- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
eğer ondan önce eve geldiysem "hoşgeldinnnnnn" diye zıpır zıpır hareketler yapıp sıkı sıkı sarılıyorum. öpüşüyoruz mutlaka. bazen bu durum başka şeylere yol açıyoreğer öyle bişey olmamışsa elini yüzünü yıkarken üstünü değiştirirken kuyruk gibi peşinden geziyorum.
Accam kapiyi hosgeldin dicem daha napilir kapi kolunu mu yalayim ne yapayim
yatmıyo işte adamaben de onu dıyorum canım benım. bu ısler taktıkle olucak ısler degıl, ıyı oku :)
ıcınden nasıl gelıyorsa oyle davran. ınan dogallık tum kapıları acar
Bizde yeni evliyken süslenip açmıştım kapıyı ne o bir yere mi gideceğiz demistiasla yapmadım birdaha...
Şimdi bebisi kucağına atıp işime bakıyorum
Dur biraz daha şaşırtayım seni. Hattâ özgürlük parkı yakınıtanıdık çıksak mı cıkmasak mı bılemedım
Öldüm gülmekden yaaBi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diyeDaha da bişey istemez senden.
Ayy o adam nası bakıyor öyle
Bence şöyle aç, oynayarak karşıla
Ayy o adam nası bakıyor öyleiçine şeytan kaçmış gibi
Bu hanım ablaya yazık olmuştur yav
yok yahu bütün erkekler odun değil.
Evet ya, bi tek ben değilmişim Allahtan. Şu peşinde dolanma huyumdan kurtulamadım. Adamın totosunu kaldırdım bayahahah ruh ikizimi buldum
Oww, Hanım abladan altın değerinde taktiklerArada duvara yapıştırın ellerini havada tutun tişörtünü de kafasına geçirin noluyorrr lann diyecek
Evet ya, bi tek ben değilmişim Allahtan. Şu peşinde dolanma huyumdan kurtulamadım. Adamın totosunu kaldırdım baya
İşte bunlar hep aşktan
Arada duvara yapıştırın ellerini havada tutun tişörtünü de kafasına geçirin noluyorrr lann diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?