmanız lazım sonucu ne olursa olsun. Yoksa eşiniz normal laftan anlayacak durumda değil.
Onun mantığına göre, işten çıkıp akşamın ilk saatlerinde eve gelen kocalar hapis mi oluyormuş, kafeste kuş mu oluyormuş.Yok dedim bitti gitmiyceksin. Sen bana kafa dagıtmam için zaman tanımıyorsun bu evlilik değil ben hapis miyim kafeste kuş muyum bilmem ne diyor. Ben demiyorum ki evde otursun 5-6 saat oynar gelir insan. Gece 4-5 nedir sabah 8-10 nedir kafayı yiycem evi terk ettim ben herkese rezil etmişim bizi. Evlilik çocuk oyuncagı değilmiş evi terk etmek neymiş 4 saat geç geldim diye (sabah 9 da geldi).
Çok doğru ama açıkça sordum tabii ki böyle olmayacak dedi inandıkOnun mantığına göre, işten çıkıp akşamın ilk saatlerinde eve gelen kocalar hapis mi oluyormuş, kafeste kuş mu oluyormuş.
Bu sitede neredeyse her konuda söylediğim bir cümle var, dilime pelesenk oldu artık. Bu adam evlenmeden önce de böyleydi eminim, ama siz değişir umuduyla evlendiniz. Sizin için geçmiş de belki bekar arkadaşların kulağına küpe olur.
Evlenmeden önce adamda gözünüze batan bir şey varsa, evlenince 3 ile çarpın, kv. görümcede batan bir şey varsa onu da 5 ile çarpın. Hiç şaşmaz.
Huylu huyundan vaz geçmez.Çok doğru ama açıkça sordum tabii ki böyle olmayacak dedi inandık
Sizi manüple ediyor. Öyle evlilik olmaz. Birşeye kızıp evi terketmekyen daha zarar verici kendi yaptığı. Evlilik çocuk oyuncağımıymış laflara da bak. Kafeste kuşmuyum. Aç kapıyı uçsun gitsin düzelmezse. Siz ywtetinx eve fazlasıyla anlaşıy göstermişsiniz. 1, 2 ye bile razıyım demişsiniz. E daha ne yapacaktınız acaba? O bile doğru değil. Bekar hayatı yaşamak istiyorsa buyursun yaşasın. Çpk sinirbozucı rabbim sizi en kısa sürede feraha çıkarsın inşaallahYok dedim bitti gitmiyceksin. Sen bana kafa dagıtmam için zaman tanımıyorsun bu evlilik değil ben hapis miyim kafeste kuş muyum bilmem ne diyor. Ben demiyorum ki evde otursun 5-6 saat oynar gelir insan. Gece 4-5 nedir sabah 8-10 nedir kafayı yiycem evi terk ettim ben herkese rezil etmişim bizi. Evlilik çocuk oyuncagı değilmiş evi terk etmek neymiş 4 saat geç geldim diye (sabah 9 da geldi).
Kahvede okey oynuyorlarNerde kalıyor anlamadim o kismi
Amin sağolunSizi manüple ediyor. Öyle evlilik olmaz. Birşeye kızıp evi terketmekyen daha zarar verici kendi yaptığı. Evlilik çocuk oyuncağımıymış laflara da bak. Kafeste kuşmuyum. Aç kapıyı uçsun gitsin düzelmezse. Siz ywtetinx eve fazlasıyla anlaşıy göstermişsiniz. 1, 2 ye bile razıyım demişsiniz. E daha ne yapacaktınız acaba? O bile doğru değil. Bekar hayatı yaşamak istiyorsa buyursun yaşasın. Çpk sinirbozucı rabbim sizi en kısa sürede feraha çıkarsın inşaallah
Valla en doğrusı bu ama bu bahaneyle daha çok, üste çıkıp daha çok üzüp kırar kadını, kesinEve almayın döndüğünde kapıda kalsın. Bu evin bir kuralı var dingonun ahırı değil, belli bir saatten sonra giriş yasak diyin ve gidip uyuma devam edin. İyilikle konuşmuşsunuz olmamış çünkü.
Boşanırım net.Eşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?