Eşiniz kaç günde bir dışarı çıkar saat kaç gibi gelir ?

Hayır yani ne kadar da kendine güveniyor eşini evini bu kadar boşluyor. Konu sahibi için demiyorum ama eş bu kadar ilgisiz bırakılıp yok sayılırsa değer veren başka biri çıkıverir.

Evlenmeden önce konuşmuşsunuz, şimdi yine konuşuyorsunuz, hatta aileleri aratıp onları da konuşturuyorsunuz, bavulunuzu alıp görümcenin evine gidip hemen geri dönmüşsünüz. Burada nasıl bir çözüm arıyorsunuz? Çözüm basit; çocuk olunca eve bağlanır hatasını yapmadan ayrılacaksınız.

Adam size verdiği sözü tutmamış, ya he he diye geçiştirmiş. Sen evde sabaha hatta ertesi gün öğlene kadar tek takıl ben de kahvede arkadaşlarımla takılırım diyor. Evli desinler diye evlenmiş işte. Ayrıca emniyet mensubu birinin böyle kepenk indirerek gizli saklı kahvelerde takılması da sakıncalı. Normalde farkederse kendisinin gidip hayırdır bu saatte açık olmanız için ruhsatınız var mı diye kontrol etmesi gerekirken başrolde oynuyor. O tarafta biraz pis koku var dikkat edin, bana gizli kumar işi dönüyor gibi geldi. Baskın falan olamaz çünkü içeride adamları var yani eşiniz.

Kusura bakmayın ama evlenilmeyecek biriyle evlenmişsiniz. Ya; nereye gittin, niye geç geldin, neredesin... diye diye ömrünüzü çürüteceksiniz ya da ben bu dünyaya bir kere geliyorum sevilmediğim huzur bulamadığım evlilikte niye kahır çekeyim ki der boşanırsınız.

Evlerden ırak

Şeyyy tasma da taktınız mı adama? Ya da ayağına pranga falan. Yoksa o mu size takmış. Bu ne yapışıklık? Bu nasıl hastalıklı bir bağımlılık?

Bu kahve konusunu kacinci okuyusum benim..
Adam utanmasa kahvenin sahibiyle koyun koyuna yatacak.
Zaten bosansan da fark etmez.
Kocan seninle değil kahveyle evli gibi.
Benim merakım ne var yani bu kahvede ?
Ya kumar oynuyor kocan ya kahvedeyim diyerek başka evlerde sabahliyor.

ben çocuk yapma demeye geldim. illa dövmesi, aldatması gerekmiyor. kaldı ki zaten bunları yapmaması lazım. bunu ağzına laf diye alan adamların adam olmadığını düşünüyorum ben. siz de suçlusunuz ama evlenmeden önce "düzelir" diye kendinizi kandırmışsınız. bu adam düzelmez. ya böyle kabul edin ya da boşanın.

Valla en doğrusı bu ama bu bahaneyle daha çok, üste çıkıp daha çok üzüp kırar kadını, kesin
Bazen sağlam bir kavga kopması gerektiğine inanıyorum. Çünkü bazı insanlar ancak bundan anlıyor. Adam zaten evlenirken kahveye daha az giderim diye yalan söylemiş. Bide aileler karışmasın diyor kadına sürekli napsın kendi kendine kafayı mı yesin. Adam tam dayaklık.

Gece boyunca hangi kahvehane acik? Hadi 2 ye 3 e kadar acik diyelim sabah 6 9 10. Emin misin okeye gittiginden?

sizinki de evlilik değil bağımlılık. bu anlattıklarınız normal değil. bu şekilde eşinizi bezdirirsiniz

Çok garip o zaman boşanmayı göze alıcaksınız. Sana göre abartıyorum ben böyle evlilik istemiyorum böyle bir kocada istemiyorum yollarımızı ayırmalıyız mutlu değilim seninle seni de kısıtlamayayım rahat rahat eğlenmene bak demelisiniz. Ben ilk evlendiğimde böyle yapmıştım. Eşimle çok sık kayınvalideme kardeşine giderdik. Sabah akşam kahvaltı yemek falan filan. Gel buraya dedim aldım karşıma istemiyorum dedim.
Eşiniz gibi “olabilir abartma ne var senin ailen olsa gitmezmisn” tarzında manipule etti. Öyle mi canım dedim o zaman boşanırız sende rahat gidersin ben sabah akşam oturamadığım ev istemiyorum dedim. Yakınız diye normalmiş gitmemiz bla bla. İyi madem satarım arabayı uzaktan ev alırız dedim. Bu konuşmayı yaparken ciddiydim konuya odaklanıp sapmayın amacınızdan ve göze alın bazı şeyleri insanlar değişmezler mizaçları değişmezler ya kabul ediceksiniz ya da ayrılacaksınız.

çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.
Senin eşin kahveye gitmiyor canım, o saate kadar hiçbir kahve açık olmaz. Eşin ya kumarhaneye gidiyor ya da başka bir halt yiyor.

Disariya cok cikani duydum da sabah 8 de eve doneni hic duymadim.o kadar saat hangi kagve acik ki.sakin bu bar tarzi bir yere gidiyor olmasin yada kumar falan oynuyo olmasin.

O saatlere kadar kahvede okey oynadığını mı düşünüyorsunuz gerçekten? Bu kadar saf olmayın.

1.5 aylık evliyim. Evlenmeden önce eşim her akşam yemekten sonra kahveye, çarşıya çıkardı 22.30-23.00 gibi eve dönerdi.
Ben daha o zaman evlendikten sonra da her akşam 10a kadar dışarıda olacaksan benim hayal ettiğim evlilik bu değil yollarımızı ayıralım dedim.

Çünkü babam öyleydi. Her akşam 2-3te gelirdi. Annemin mutsuzluğunu ve bunun bize yansımasını çok net hatırladığım için asla böyle bir şeye eyvallahım olmayacağını açık açık söyledim.

Şu an haftada 1, en fazla 2 akşam çıkıyor. 19.00 da çıkar 21.00 evdedir.

Arkadaşları ile özel program yaptığı zaten ki ayda yılda bir olacak şeyler 23.00-23.30 olabilir gelmesi.

3e kadar sözde kahvede olan, siz de dışarıda olduğunuz halde ortamı bırakıp gelmeyenden koca olmaz.

Tammm. Hem de evire çevire. Neden çünkü pişkin. Bir insan biiey yapar, bişeye bağımlıdır kopamaz ama bu sebepten mahcuptur, çare arar başaramazsa da dener vs. Ama pişkinler tam sopalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…