- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Ben yaptım bunu ya hakkaten noluyor, nolmuştu öyle diye kalıyor etkide
yok yok valla anket yapalım yemeği seçerler.Üstte gecelik,masada yemek,hangisini seçer bir erkek.
Tabiki gecelik kısmını..
gülerekk hoşgeldinn paşammhemen üstüne atla tabi . birde vakumlayarak boynundan felan öp iştee içten iyice onu kendıne yapıştırarak sarıl böyle .aklıma bunlar geldı evli olsam bu tarz bırsey yapardım :) arada boynunu öptugun zaman ımm mıs gıbı kokuyorsun kokuna felan ozledım de
yok yok valla anket yapalım yemeği seçerler.
hahaNe bekliyor ki acep?
Kapıyı bornozla falan açmanı mı?
Bir de cocuklu insanlarin kapida karsilama fantezisi bitmiyor mu yahu.
Bizim kiz ahlak memuru gibi evin icinde volta atiyor. Öpüsmeyin layn der gibi bakiyor.
Kocasi illede bana kapida süpriz yap sev beni falan filan diyenler cocuktan sonra nolcak.
Bizde genelde esim geldigi gibi tuvalete kosardim firsat bulup.
Hersey asktan
libidoo biraz fazla ben deSenin evlenesin gelmis onu anladim
Bitiyor örnek ben. İki çocuktan sonra istesemde öyle dudağına öpücük kondurmak, seksi kıyafetlerle kapıyı açmak gibi bir lükse sahip olamıyorum. Bir gün çocukları anneme ya da kayınvalideme bıraksam kapıyı öyle açsam adam mutluluktan kafayı üşütür filan diye düşünüp ondan da vazgeçiyorum kıyamıyorum kocama
Ya öle ama çocuğu kaynama gönderdim o zaman. Zaman kazanalım demiştim.Sofraya gecelikle oturmak çok tuhaf değil mi ama? Adam sorusunda haklıymış bence.
libidoo biraz fazla ben desevdıgım aadama dokunmayı öpmeyı kokusunun ıcıme cekmeyı cok sevıyorum.ah birde evli olsaamm nasıl karsılarım onuda neyse artık
nasıl söndu yaa korkum evlenınce boyle olmaması zaten :))Ayh benim libido da bayyaaaa yüksekti de söndürdüler
libidoo biraz fazla ben desevdıgım aadama dokunmayı öpmeyı kokusunun ıcıme cekmeyı cok sevıyorum.ah birde evli olsaamm nasıl karsılarım onuda neyse artık
nasıl söndu yaa korkum evlenınce boyle olmaması zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?