- 15 Şubat 2013
- 26.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.218
- 798
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Kahvede kaca kadar okey oynayabilirsin ki, sabah 10 a kadar gelmedigi oluyo yazmissin,yanlis okumadiysam. Bi yerde uyuyo bu adam bence. İşi gücü yokmu bu aadmin? Çalışmıyor mu?Kahvede okey oynuyorlar
Evlerden ırakNeredeyse hic gitmiyor. Daha evlenmeden once bile bunun kavgasini cok yaptigim ve de sonrasında cok sehir değiştirdiğimiz icin aradigi samimi cevreyi cok bulamadigi icin , ikimiz birbirimizin en yakini olduk hep. Ben kabullenemiyorum ya. Kirk yilda bir bile gitse zoruma gidiyk, illa surat yapıyorum. Cunku sabahtan aksama kadar zaten cok özlüyorum. Zaten calisan insanin esine ayırabilecegi vakti kısıtlı. Onu da baskasina ayirmasi sinirlerimi bozuyor valla. Birkac haftada bir cok israr ederlerse halı sahaya gidiyor simdi, yarin yine gidecekmis. Simdiden tadim kacti.
Atama derken konu sahibi calisiyor mu ?Kac yillik evlilik? Atama isteyin yeni sehir yeni duzen kurun bu cevreden uzaklasin.
Kocaniz normal degil kimse bu durumu kabullenmez evlilikte.
Şeyyy tasma da taktınız mı adama? Ya da ayağına pranga falan. Yoksa o mu size takmış. Bu ne yapışıklık? Bu nasıl hastalıklı bir bağımlılık?Neredeyse hic gitmiyor. Daha evlenmeden once bile bunun kavgasini cok yaptigim ve de sonrasında cok sehir değiştirdiğimiz icin aradigi samimi cevreyi cok bulamadigi icin , ikimiz birbirimizin en yakini olduk hep. Ben kabullenemiyorum ya. Kirk yilda bir bile gitse zoruma gidiyk, illa surat yapıyorum. Cunku sabahtan aksama kadar zaten cok özlüyorum. Zaten calisan insanin esine ayırabilecegi vakti kısıtlı. Onu da baskasina ayirmasi sinirlerimi bozuyor valla. Birkac haftada bir cok israr ederlerse halı sahaya gidiyor simdi, yarin yine gidecekmis. Simdiden tadim kacti.
Bazen sağlam bir kavga kopması gerektiğine inanıyorum. Çünkü bazı insanlar ancak bundan anlıyor. Adam zaten evlenirken kahveye daha az giderim diye yalan söylemiş. Bide aileler karışmasın diyor kadına sürekli napsın kendi kendine kafayı mı yesin. Adam tam dayaklık.Valla en doğrusı bu ama bu bahaneyle daha çok, üste çıkıp daha çok üzüp kırar kadını, kesin
Gece boyunca hangi kahvehane acik? Hadi 2 ye 3 e kadar acik diyelim sabah 6 9 10. Emin misin okeye gittiginden?Eşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
sizinki de evlilik değil bağımlılık. bu anlattıklarınız normal değil. bu şekilde eşinizi bezdirirsinizNeredeyse hic gitmiyor. Daha evlenmeden once bile bunun kavgasini cok yaptigim ve de sonrasında cok sehir değiştirdiğimiz icin aradigi samimi cevreyi cok bulamadigi icin , ikimiz birbirimizin en yakini olduk hep. Ben kabullenemiyorum ya. Kirk yilda bir bile gitse zoruma gidiyk, illa surat yapıyorum. Cunku sabahtan aksama kadar zaten cok özlüyorum. Zaten calisan insanin esine ayırabilecegi vakti kısıtlı. Onu da baskasina ayirmasi sinirlerimi bozuyor valla. Birkac haftada bir cok israr ederlerse halı sahaya gidiyor simdi, yarin yine gidecekmis. Simdiden tadim kacti.
Çok garip o zaman boşanmayı göze alıcaksınız. Sana göre abartıyorum ben böyle evlilik istemiyorum böyle bir kocada istemiyorum yollarımızı ayırmalıyız mutlu değilim seninle seni de kısıtlamayayım rahat rahat eğlenmene bak demelisiniz. Ben ilk evlendiğimde böyle yapmıştım. Eşimle çok sık kayınvalideme kardeşine giderdik. Sabah akşam kahvaltı yemek falan filan. Gel buraya dedim aldım karşıma istemiyorum dedim.Denedim bi kere senle birlikte dönerix dedim o çıkana kadar dışarıda takıldım ama gece 3 te ancak çıktı o saatte benim takılacağım oturup çay içeceğim bi yer bile kalmıyor ki nereye gidiyim 3-4 e kadar. Bi de bana abartmadın mı diyor. Onu da geçtim o saatte dışarıda tekim kalkıp gelmedi oyunu bırakıp nasıl bi insanla evlendim bilmiyorum birine söylemeye çekiniyor ama ona müsade etmemi istiyor
Biz cok egleniyoruz birliktesizinki de evlilik değil bağımlılık. bu anlattıklarınız normal değil. bu şekilde eşinizi bezdirirsiniz
Senin eşin kahveye gitmiyor canım, o saate kadar hiçbir kahve açık olmaz. Eşin ya kumarhaneye gidiyor ya da başka bir halt yiyor.çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.
Tammm. Hem de evire çevire. Neden çünkü pişkin. Bir insan biiey yapar, bişeye bağımlıdır kopamaz ama bu sebepten mahcuptur, çare arar başaramazsa da dener vs. Ama pişkinler tam sopalıkBazen sağlam bir kavga kopması gerektiğine inanıyorum. Çünkü bazı insanlar ancak bundan anlıyor. Adam zaten evlenirken kahveye daha az giderim diye yalan söylemiş. Bide aileler karışmasın diyor kadına sürekli napsın kendi kendine kafayı mı yesin. Adam tam dayaklık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?