- 10 Ekim 2014
- 33.348
- 150.524
- 798
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ohh yaa
Biri yazsın arkasından yürüyeyim diye okudum bu sayfaya kadar.
Defalarca yaptığım basit haşlama salatayı bile bazen beğenmiyorum.
Ne o beğenmeyen aç kalsın, kafasına geçiririm, çöpe dökerim?
Valla çok komik herkesin nick altında horoz gibi ötüp, aslında öyle olmadığı gerçeği.
Her insan güzel yemek yapsa, her insanın 5 yıldız mutfaklarda garanti işi olurdu
#hanım#mutfak#sunum#aşk#sofrayemek işe altıüstü ne gerek var yok başına çalayım, önünden alıp laf sokayım filan.yersin yemegini daha sonra eşinin istediği gibi yaparsın bıdaha. Benım de kendı yaptıgım yemegi yiyemediğim oldu yani
Valla 8 saat çalıştıktan sonra açıkçası sunumla uğraşmıyorum.#hanım#mutfak#sunum#aşk#sofra
Ve sonsuz pembe döngüsü
Bu hale getirdi işte.
500 saat uğraş, tadını bilmeden sunum için barbie evi yap,
Aç gelip yiyen insan, pardon ne yedim ben bakışı atsın
Hani emek? Hani hanımlaaaar? Hani sunum emekti?
Ihtimal var neden olmasın....Yeni evlenmiştik 1 sene Boyunca eşim her çeşit yemeklerimi bayila bayila yedi hatta ilk sene 10 kilo bile aldı
sonra kv ler bize 10 gün kalmaya geldi
geldikleri ilk günden beri yemeklerin çok yağlı,salçalı,etli demeye başladı
hiçbişey demedim sustum
5.günden sonra onların yanında eşim ne dese bana
benim midem bu yemeklerden çok yanıyor dokunuyor galiba böyle yapmassan iyi olur
O an gözlerim döndü resmen
aldım tabağını lavaboya döktüm boş tabaği koydum önüne
Kayinvaldem kala kaldı öylece
Anasından duyduklarını kalkmışta bana söyluyor nekadar sinir olmuştum eşime ozamanlar
Sonra bidaha asla hiçbiseyim hakkinda yorum yapmadı
Demem oki acaba senin eşindemi birilerinden etkileniyor
Aç mı kalacaksınız?Valla 8 saat çalıştıktan sonra açıkçası sunumla uğraşmıyorum.
Asıl olan karin doyurmaktır.
Artık kendisi yapacak galiba.
Ben bir müddet yapmayacağım.
#hanım#mutfak#sunum#aşk#sofra
Ve sonsuz pembe döngüsü
Bu hale getirdi işte.
500 saat uğraş, tadını bilmeden sunum için barbie evi yap,
Aç gelip yiyen insan, pardon ne yedim ben bakışı atsın
Hani emek? Hani hanımlaaaar? Hani sunum emekti?
Üzülüyorlar işte
Bilmiyorum
:/
Çoģu erkek yeni evlendiginde annesinin yemeklerini arar.buna yapacak birşey yok ama kırıcı olunmaması gerekir.Boreklerimi ağır buluyormuş.
Annesinin yaptığı kuru börekler gibi yapmamı bekliyormuş.
Ben de kendin yaparsın o zaman bundan sonra beraber yeriz dedim.
Ve buna benzer diyaloglar haftada kaç kez kuruluyor sayısını ben unuttum.
Benimki annesinin yemekleriyle kiyaslamiyo da daha cok hergun cesit cesit yemek istiyo.. hayir yapiyorum yapmasinada bu sefer kilo aliyorum tek cesit yap diyo.. tek cesit yapiyosun.. bu sefer doymuyo niye yemek yapmiyosun diyo..
Ben dedim valla atar yaptim hatta git annenin evine orda ye dedim.. tmm yaa bise demedik diyobikac gun iyi ses yok sonra yine kaldigimiz yerden devam napiyim bende azicik azicik yapmaya calisiorum ki en gec yarina bitmeli o yemek
Ya bu şekilde ne kadar zor. Eşiniz çok zor biri demekki yemek konusunda.Ertesi gun asla yemez artık yemek saklıyorumpilav yapsam yarısını saklıyorum ertesi gun tekrar oisirmis gibi yapiyorum valla artık yemek kalmadı günluķ yemek yapmaktan yoruldum bide begenilmiyo
O halde laf etmeyecek,bilsin ki yemeğe emek vermişim ben öyle derse bende alırım önünden kırıcı yorum yapacağına bir kerede o yapsın sunsun bak böyle sanki daha iyi olmuş seninki güzel ama böyle yapalım artık bence desinBunu yapsam önümden yemek aliyon diye bidaha yemez benim herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?