Eşiniz sabah kıyafetleriyle yatağa girse ne dersiniz

Bu adamin saglik sorunlari mi var acaba? Ya da ne bileyim bir travma falan mi yasadi ki? Evlendiginiz gunden beri boyle mi?
Evlendigimiz zaman bu kadar değildi eşimin tüm kötü huyları son 3 senedir kabardı resmen. Çocuk dogduktan sonra inanılmaz değişti önceden böyle değildi yada benim gözüm mu kapalıydı bilmiyorum. 2 3 senedir hiç anlasamadigimiz için artık ikimizin de herseyi birbirimizin gözüne batıyor

Tayin oldum demişsiniz. Demekki mesleğiniz var. Kardeşiniz anneniz babanız... Herkes bir yere kadar.
Siz ne istiyorsanız onu yapın, onu yaşayın. Maddi olarak da kimseye muhtaç olmadıktan sonra çekmeyin bu sıkıntıları.
Anne baba da bir süre tavır alır sonra elbet sizi mutlu görünce yelkenler suya iner.
Ayrıca eşiniz pis. Pis yani, başka tanım yok. Ev kıyafeti bile başkayken pijama giymeden yatmak dışardaki pantolonla yatağa girmek korkunç birşey.

Evet pissin diyebilirsiniz. Dışarıda giydiği kiyafetle yatağa giren adam pistir. Maça gidip duş almadan yatağa giren adam pistir. Gün boyu çalışıp eve gelince duş almayan adam pistir.
Ayrıca biz evde de dışarıda giydiğimiz kiyafetlerle oturmuyoruz. Eve gelince kıyafet değiştirilir.
Eşiniz pis ve bunu bildiği için bu konuda sinirlenip ben pis miyim diye soruyor.

Gün içerisinde hiç fark etmiyoruz ama oturup kalktığımız yerlerden kokusunu, tozunu kıyafetlerimize geçiriyoruz hep bu bir gerçek. Zaten kendi terinde geçiyor. Kıyafet değiştirmek zor oluyorsa tuvalette totosunu da yıkamıyordur diye düşünürüm ben Çünkü üşengeçliğin en üst seviyeleri bana göre. Birde kalktığında üzerini hemen değiştirmek cidden kendine gelmeni sağlıyor diğer şekil pijamalarla sürekli uyku modunda oluyorsun. Yatarkende öyle temiz kıyafetlerle yatmak daha huzurlu uyumanı sağlıyor psikolojik olarak bile çok katkısı var. Ben kalkarken çarşaf parfümü dahi kullanırım hatta önce havalandırırım. Aslında ilk zamanlar çok zor gelen alışkanlıklar sonrada yapmadığında pişmanlık yaratıyor insanda. Her şey alıştırmakla alakalı.

Dışarda giydiği kıyafetle evde oturmaz. Kirliye atar. Bebeklerden ben bazen unuturum. “Çorabım bitti, boxerım bitti yıkar mısın” der. Bizim çamaşır makinası neredeyse sabahtan akşama hiç durmuyor.

Şey ben de iki gğn aynı kıyafetle yat kalk gez yapabiliyorum ama eşimle ortak yapıyoruz ve mutluyuz. Eşim uyarsa rahatsız olduğu için yapmazdım, burada eşinizin davranışı değil de uyarınca verdiği tepki değişik. Belki de daha nazik bir dil deneyebilirsiniz. Hayatım, ben bir karar aldım, yatakta pijama ile yatacağım düzenli bir şekilde. Sen de bana katılır mısın kendimize söz verelim her akşam pijama giyinelim.
Veya, aşkım sen de benim gibi titiz birisin. Bu kıyafetlerle rahat uyuyamayabilirsin çünkü dışarının tozunu topladı hep. Yorgunsan ben getireyim pijamalarını, güzel güzel uyu diyip öpseniz falan…
Atmasyon yani, çünkü ben de eşime bişi yap desem yapmaz ben de yapmam. Böyle tatlı söylenince yapıyorum ama

bunu yaptığını bildiğim çok insan var. Titiz olmayan insanlar çok kafaya takmıyordur muhtemelen.

Sıcak iklimin hakim olduğu, kış mevsim şartlarının görülmediği bir ülkede mi yaşıyorsunuz ?

Keşke evet pişsin deseydin. Iyyyy o ne öyle bütün gün gezdiği kıyafetle yatacak iğrenç. Benim çocuklarım bile okuldan gelince ev kıyafetlerini giyerler yatmadan da pijama giyerler.
Sokak kıyafeti ayrı,ev kıyafeti ayrı,yatma kıyafeti ayrı olur.
Eşiniz bi de sorduğunda pis miyim diye evet pissin diyebilirsin gönül rahatlığıyla

Siz artık yetişkin bir bireysiniz her şeyden önce annesiniz ailenize bağlı değilsiniz.
Kendi hayatınız var. mesleğiniz var kapıyı kapattığınızda aileniz yaşamıyor sorunları siz ve kızınız yaşıyor.
Bu iğrenç adam özgüveninizi yerle bir etmiş kurtulun bu adamdan emin olun neden bu kadar geç kalmışım diyeceksiniz kurtulunca.
Ailenize sadece boşandım diye haber verin onlardan bir şey beklemeyin artık eşinizden çok bir farkları yok zaten anladığım kadarıyla.Bunu kızınız ve kendiniz için yapın lütfen.

Sıcak iklimin hakim olduğu, kış mevsim şartlarının görülmediği bir ülkede mi yaşıyorsunuz ?
Hayır Bu alışkanlığım başladığımda İskandinavlarda yaşıyordum şuan türkiyede çok soğuk şehirlerdeb birindeyim- kayak yapılıyor bol bol… Yazın da ayazı meşhurdur. Kışın bile yatmadan 1 saat camı açarım ya da camı hep açık tutarım. Üşüme açısından slip ve kolsuz body giymek sorun olmuyor. Üşümüyorum.

Eşiniz pimpis yauw

dışarıda giydiğim kıyafetle yatağa girilmez ya, eve gelir gelmez ilk işim üzerimi değiştirmek olur, eşim de rahatına aşırı düşkün oluğu için gelir gelmez değişir üstünü

Ay pis . Yani ailede öyle gördüyse farkında olmamasını yadırgamıyorum ama değişmesi lazım

KK'nin en pis şahsı olarak bi sorum var. Dışarı kıyafetleriyle koltuğa bile oturulmaz diyenler eve misafir gelince ne yapıyor

dışarıdaki kıyafetle evde dolaşılmaz demiyorum ama uyunmaz da ya bir konuda da bahsetmiştim eşimin üniversitedeki ev arkadaşı aynı kıyafetle 3-4 gün boyunca hem dışarıda dolaşır hem uyurdu. en son diğer ev arkadaşıyla kot pantolonuna yanlışlıkla diye bir şey döküp, makineye atmışlardı yıkansın diye. ben dışarıda giydiğim kıyafetle yatağa girmem şahsen, ne kadar yorgun olursan ol bir pijama giymek insanın kaç dakikasını alır ki. hele maçtan sonra terli terli eşim gelip yatağa yatsa beni de irite eder.

Cocuklarim okuldan gelesiye donlarina varana kadar degistiririm hemen el yuz yikanir kolonyalar sıkılır. Ev giysileri giydiririm. Esimde artik kapidan giresiye soyunur benden korkuya dün giydigimi bugun yikamadan giymem amaaa iste bu yuzdende hicbir zaman camasirim bitmiyo hayatim camasir yikamakla geciyor resmen. Birde ben don corap ve pantullari makineye atmadan önce elimde şartlar yıkar oyle atarim. Simdi dorduncu cocuguma hamileyim kendime basarilar diliyorum
Evett konu sahibi kocan pisss. Ben her sabah carsaf yastik kilifi pike degistiriyorum esim cok terliyo benim gece uc dört kere uzerini degistiririm onceden cooook kavga cikardi bu sebepten ama artik alisti. Bahsettigim ter battaniye bile göl oluyo ölsem o şekilde yatamam atletini sık akıyo o derece. Bukadarida insani yipratiyo evet ama buda bi hastalik gibi sanirim , esim yarin ölecegini bilsen bugunden tabutunu camasir suyuyla silersin diyo

KK'nin en pis şahsı olarak bi sorum var. Dışarı kıyafetleriyle koltuğa bile oturulmaz diyenler eve misafir gelince ne yapıyor
Örtü seriyorum her yere. Hali ortusu cekyat ortusu. Evin havasida degisiyor. Birde kapida terlik. İste bukadar kimse birsey anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…