eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Bir de cocuklu insanlarin kapida karsilama fantezisi bitmiyor mu yahu.
Bizim kiz ahlak memuru gibi evin icinde volta atiyor. Öpüsmeyin layn der gibi bakiyor.

Kocasi illede bana kapida süpriz yap sev beni falan filan diyenler cocuktan sonra nolcak.
Bizde genelde esim geldigi gibi tuvalete kosardim firsat bulup.
Hersey asktan

gülerekk hoşgeldinn paşamm hemen üstüne atla tabi . birde vakumlayarak boynundan felan öp iştee içten iyice onu kendıne yapıştırarak sarıl böyle .aklıma bunlar geldı evli olsam bu tarz bırsey yapardım :) arada boynunu öptugun zaman ımm mıs gıbı kokuyorsun kokuna felan ozledım de

Senin evlenesin gelmis onu anladim

Bitiyor örnek ben. İki çocuktan sonra istesemde öyle dudağına öpücük kondurmak, seksi kıyafetlerle kapıyı açmak gibi bir lükse sahip olamıyorum. Bir gün çocukları anneme ya da kayınvalideme bıraksam kapıyı öyle açsam adam mutluluktan kafayı üşütür filan diye düşünüp ondan da vazgeçiyorum kıyamıyorum kocama

Demin geldi eşim. Kapıda bikaç dk beklettim mutfaktaydım. Kızım kapıya yapışmış baba babaaaaa diye bağırırken ben kapıyı gizemli şekilde yavaş yavaş açtım. Kızım babasının üstüne atladı.. Hoşgeldin dedi bende sıramı bekledim. Babasını bırakıp içeri koştu sonra bende sarıldım. Hoşgeldin iyimisin dedim. Yani ne bilim nasıl bir atraksiyon bekliyor bu erkek cinsi.. Bide şu var benim aklıma gelmezken eşim demişti eve gelince elinden bir bardak su veya soğuk bişeyler içmek hoşuma gider diye:)) belki böylesi bir ilgi bekliyor sizinkide. Erkekleride anlamak güç vallahi.

Hoşgeldin canımıniçi diyip mutfağa gidiyorumNapayım yemek saati oyalanacak vaktimiz yok

Cocuklarla zor, sarilamiyoruz bile.
Bunlar yeni evlilerin telaslari caaaniiiimmm

libidoo biraz fazla ben de sevdıgım aadama dokunmayı öpmeyı kokusunun ıcıme cekmeyı cok sevıyorum.ah birde evli olsaamm nasıl karsılarım onuda neyse artık

Iste ne zaman evlenmeliyim sorusunun net cevabisin sen
Ben de senin gibiydim simdi hamileyim degil öpmek sarilamiyorum bile mide bulantisindan.
O kadar nikahi bastim dokunamiyorum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…