- 23 Haziran 2018
- 12
- 9
- 1
- 28
Esime gore ama ben cok anlayissizmisim ya gitmeliymisim ya da gitmiyorsam sorun cikarmamaliymisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esime gore ama ben cok anlayissizmisim ya gitmeliymisim ya da gitmiyorsam sorun cikarmamaliymisim
Ailesini çağırmak problem olmazdı ama nasıl?arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
Abov 9 yillik evliyim eşim öyle yapacak olsa birdaha dönme ailenle yaşa derim.Hayir ayni sehirdeyiz bilmiyorum masraf dussun diye oldugunu soyluyor ama cok kirildim. Hersey para demek degil ki. Ben degilim amac onlari gezdirmek belli ki yoksa ben gitmek istemiyorum dedigimde tamam sen gelme biz gideriz der miydi
ailesi de bir tuhafmışSizin gibi dusunuyorum ve giderse de gittigi sure boyunca asla konusmayacagim telefonlarini da acmayacagim. Ailesi bile demiyor siz daha yeni evlisiniz siz plan yapin gitmeyecegimi onlara soyledim normal karşılıyorlar
Hiç abartmıyorsun, hatta abarttığını düşünmen saçma, o seninle planladığı tatile ailesiyle gidiyosa ben olsam hep ailenle tatilde kal ben de kendi ailemin yanına gidiyorum derim. Hala ailesinin çocuğu olmaktan çıkıp koca olmayı öğrenememişUstelik evlilik yıldönümünde izin tarihi ve daha 2 yillik evliyz ben mi cok abartiyorum
okurken bile içime inme indi gerçekte olsa nasıl olur bilemiyorum bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor bi aile olduklarını anlamaları için ne olması lazım acabaarkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur