eşiniz sizden ayrı 15 gün tatile gitse... :(

arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
Ailesini çağırmak problem olmazdı ama nasıl?
Size bunu taa en başından söyleyecekti siz kabul etmezseniz farklı bir şey ayarlayacaktı sizin gönlünüz olacaktı..
Tutup evlilik yıldönümünde pat diye "aaa ailem de gelecek" demek düşüncesizlik..
Bir de sen kal demesi..
Deli saçması.
Bohçasını eline ver gitsin ailesiyle tatile ordan da anasının evine :))))

Hayir ayni sehirdeyiz bilmiyorum masraf dussun diye oldugunu soyluyor ama cok kirildim. Hersey para demek degil ki. Ben degilim amac onlari gezdirmek belli ki yoksa ben gitmek istemiyorum dedigimde tamam sen gelme biz gideriz der miydi
Abov 9 yillik evliyim eşim öyle yapacak olsa birdaha dönme ailenle yaşa derim.
Ne saçma ya sen gelme tepkini koy canım herşey para demek degil ya 2 gün gidin ama siz gidin.

Ben sizin yerinizde olsam hiç sıkıntı çıkarmazdım gitsin ailesiyle ama evde kös kös te oturmazdım. Bir tur ayarlardım hayatım siz keyfinize bakın ben de tur ayarladım karttan ödemesinide yaptım der çekilirdim köşeme. Ki blöf te yapmazdım eğer sıkıntı çıkarırsa da ee ben sana karışıyor muyum ne güzel ailenle vakit geçireceksin bende sevdiğim aktivitelere katılacağım derdim. Hiç küslükte çıkarmaz turdayken bol bol resim paylaşırdım onla.
Kendinize değer verin lütfen boşuna sıkmayın canınızı çünkü sonrasında barışacaksınız ve olan sizin 15 gününüze olacak.

Sizin gibi dusunuyorum ve giderse de gittigi sure boyunca asla konusmayacagim telefonlarini da acmayacagim. Ailesi bile demiyor siz daha yeni evlisiniz siz plan yapin gitmeyecegimi onlara soyledim normal karşılıyorlar
ailesi de bir tuhafmış
birdaha konu açılırsa söyleyin ben gelmeyeceğim
bizim evlilik yıldönümümüzü eşimle siz kutlarsınız artık diye gülerek

Ciddi tepki gösterirdim. Kesinlikle haklısın ya birde eşin hadi düşüncesiz çağırdı ailesi demeli siz Yen'i evlisiniz biz gelmeyelim diye.

Eğer ki gitmiyorum deyip de giderseniz ömür boyunca her şeye boyun eğmiş olacaksınız , ben olsam hayatta gitmem ve 15 gün boyunca da telefonu açmam , döndüğünde de süründürürüm

Gidemez!!! Tatile tek başına gitmek için evlenmedi 30 yaşına kadar ne yaşadı ise yaşadı bu saatten sonra hayatında tek değil bir ailesi var giderse ailesi ile gider. Ha belki ben kendi arkadaşlarımla o kendi arkadaşları ile gidecekse ancak öyle gidebilir :KK76:

Birde madem benim gidip gitmemem önemli değil ya gel yada tatsızlık çıkarma diyor daha da üstüne laf etmezdim ve şimdiye kadar yaptıklarımı bi gözden geçirirdim. Demek ki aman üzülmesin aman mutlu olsun diye diye arşa çıkarmışım aynı şekilde de indirirdim. Benim eşimde arkadaşları ile tatile gidiyor plan yapıyor ama inanın hiç sorun çıkarmıyorum ve o yokken bende kendi planlarımı gerçekleştiriyorum döndüğünde de ortak aktivitelerimiz oluyor zaten ve tatilde olduğu süre içinde sıkıntı çıkarmadığımda keyfine bak hayatım dediğimde döndüğünde daha da bağlanmış oluyoruz birbirimize. Evlilik demek herşeyi birlikte yapmak demek değil ki çiftlerin de kendilerine ait alanları, çevreleri olmalı.

O arada sen de bir haftalık, beş günlük falan deniz tatiline ciksan tepkisi ne olur?
O sana ne yaparsa sen de ona öyle yap 'olabilir, ben de bozcaadaya (nereye yakinsaniz) gitmek istiyordum zaten memleketten ziyade. Orayı gezeyim, deyin.
Eğer tepki verirse siz de ona tepki verin. Ama ''yi düşündün hayatim' falan derse çıkın gidin mis gibi tatilinizi yapın fırsattan istifade. Ne yapacaksınız kvlerin arasinda onca gün

*Benim babam pek seyehat sevmez. Ortak memleketlerine yılın kırk günü annem gider, babamın canına minnet :) ya da arkadaşlarıyla tatile , turlara falan hep annem gider. Hiç de kavga gürültü çıkmaz,hatta lafı bile açılmaz. Evlisiniz diye herşeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz ki

Tepkimi sert bir şekilde koyardım ya da bende giderdim ayrı gayrı olmaz daha yeni evli sayılırsınız .

Ustelik evlilik yıldönümünde izin tarihi ve daha 2 yillik evliyz ben mi cok abartiyorum
Hiç abartmıyorsun, hatta abarttığını düşünmen saçma, o seninle planladığı tatile ailesiyle gidiyosa ben olsam hep ailenle tatilde kal ben de kendi ailemin yanına gidiyorum derim. Hala ailesinin çocuğu olmaktan çıkıp koca olmayı öğrenememiş

arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
okurken bile içime inme indi gerçekte olsa nasıl olur bilemiyorum bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor bi aile olduklarını anlamaları için ne olması lazım acaba

Yanlış anlamayın, eşlerin ayrı takılması veya ailelerle tatile karşı değilim. Kendim de bu tür tatiller yaptım. Ailesellerle veya kız arkadaşlarımla. Ama bu önceden konuşulur, fikir birliğine varılır, sonra da ayarlanır. Ama bu şekilde oldu bittiye getirilmesi resmen insanı aptal yerine koymak. Hele de evlilik yıldönümü gibi romantik bir tatil planladıysanız.

Bana kalırsa sizde Arkadaşlarınızla güzel bir tatil planlayın. Eğer uygun arkadaşınız yoksa bir tura katılın. Evde oturup onların eğlenmesini geri plandan izlemeyin. Artık çok dillendirmeyin de. Biraz da göbek kordonu kesilmemiş kocan düşünsün.

Eger ki farkli bir tatil de yapabileceksem ben aileyle tatile de giderim, gezmenin her turlusu uyar bana cunku :)

Ama tek tailimi es ailesi ile gecirmek kabus gibi resmen.

Esinin sana sormadan davet etmesi ayri kotu, sen gelmezsen gelme demesi ayri kotu. Su durumda yerinde olsam kendime ayri tatil plani yaparim ayni tarihlere.

Neden memleket turu? Hani sahil beldesine falan otele gitseniz onları çağırsa tamam ne alaka derim ama memleket turu yapacaksanız ki ne var memlekette bilmiyorum ee ailesi de orada onları da çağırmış olabilir. Herhalde her gün sizinle gezmezler 15 gün neden memlekete gidiliyor ki

Back
X