Arkalarından koltuk siliyorum be
Evin insanının kıyafet değiştirme ihtimali varken kullanak bari.
Konudaki adam akşam geldiği kıyafetle sabah tekrar işe gidiyormuş. O zaten uç boyutama yani eve gelir gelmez vebaliymisim gibi üstümdeki her şeyi makinaya atıp duşa koşmak da bence hiç konforlu değil. Yapan yapsın ama sanki normali ve doğrusu bu gibi davranmak da bence yanlış.
Nasıl çok pislik kötüyse çok temizlik de kötü.en basiti 'ben çok temizim' diye gezen annelerin sabah akşam su gibi akıttığı çamaşır suları hem ev halkını zehirliyor hem doğayı katlediyor,balinalari öldürüyorama hala 'cok titizim,çamaşır suyunu icerim' diye övünür, başkalarını pis bulur kinarlar
Evet eşiniz pis.Merhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.
Ya ben şeyi de anlamadım. Eski konularınıza göre 7 yıllık evlisiniz. Bu konunun çözümü niye bu zamana kaldı. Sonradan mı böyle oldu? Gerçi eski konularınız çözülemeyen bir sürü sorunla dolu.Onun bana karışması normal iste. Süpürgeye duvara kadın işlerine hepsine karışması normal. Işıkları hızlı kapatıp açayım ona bile karışır yavaş kapat sürekli oynayıp durma lambayla diye. Ama ben ona pantolonla girmediği halde girdi demişim artık dikkat ediyormuş belkide 10 gündür yatağa pantolonla yatmiyormus görmeden pantolonu çıkar dediğim için iftira atmışım ona. Bundan sonra ben de senin her hatani yüzüne vurcam diyo bide
Hiçbir konunun çözümü yok malesef olmuyor yani her gün sorun üstüne sorun çıkıyor. Evet 7 senelik evliyiz ama eşim asla suçlu olduğunu düşünmüyor hiçbir konuda. Bende artık bunaldım böyle bir adamla yasamaktanYa ben şeyi de anlamadım. Eski konularınıza göre 7 yıllık evlisiniz. Bu konunun çözümü niye bu zamana kaldı. Sonradan mı böyle oldu? Gerçi eski konularınız çözülemeyen bir sürü sorunla dolu.
dün o kadar yorgundum ki eve 9 da girebildik ailecek okul görüşmemizden ötürü inanırmısın bende kıyafetlerimle uyumuşumMerhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.
Ne pis iğrenç bir durum yaMerhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.
Kocanız hem pis hem de manipülatör. Günlük kıyafetle yatağa girmek pis olmaktır bunun başka açıklaması mi var ya nesini savunuyor?Merhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.
Sen gel ben seni yıkar ütüler öyle oturturum baş köşemeiyi tamam gelmeyiz
dün o kadar yorgundum ki eve 9 da girebildik ailecek okul görüşmemizden ötürü inanırmısın bende kıyafetlerimle uyumuşumki hayatta sütyenle rahat edemem gece kalkıp çıkardım iyiki kocam senin gibi düşünmüyor .
Eşimi kapının önüne koy orda bile uyur yer zman kıyafet asla birseyi umursamaz evde montla da durur terlemisim kokarım kalın giyindim bunlara karşı duyarsız biridir. Ben asla koltukta uyuyamam mesela ama eşim öyle uyuyup kalır sabaha kadar rahatsiz olup da kalkmaz yani.
Kızım ne sorunu, adam piss.Bu adamin saglik sorunlari mi var acaba? Ya da ne bileyim bir travma falan mi yasadi ki? Evlendiginiz gunden beri boyle mi?
Hayatimda asiiirii yoruldugum zamanlari bir gozumden gecirdim pijamasiz ic camasiriyla ve makyajimi cikartmadan uyumuşum en fazla ama kiyafetle uyumadim.
Sarhoşken bile montla kazakla uyumadim.
Kızım ne sorunu, adam piss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?