- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Pis demem zaten bir de onu desem kıyametler kopar. Duş al da demem yine ben pis miyim kokuyor muyum der sadece 1 2 defa yatağa pantolonla girme dedim ona bile laf ediyor dedim ya pismisim gibi davranma diyor. Pantolonla girmese bile sabah giydiği kazakla giriyor ama orayı bile pantolon deyince sadce pantolonu çıkarıyorEvdeysem kesinlikle sokak kıyafetleriyle rahat edemem zaten. Ama çadır vs. harici bir yerde uyuyacaksam da dediğim gibi uyurum aksi rahatsız edici. Yani ben ki hiç de titiz değilimdir ama insan bi rahatını düşünür yaw. Nasıl rahat eder ki sokak kıyafetleriyle. özellikle terli terli gelip yatması… Yani pis diyebilirsiniz de bence pislikten çok nasıl rahat edeceğini bilmiyor gibi. Konforsuz şekilde yaşıyor. Eşinize bunu söyleyin pis vs demeyin. bu yaptığın çok konforsuz, şöyle yap daha rahat edersin. bir duş al rahatla mis gibi uyu falan diyebilirsiniz.
Gece öyle yatar sabah duş alır eğer maçtan flan geldiyseYaa nasil duş almaz. Kendi kokusundan da mi rahatsiz olmuyor? Bi de o halde insan icine çıkıyor. Igrenc ya.
Evet pissin demek lazim suratina
Demekten bunaldım bende ama o kavga etmekten bunalmadi bir de her konuda haklı gibi sürekli trip atması beni suçlu duruma düşürmesi iyice sinirimi bozuyor artıkBenimki de giriyor. Kaç kere dedim bunaldım valla demekten değiştirmiyor
Sokak kıyafetiyle yatıyor. Biz mesela disardan işten gelince hemen üstümüzü degistirirz ya eşim ertesi sabah değiştirir üstünü. O da bazen. Bazen ertesi gün de aynı kıyafetle durur.sokak kıyafeti mi yoksa ev kıyafeti mi bahsettiğiniz ya? sokak kıyafetiyse evet pis, nasıl rahat edecek hem. ama ev kıyafetiyse olabilir ben sıkıntı görmüyorum mesela.
Her seye kavga etmesi sürekli kavga çıkarması sinir ediyor beni sanki ben sucluymusum gibi üste çıkmaya çalışıyor bir deEşşeğin birtakım organlarını yesin. Salın şunu kendi haline. Kendi kendine küssün barışsın, takılsın kendi çapında. Ayrıca evet adam pis.
yok artık yaa yok inanamıyorum gerçektenSokak kıyafetiyle yatıyor. Biz mesela disardan işten gelince hemen üstümüzü degistirirz ya eşim ertesi sabah değiştirir üstünü. O da bazen. Bazen ertesi gün de aynı kıyafetle durur.
Sinir olmayın. Sinir olduğunuz böyle davranıyor. Siz sinir olmazsanız bırakır.Her seye kavga etmesi sürekli kavga çıkarması sinir ediyor beni sanki ben sucluymusum gibi üste çıkmaya çalışıyor bir de
Evet aynen öyle heryeri çim pislik içinde geliyor terlemis ve yorgunum diye yatıyor sabah duş alıyor 1 kere öyle yatılır mi dedim diye yine kavga etti sanane diye
Bu mac hali saha macıysa, Maca giden erkek insanliktan çıkmış vaziyette geliyor, oyle gelip birde duşa girmiyorsa evet pistir.
Mac izlemeye gitse bile, Erkeklerin toplu halde bulunduklari, oturup kalktiklari yerlere gittiyse yine vahim,
hijyeni gectim, normal kişisel temizligine dikkat etmeyen insanlarin oturup kalktigi yere oturacak, sonra gelip o kiyafetle yatağa girecek
Ve ben buna pantolonunla yatma diyince ben suçlu oluyorum pis miyim ben de böyle söylüyorsun diyor kokuyor muyum ben diyor bazen gerçekten kokuyor ama bisey dersem kavga eder diye diyemiyorumyok artık yaa yok inanamıyorum gerçekten
O halde yatağa gelince siz de yanında mı yatıyorsunuz? Valla kaldırıp duş aldıramıyorsam asla o yatağa girmem protesto ederim, korkunçEvet aynen öyle heryeri çim pislik içinde geliyor terlemis ve yorgunum diye yatıyor sabah duş alıyor 1 kere öyle yatılır mi dedim diye yine kavga etti sanane diye
E piiisss. Kavga etmesi pis olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.Ve ben buna pantolonunla yatma diyince ben suçlu oluyorum pis miyim ben de böyle söylüyorsun diyor kokuyor muyum ben diyor bazen gerçekten kokuyor ama bisey dersem kavga eder diye diyemiyorum
Bazen rahatsız olsun diye kızımın üstünü degistirirken yüksek sesle söylerim kızım aynı çorap giyilmez akşam degistirilir kokar bak ayakların derim duyar da belki değiştirir diye ama üstüne bile alınmazYaa nasil duş almaz. Kendi kokusundan da mi rahatsiz olmuyor? Bi de o halde insan icine çıkıyor. Igrenc ya.
Evet pissin demek lazim suratina
Kaldırdım bir kere yatirmadjm kiyametleri kopardıO halde yatağa gelince siz de yanında mı yatıyorsunuz? Valla kaldırıp duş aldıramıyorsam asla o yatağa girmem protesto ederim, korkunç
Demekki eşimin elini ayağını opmem lazımMerhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.
Ayy rezalet.
Evde koltuğa oturduğum kıyafetle bile yatağa oturmam. Kimseyi de oturtmam. Sokakta gezdiğimle koltuğa oturmam. Oturanı da evde barındırmam. Pis insana tahammülüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?