eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Bizde yeni evliyken süslenip açmıştım kapıyı ne o bir yere mi gideceğiz demistiasla yapmadım birdaha...
Şimdi bebisi kucağına atıp işime bakıyorum

Karnı aç olsun ne fark ederki,adam istekliyse o anda başlarım yemeğine der durur..
Gecelik yardımcı eleman orada,ortamı renklendiriyor aps gibi düşün

Benimde esim bu konuda cok hassas ise giderken ugurluyorum ve gelirkende kpida karsiliyorum bi gun bunlari ypmasam küser ve ama arada degsik surprizler de yapiyorum tabi kiyafet makyaj v.b karsiliyorum daha cok mutlu oluyor

Son düzenleme:
Anahtarı var kendisi açıyor, illa bende kalkar karşılamaya giderim,güler yüzle hoş geldin derim.bu kadar... bi halay ekibi tutup halay çekmedim bugüne kadar.ya da pastadan dansöz çıkartmadım. ne bekler ki insan evine girerken güler yüzden başka?

bı bıtmedınız. taktıkle olucak ıs mı bu ya? ınsan nasıl ıstıyorsa oyle karsılar esını. bunun ıcın konu mu acılır

Eşim benden önce evde olur genelde
Bende hiç bir zaman çantamda anahtarı bulamam
Abanırım zile
Sonra eşim koştur koştur gelir
Ya abdest alıyor olur ya da namaz kılıyor olur
Bide atar yaparım neden açmadın diye
Sonra öperiz birbirimizi
Aman bizde böyle bir tuhafız işte
Şimdi izindeyim mis gibi yemek kokuları ve minicik elbiselerimle karşılıyorum eşimi

eğer ondan önce eve geldiysem "hoşgeldinnnnnn" diye zıpır zıpır hareketler yapıp sıkı sıkı sarılıyorum. öpüşüyoruz mutlaka. bazen bu durum başka şeylere yol açıyor eğer öyle bişey olmamışsa elini yüzünü yıkarken üstünü değiştirirken kuyruk gibi peşinden geziyorum.

bu akşam bende peşinde gezıyım bkalım

2 bucuk yillik evliyiz. Kapıyı açıyorum hoşgeldin askm diyom yanoktan sonra dudaktan öpüyoruz sonra içeri gırıyo o kadar :)
Ama çok düşkün erkekler için bu yeterli olmaz bence farklı şeyler yap eşine :)

Anammm aynı ben

Hah hayyyy bayıldım süpersin

Ay ben bir kere kavga etmiştik bir atar yapmıştım yüzüne bakmadan çıktım evden.

Sonra manyak mısın kızım adamın ne suçu vardı şimdi diye geri dönüp zile bastım

Surat bir karış açtı kapıyı tabi bir duvarla aramda bırakıp yapışınca adam ne oldu demeye kalmadı yatakta buldu kendini

Hala ne güzeldi be der

Neyse bir saate gelir bari uyuklamadan açayım kapıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…