Eşiniz kaç günde bir dışarı çıkar saat kaç gibi gelir ?

Tavrını değiştirmedigi için sakin kaldığınızi düşünmekteydim. Anlattıklarıniza göre adam ne sizi hakkediyor, ne de es olacak donanima sahip. Bosanmayi düşünmüyorsaniz belki terapi yardim edebilir. Veya güzel bir cinnet.

Ailem gittiğinde konuşcaz ben istemiyorum istiyorsan böyle yaşamayı ayrılabilirsin dedim ama anlamıyor kendi istediği gibi olsun istiyor

Kesinlikle tahammül edilmemesi gereken bir durum. Yerinde olsam hiç çekmem gerçekten altında neler var kim bilir. Şükürler olsun rabbime eşim ben olmadan hiç bir yere gitmez arkadaşlarıyla bir cafeye gitmez biz her şeyi birlikte yapmayı seviyoruz

orada kız nasıl boşanmıyorsun demeye getirmiyor ki
böyle yalnız evlilik varken öte yandan deli gibi çocuk isteğinize diyor

böyle yalnızlık varken nasıl çocuk istiyorsunuz ona şaşırıyor
neyi alıntılamış bakın saptırmayın

evlendiğinizden beri böyle mi yoksa sonradan mı bu kadar çok çıkmaya başladı

Çocuk istemek bunla çok bagımsız. Eğer böyle bir durum olmasa daha erken isterdim ama bu durumdan dolayı erteledim soranlara da şuan düşünmüyorum vs diyorum. Ama bu konudan bağımsız kist ve miyomlarım oldugu için doktor geciktirme dedi bende ara ara olsa mı ama o zamanda böyle olursa nasıl olur diye git gel yaşıyorum. Hem istiyorum hem de bu durumdan dolayı istemiyorum

evlendiğinizden beri böyle mi yoksa sonradan mı bu kadar çok çıkmaya başladı
Evlenmeden önce de böyleydi böyle alışmış ailesi de ses etmemiş anlaşılan. Ama evlenmeden önce sordıö böyle olacaksa ben istemiyorum demiştim o da evlendikten sonra böyle olmayacak tabiki demişti ama sözünde durmadı

sadece şunu söyleyeyim
çocuk olunca bu adam sizden artık hiç mi hiç çekinmez çocuk var artık diye

ve kahve işi de azıtarak devam eder muhtemelen

Bende evde otursun demiyorum tabi ki çıkarız ikimizde ama sabaha kadar eve gelmemek normal değil gezer eğlenir takılır gelirsin evine
Sabaha kadar gelmiyorsa kahvede değildir zaten. Sabaha kadar açık yerler belli. Biliyor musunuz nerede olduğunu? Mesela ben bilirim nerelere takıldığını,siz de biliyorsanız sorun yok.

sadece şunu söyleyeyim
çocuk olunca bu adam sizden artık hiç mi hiç çekinmez çocuk var artık diye

ve kahve işi de azıtarak devam eder muhtemelen
Bende bazı sorunlardan dolayı istemedim şimdiye kadar kendisi çok istiyor. Ben erteledim hep şimdiye kadar.
Sabaha kadar gelmiyorsa kahvede değildir zaten. Sabaha kadar açık yerler belli. Biliyor musunuz nerede olduğunu? Mesela ben bilirim nerelere takıldığını,siz de biliyorsanız sorun yok.
biliyorum arıyorum görüntülü oyun oynuyorlar ama istemiyorum ordaki insanlar her gece sabaha kadar orda cazip geliyor makara şamata oyun zevki falan bi de arıyorlar sürekli. Eşimde bekarkende böyle gece dışarıya alışkın oldugu için kopamıyor

Kumarhanedir orası. Kahvelerin açık olabileceği saatler belli çünkü. Eşiniz size yalan söylüyor.

Ben bile darlandım şuan

Çok üzüldüm durumunuza hiç normal değil herkesin kendi alanı olmalı tabii ama bu kadarda değil evlenmeseydi madem sizi yalnız bırakana kadar

İyi de çat diye değil ki. Kaç defa konuşmuşsunuz kavga etmişsiniz, aileler bile artık "bize ne" moduna girmiş. Bir sorun dediğiniz şey fikir ayrılığı veya tartışma değil. Adam sizden ayrı bir hayat yaşıyor ve halinden memnun. Akşam iş bitsinde eve gidip karımla sohbet edeyim beraber bir şeyler yapalım diyeceğine dumanaltı ortamda kumarbazlarla takılıyor.

Bir olur iki olur, üçüncüde ya ben eşime ayıp ediyorum kadın evde yalnız kalıyor der. Sizinki çok bencil ve saygısız bir adam. Size boşan diyen hakaret mi ediyor? Niye çemkiriyorsunuz? Gençsiniz hayatınız heba olmasın diyorlar. Bakın bir iki kişi yazmış babaları da öyleymiş ve unutmamışlar. Sizin kavga etmenizle veya tartışmanızla bile evde duracak biri değil kocanız. Bekarlığında öyle alışmış sizi de katlanmaya mecbur ediyor. Çocuk konusunda da çok iyi düşünün çünkü yalnızlığınızı onunla paylaşacaksınız. Babasını görmeden tek başınıza büyüteceksiniz.

Ayrıca bence de sadece okey oynamıyor, bildiğin yasa dışı kumar kokusu var. Polis memurunun böyle ortamlarda bulunmaması gerek. Bir gün biri ihbar ederse başı yanar.

Maalesef evlenmek için söylemiş o lafları o zaman. Evlenmeden önce de böyleyse alışkanlığı değiştirmek çok zor ki bu zamana kadar başaramamışsınız. Çocuğunuz yoksa gidişatınız belli olana kadar bence çocuk yapmayın.

Bu adam %99 düzelmez,öncelikle bunu kabullenin.
Geç geldiğinde kapıyı açmasanız kapıyı yumruklar bütün apartmana rezil eder.Şu anda takıldığı arkadaş grubundan kopsa anında yeni birilerini bulur.Üç gün sonra boşanma olayına girsen herkese seni dırdırcı olarak yansıtır.Bir gün bu ülkede ihtilal olur ya da yeni bir pandemi patlayıp kahveler kapanırsa bu sefer de ev ya da ofis buluşmalarına gider.Nerden mi biliyorum…
Sözün özü kabullenecekseniz boşuna kavga edip enerjinizi harcamayın çocuk da yapmayın.Ama bir noktada kabullenemeyeceksiniz,aldığı nefes bile batmaya başlayacak,kendinizi sorgulayacaksınız ben vakit geçirilmeyecek kadar kötü bir insan mıyım diye.
Siz kötü değilsiniz ama bu modeller böyle

Gece sabahlara kadar sizi evde yalnız bırakması zaten bir erkege yakışmayacak şey. Onun ailesine söylemişsiniz o zaman kendi ailenizede durumu açıçaksınız. O siz sus dedikçe olmaz ki. Kimse duymasın istiyor ama düzelmiyorda. Evli barklı adam sabahlara kadar dışarıda olamaz. Çocugunuz olsa yalnız başına büyütürsünüz gece hastalansa kendi başınıza götürürsünüz hastaneye. Hiç çekilmez cidden ciddi şekilde son kez konuşun yoksa aileme söylicem filan diyin bari. Düzelir inşallah ama yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…