Eşiniz kaç günde bir dışarı çıkar saat kaç gibi gelir ?

Yani sizi köprüyü geçene kadar kandırmış, aslında biliyor normal evlilik nasıl olmalı.
Sizde keşke kahve alışkanlıği olan, sabahlara kadar eve gitmeyen adamın vizyonunu görüp yolunuzu baştan ayırsaymışsınız.
Bundan sonra yapacağınız şeyde net olmanız lazım sonucu ne olursa olsun. Yoksa eşiniz normal laftan anlayacak durumda değil.

E olgun insanlar açıkça konusur bende açıkça söyledim öyle söyledi dedim demekki bilincinde evlenince tabi ki böyle olmaz vs yok bitmedi bazen gitmiyor uzun süre bazen abartıyor. Bu sefer netim uğraşmaktan sıkıldım çünkü bazen insan ne yapacağını şaşırıyor

Onun mantığına göre, işten çıkıp akşamın ilk saatlerinde eve gelen kocalar hapis mi oluyormuş, kafeste kuş mu oluyormuş.

Bu sitede neredeyse her konuda söylediğim bir cümle var, dilime pelesenk oldu artık. Bu adam evlenmeden önce de böyleydi eminim, ama siz değişir umuduyla evlendiniz. Sizin için geçmiş de belki bekar arkadaşların kulağına küpe olur.

Evlenmeden önce adamda gözünüze batan bir şey varsa, evlenince 3 ile çarpın, kv. görümcede batan bir şey varsa onu da 5 ile çarpın. Hiç şaşmaz.

Son düzenleme:
Eve almayın döndüğünde kapıda kalsın. Bu evin bir kuralı var dingonun ahırı değil, belli bir saatten sonra giriş yasak diyin ve gidip uyuma devam edin. İyilikle konuşmuşsunuz olmamış çünkü.

Çok doğru ama açıkça sordum tabii ki böyle olmayacak dedi inandık

Ne zaman dışarıdan gelsek, cadde boyu 4-5 kahvehanenin önünden geçiyoruz, hepsi de tıklım tıklım dolu. Saat geç olsa bile.
Bir tanıdığımın eşi de kahve bağımlısı. Sevgiliyken de öyleydi, evlendi yine öyle. Çocukları oldu yine öyle.

Zor bir şey. Buradan çözüm yolu sunmak imkansız. Konuşun diyeceğim, o tanıdığımın eşi aklıma geliyor, konuşsan da gider. O yüzden konuşmak fayda etmez diye düşünüyorum.

Siz arkadaşların kahve arkadaşlarının eşleriyle tanışıyor musunuz ? Onlarla tanışın. Mesela eşli olarak ev oturmasına git gel yapın arada. Gidilen evde birlikte okey falan oynayın. Kahve gibi yerlere bağlayan genelde arkadaş ortamı oluyor. O yüzden böyle bir şey geldi aklıma. Belki sıklığı azalır gibisinden.

Benim eşimin çok şükür böyle bir alışkanlığı yok. İnşallah kimsenin de olmasın.

Sizi manüple ediyor. Öyle evlilik olmaz. Birşeye kızıp evi terketmekyen daha zarar verici kendi yaptığı. Evlilik çocuk oyuncağımıymış laflara da bak. Kafeste kuşmuyum. Aç kapıyı uçsun gitsin düzelmezse. Siz ywtetinx eve fazlasıyla anlaşıy göstermişsiniz. 1, 2 ye bile razıyım demişsiniz. E daha ne yapacaktınız acaba? O bile doğru değil. Bekar hayatı yaşamak istiyorsa buyursun yaşasın. Çpk sinirbozucı rabbim sizi en kısa sürede feraha çıkarsın inşaallah

Amin sağolun

Esiniz calismiyor galiba. O ne oyle sabaha kadar hatta oglen saatine kadar eve gelmemeler. Delice bir durum. Benim esimle kiyaslanamaz ki. Sizinki normal degil. Yine de sordunuz diye soyleyim esim 2-3 haftada bir arkadaslariyla cikar, aksam ustu 4 gibi gider aksam 9 gibi gelir

Eve almayın döndüğünde kapıda kalsın. Bu evin bir kuralı var dingonun ahırı değil, belli bir saatten sonra giriş yasak diyin ve gidip uyuma devam edin. İyilikle konuşmuşsunuz olmamış çünkü.
Valla en doğrusı bu ama bu bahaneyle daha çok, üste çıkıp daha çok üzüp kırar kadını, kesin

eşinizin haftada 2 çıkması çok değil fakat sabahlara kadar durması sorun bence, dozunu bilmiyor ne demek sabah 8-9. ve bunu kendi düşünmediği sürece de sizin söylemenizle pek kıymeti yok. çıkmayacaksın dediniz hadi diyelim tamam dedi, aklı orada kalacak, evde mutsuz olacak çünkü o gün sizinle oturmak istemiyor ve zorla duruyor. bu da beni üzerdi. bağımlı derecede kahve kültürü olan insan da bana biraz vizyonsuz geliyor açıkçası ya. sabaha kadar okey oynamak dışında hiç mi bir aktivitesi yok bu hayatta, ne bileyim. kendi düşünüp vazgeçmediği sürece çok çözülebilir bir şey değil.

Boşanırım net.

Kac yillik evlilik? Atama isteyin yeni sehir yeni duzen kurun bu cevreden uzaklasin.
Kocaniz normal degil kimse bu durumu kabullenmez evlilikte.

Adam evde yaşamıyor bu hesaba göre kahvede yaşıyor. Zor bir durum babam da çok giderdi yani o bile eski insan ama asla sizin eşiniz kadar cozutmazdi ama 11 12 en geç gelirdi. Sabahlara kadar ne kahvesi bu böyle. Güvendiğiniz aile büyükleri çekip bir konussa eşinizle nasıl olur acaba ?ha bu tiplerin hakkı boşanmak ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…