Eşiniz sabah kıyafetleriyle yatağa girse ne dersiniz

Pis demem zaten bir de onu desem kıyametler kopar. Duş al da demem yine ben pis miyim kokuyor muyum der sadece 1 2 defa yatağa pantolonla girme dedim ona bile laf ediyor dedim ya pismisim gibi davranma diyor. Pantolonla girmese bile sabah giydiği kazakla giriyor ama orayı bile pantolon deyince sadce pantolonu çıkarıyor

sokak kıyafeti mi yoksa ev kıyafeti mi bahsettiğiniz ya? sokak kıyafetiyse evet pis, nasıl rahat edecek hem. ama ev kıyafetiyse olabilir ben sıkıntı görmüyorum mesela.

Benimki de giriyor. Kaç kere dedim bunaldım valla demekten değiştirmiyor
Demekten bunaldım bende ama o kavga etmekten bunalmadi bir de her konuda haklı gibi sürekli trip atması beni suçlu duruma düşürmesi iyice sinirimi bozuyor artık

sokak kıyafeti mi yoksa ev kıyafeti mi bahsettiğiniz ya? sokak kıyafetiyse evet pis, nasıl rahat edecek hem. ama ev kıyafetiyse olabilir ben sıkıntı görmüyorum mesela.
Sokak kıyafetiyle yatıyor. Biz mesela disardan işten gelince hemen üstümüzü degistirirz ya eşim ertesi sabah değiştirir üstünü. O da bazen. Bazen ertesi gün de aynı kıyafetle durur.

Eşşeğin birtakım organlarını yesin. Salın şunu kendi haline. Kendi kendine küssün barışsın, takılsın kendi çapında. Ayrıca evet adam pis.
Her seye kavga etmesi sürekli kavga çıkarması sinir ediyor beni sanki ben sucluymusum gibi üste çıkmaya çalışıyor bir de

Her seye kavga etmesi sürekli kavga çıkarması sinir ediyor beni sanki ben sucluymusum gibi üste çıkmaya çalışıyor bir de
Sinir olmayın. Sinir olduğunuz böyle davranıyor. Siz sinir olmazsanız bırakır.

Evet aynen öyle heryeri çim pislik içinde geliyor terlemis ve yorgunum diye yatıyor sabah duş alıyor 1 kere öyle yatılır mi dedim diye yine kavga etti sanane diye

yok artık yaa yok inanamıyorum gerçekten
Ve ben buna pantolonunla yatma diyince ben suçlu oluyorum pis miyim ben de böyle söylüyorsun diyor kokuyor muyum ben diyor bazen gerçekten kokuyor ama bisey dersem kavga eder diye diyemiyorum

Ayy çok sinir bozucu, anlıyorum çünkü eşim de ilk evlendiğimizde eve geldiği kıyafetiyle koltukta falan sızardı. Ben hem nasıl rahat ettiğine şaşırıyorum hem de sinir oluyorum dışarıda giydiği kotla koltuğa falan oturmasına. Neyse şimdi söyleye söyleye düzeldi, eve gelince aynı benim sütyeni fırlattığım gibi pantolonunu çıkarıp fırlatıyor. Bir de pişkin pişkin diyor ki “ben nasıl rahat ediyomuşum yaa hagaten öyle kotla?”

Evet aynen öyle heryeri çim pislik içinde geliyor terlemis ve yorgunum diye yatıyor sabah duş alıyor 1 kere öyle yatılır mi dedim diye yine kavga etti sanane diye
O halde yatağa gelince siz de yanında mı yatıyorsunuz? Valla kaldırıp duş aldıramıyorsam asla o yatağa girmem protesto ederim, korkunç

Ve ben buna pantolonunla yatma diyince ben suçlu oluyorum pis miyim ben de böyle söylüyorsun diyor kokuyor muyum ben diyor bazen gerçekten kokuyor ama bisey dersem kavga eder diye diyemiyorum
E piiisss. Kavga etmesi pis olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

Yaa nasil duş almaz. Kendi kokusundan da mi rahatsiz olmuyor? Bi de o halde insan icine çıkıyor. Igrenc ya.
Evet pissin demek lazim suratina
Bazen rahatsız olsun diye kızımın üstünü degistirirken yüksek sesle söylerim kızım aynı çorap giyilmez akşam degistirilir kokar bak ayakların derim duyar da belki değiştirir diye ama üstüne bile alınmaz

Demekki eşimin elini ayağını opmem lazım işten gelir direk duşa mis gibi pijamalarıni giydiririm gece yatmadan da dişlerini fırçalar kokusunu sürer bana sarılır uyuruz canım kocam bırakın sizde nasıl yatiyorsa yatsın biraz uzak durun cinsellik yaşamayın nasıl dediğinizi yapıyor ahahah

Valla bilemedim benim eşim bu konularda benden daha hassas ve temizdir diyebilirim:) ama yani dışardan geldiğin şeylede yatma be kardeşim. Söyleyin eşinize dışarda ki mikroplar gelir vs diye

O pantolon kırışmıyor mu ya? Kışın hele çamur da sıçramış olabilir.

Sanırım başka konularda da - ses yapma gibi - direktif verdiğiniz için daha fazla tepki veriyordur. Laf söylemeyi azaltırsanız dedikleriniz daha etkili olur. Kendini değiştirmeye de başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…