Çok zor bir durum tahammül edebileceğim bir şey değil hiç. Pise pis denir ne diyeceksiniz mis kokulum muEvet kokuyor elbette alıp kıyafetlerini makineye atınca ona bile alınıyor bazen eşyalarımı neden koklayıp atiyon sormadan diye. Sanırım bu takıntı haline gelmiş adamda pis olmayı seviyor ama pis olduğunu kabul etmiyor. Bu aynı şey gibi kavga edip haksız olup haksızlığını kabul etmemek gibi
Onu kaldıramıyorsanız kendiniz kalkardınız demek istiyorum ama yanında yatmaya devam ediyorsunuz sanırım o da çok önemsemediğinizi düşünüyordur belki.Kaldırdım bir kere yatirmadjm kiyametleri kopardı
Evet eşiniz pis biri. Evden çıkmadan evin içinde dolaştığımiz kıyafetle bile girmememiz gerekiyor. Ki eşiniz dışarıda giydiği kıyafetler ile giriyormuşEvet kokuyor elbette alıp kıyafetlerini makineye atınca ona bile alınıyor bazen eşyalarımı neden koklayıp atiyon sormadan diye. Sanırım bu takıntı haline gelmiş adamda pis olmayı seviyor ama pis olduğunu kabul etmiyor. Bu aynı şey gibi kavga edip haksız olup haksızlığını kabul etmemek gibi
Ben eşimin biseyine karışıp direktif veren biri değilim tam tersi o karışır herseye kendine asla karıştırmaz bisey söylerim hep böyle tepkisi sanane der sen kimsin ki karışıyorsun der hakaret eder yani dinlemez beni bende zaten karışmam değişmeye de başlamaz istediği gibi yaşar istediği gibi davranır biri davranışından rahatsız oldu diye değiştirmez davranışınıO pantolon kırışmıyor mu ya? Kışın hele çamur da sıçramış olabilir.
Sanırım başka konularda da - ses yapma gibi - direktif verdiğiniz için daha fazla tepki veriyordur. Laf söylemeyi azaltırsanız dedikleriniz daha etkili olur. Kendini değiştirmeye de başlar.
Arkalarından koltuk siliyorum bemisafire ne yapıyon
Valla o kadar mikroptan kimse ölmez, kampta mampta hiç çıkmıyor kıyafet, küçücük sırt çantasinda aynı şeyleri giyinip duruyorum, ne olacak yani.
Ayrıca yatağa kıyafetle de geçilir, spontane başlayan ilişkilerde, ne var yani . Ben afet bolgesine çalışmaya gitmiştim, tam 8 gün yıkanmadan , inşaat pislikli halimle yattım kalktım, bir kere corabimi değiştirmiştim, sonlara doğru bir kere de duş kabini ve soğuk su buldum, eklem yerlerimi ovaladim
ayni çadırda kaldığım tüm adamlar ve kadınlar da aynı benim gibiydi. Pis pis - bizden önce başkalarının yattığı uyku tulumlari ve battaniyede yatardik, Hiç birimiz de pislikten ölmedik, mikrop kapmadik
Kedim var, tuvalete gider- pis yerlere basar sonra gelir yatağa yatar. İgrensem bundan igrenirim.
Bence hayat her şeyden kendini korumak için çok kısa ya, insanın mikroba da ihtiyacı var.
Benim ablam başak burcu,benim tam tersim. Ama zırt pırt hasta olur. Bana hiç bir şey olmaz çünkü bağışıklıgim güçlü
Evet bu konuda haklısınız kavga çıkmasın diye her konuya susmam yüzünden her şey cikmasi gerekiyorsa çıkacak demek kiOnu kaldıramıyorsanız kendiniz kalkardınız demek istiyorum ama yanında yatmaya devam ediyorsunuz sanırım o da çok önemsemediğinizi düşünüyordur belki.
Yani eşim pis terli çimli bir şekilde yatağa gelse onu kaldıramazsam asla asla yanında yatmam. Kalkar giderim ve her dışarı kıyafetiyle duş almadan terli bir şekilde yatmaya kalktığında o yatağı terk ederim, kendini düzeltene kadar asla o yatağa yatmam. Benim için çok önemli bir konu, kokan pis terli biriyle yatağa nasıl girilir? Bunun için kavga çıkması benim için çok normal. Daha azı için tatsızlık çıkardım, el yıkama diş fırçalama gibi, çocuk gibi başında beklediğim çok oldu yani ama aylarca sürse de sonunda o alışkanlıkları edindi. Bence tepkiniz yeterli değil, kavga çıkmasın diye pis birine tahammül ediyorsunuz.
Eşiniz uyuzmuş. Ben de bana karışmasına tepki verirdim. Herhalde de en son boşanırdım. Arada saygı yoksa niye evli kalınır ki?Ben eşimin biseyine karışıp direktif veren biri değilim tam tersi o karışır herseye kendine asla karıştırmaz bisey söylerim hep böyle tepkisi sanane der sen kimsin ki karışıyorsun der hakaret eder yani dinlemez beni bende zaten karışmam değişmeye de başlamaz istediği gibi yaşar istediği gibi davranır biri davranışından rahatsız oldu diye değiştirmez davranışını
Bu nedir yaaMaça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır.
Iyi cinler musalat olmuyor ona pis pis girilirmi yataga ya benim eşim eve gelir gelmez ayaklarini elini yüzünü yikar üstünu cikarir öyle oturur .ben mesela akşam yataga girerken elimi yüzümü yikayip girerim üstümüde cikartirim .senin eşin baya pasakli pismiş o adamlada ömür gecmez beMerhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.
Bende titiz biri değilimdir zaten ama evde herseye karışıp aman koltuğa bisey dökülmesin aman duvarlar çizilmesin diye her şeye karışan birinin günlük disarda giydiği kıyafetle yatağa girmesi rahatsız ediyor beni. Biz böyle büyüdük yani disardan gelince o kıyafetler çıkar ev kıyafetleri giyilirdi.Ben toprakla, hayvanla yalinayak, karda kışta da disarda heidi gibi buyudum.Eve camasir suyu sokmam.
Titiz hiç degilim.
Hasta olmam, coook nadirdir burnum akar belki ayakta 3 gunde gecer. Eşim hasta olur bana bulaşmaz genelde oyle bir bagisikligim var.Ama bu bagisiklik icin gereksiz pis hareketlere gerke yok bence.
Temiz su bulunan, temiz kiyafetleri olan insanin durduk yere pislik yapmasina anlam veremem.
Bende titiz biri değilimdir zaten ama evde herseye karışıp aman koltuğa bisey dökülmesin aman duvarlar çizilmesin diye her şeye karışan birinin günlük disarda giydiği kıyafetle yatağa girmesi rahatsız ediyor beni. Biz böyle büyüdük yani disardan gelince o kıyafetler çıkar ev kıyafetleri giyilirdi.
Onun bana karışması normal iste. Süpürgeye duvara kadın işlerine hepsine karışması normal. Işıkları hızlı kapatıp açayım ona bile karışır yavaş kapat sürekli oynayıp durma lambayla diye. Ama ben ona pantolonla girmediği halde girdi demişim artık dikkat ediyormuş belkide 10 gündür yatağa pantolonla yatmiyormus görmeden pantolonu çıkar dediğim için iftira atmışım ona. Bundan sonra ben de senin her hatani yüzüne vurcam diyo bideEşiniz uyuzmuş. Ben de bana karışmasına tepki verirdim. Herhalde de en son boşanırdım. Arada saygı yoksa niye evli kalınır ki?
Konudaki adam akşam geldiği kıyafetle sabah tekrar işe gidiyormuş. O zaten uç boyutBen toprakla, hayvanla yalinayak, karda kışta da disarda heidi gibi buyudum.Eve camasir suyu sokmam.
Asiri titiz hiç degilim.
Hasta olmam, coook nadirdir burnum akar belki ayakta 3 gunde gecer. Eşim hasta olur öpüşsem.bile bana bulaşmaz genelde oyle bir bagisikligim var.Ama bu bağışıklık icin gereksiz pis hareketlere gerek yok bence.
Temiz su bulunan, temiz kiyafetleri olan insanin durduk yere pislik yapmasina anlam veremem.
Bende kırılan dökülene laf etmem eşim laf eder tam tersi aman hali kirlenmesin aman koltuğa bisey dökülmesin dökülse bize kızar mahvettiniz koltuğu diye. Kızım bir kere bebekken kaka yaptı yatağa yani alt değiştirme ortusunden taştı yatak kirlendi diye demediğini bırakmadı. Eşya kıymeti bilmiyorsun dikkat etsene düzgün yaz örtüyü diye. Ama kendi istediği gibi davranabilir evde yatağa 3 günlük corabiyla da girer 1 haftalık pantolonuyla daBen ev kirlenmesin, hic bir sey dokulmesin kafasinda biri bile degilim yaşanan evde bir seyler cizilebilir dokulebilir normal yani duzeltilir.
Ama ayni kiyafetlerle yatip kalkan insan kokar yani bu bile rahatsiz edici.
Kiz Cinler ne alaka sjsjdjhdhdhsj o nerden ciktiyi cinler musalat olmuyor ona pis pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?