Eşiniz sabah kıyafetleriyle yatağa girse ne dersiniz

Terlemediysem ben de eve girdigim an duşa koşturmam hemen daha sonraya da birakirim, jean cikartip makinaya atmam mesela bir defa giydiysem ama eve girimce kiyafet degistirirm. Rahat degil bir defa ve mikroptan ölmekten ziyade kotu kokmamak lazim diye dusunuyorum elinin altinda imkan varken. Konu sahibinin eşi net kokuyordur.

Evet eşiniz pis.

Ya ben şeyi de anlamadım. Eski konularınıza göre 7 yıllık evlisiniz. Bu konunun çözümü niye bu zamana kaldı. Sonradan mı böyle oldu? Gerçi eski konularınız çözülemeyen bir sürü sorunla dolu.

İğrenç gerçekten yatağa almam asla

Dışarı kıyafetleri asla yatağa temas etmemeli, dışardaki tüm mikropları yatağa taşırsınız. Sonra türlü türlü alerji, yatağın akarlanmasıböceklenmesi mikroplanması ... adam mağaradan falan mı gelmii bu nedir yahu Hele ki halı sahada terleyip kokulu şekilde yatağa yatmak da spor kıfayetiyle yatağa yatmak da ayrı birer fiyasko

Hiçbir konunun çözümü yok malesef olmuyor yani her gün sorun üstüne sorun çıkıyor. Evet 7 senelik evliyiz ama eşim asla suçlu olduğunu düşünmüyor hiçbir konuda. Bende artık bunaldım böyle bir adamla yasamaktan

dün o kadar yorgundum ki eve 9 da girebildik ailecek okul görüşmemizden ötürü inanırmısın bende kıyafetlerimle uyumuşum ki hayatta sütyenle rahat edemem gece kalkıp çıkardım iyiki kocam senin gibi düşünmüyor .

Ne pis iğrenç bir durum ya dışarılarda neler gördüm görüyorum. Oturduğun banka pisleyen işeyen hayvanlar oralara oturan insanlar. Otobüslerde adet kanı çıkan ne olduğu belirsiz lekelere vs oturanlar. Nasıl wcye gittiğini üstü başı nasıl olduğunu bilmediğin kişilerin oturduğu yerlere hastane vs mecbur kaldıkça oturuyoruz. Bununla evinde oturmak da normal değil bence evd bebek çocuk vs varsa hiç iyi değil. İnsan eve girince ev kıyafeti giyer yatağa girince pijama bu kadar basit. Sık temizlik hastane gibi yerlere gidince üst baş değişmek yıkanması bence mühim. Kaldı ki maç a gidip o halde yatakta yatmak. Siz nasıl dayanıyorsunuz bence aşırı pis biriymiş. Ve de düşüncesiz bencil. Kendini savunması insanı çileden çıkarır.

Pis tabi ki.
Maçtan cıkıp dus almadan,terli pis giysileri ile yatağa girmek nedir?
Dışardan geldiği kazakla,pantalonla yatması da pis olduğunun göstergesi. Ha hasta olur,özel bir durum olur anlarım ama bu durum anormal.
Dısardan gelen üzerini değiştirir bizde. Masaya bile oturulmaz,kaldı ki yatağa girilecek.

Konuyu okudum. Siz pasifsiniz, eşiniz de arsız. Şöyle dersem kavga çıkar, kavga çıkmasın diye bişey demedim, ben küs duramıyorum vs vs bu adamı tepenize çıkarmışsınız. Yanlış hatırlamıyorsam kocasının aşırı cimri olduğu, karısına arabayı kullandırtmadığı sürekli kadına para harcatmaya çalıştığı üye de sizdiniz. Nasılsa ağzınızı açmıyosunuz, nasılsa boşanmıyosunuz, nasılsa adam iki höt deyip sindiriyo sizi, niye değişsin?

Kocanız hem pis hem de manipülatör. Günlük kıyafetle yatağa girmek pis olmaktır bunun başka açıklaması mi var ya nesini savunuyor?

Eksiğini ve hatasını size çevirerek yok saymaya çalışıyor. Buna izin vermeyin.

Asla abartmıyorsunuz. Şahsen ben böyle bir duruma asla izin vermem ki eşimin de çok şükür öyle huyları yoktur zaten.

Hayatimda asiiirii yoruldugum zamanlari bir gozumden gecirdim pijamasiz ic camasiriyla ve makyajimi cikartmadan uyumuşum en fazla ama kiyafetle uyumadim.
Sarhoşken bile montla kazakla uyumadim.

Bu adamin saglik sorunlari mi var acaba? Ya da ne bileyim bir travma falan mi yasadi ki? Evlendiginiz gunden beri boyle mi?

Hayatimda asiiirii yoruldugum zamanlari bir gozumden gecirdim pijamasiz ic camasiriyla ve makyajimi cikartmadan uyumuşum en fazla ama kiyafetle uyumadim.
Sarhoşken bile montla kazakla uyumadim.
bende illa askılı pijama giyeceğim yoksa uyuyamam ya kısa kollu olacak ya askılı ama bende hatırlamıyorum uzun sweet elbiseyle yatıp kalmışım gece ikide uyandım değiştim üzerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…