- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Bizde yeni evliyken süslenip açmıştım kapıyı ne o bir yere mi gideceğiz demistiEn fazla güler yüzle hoşgeldin derim.. Bi keresinde seksi kıyafetlerle karsıladım .. - içeri gir biri görecek .. Tepkisinden sonra .. - askm smdi yemek yiyeceğiz bu halde nasil yiyeceksin mantığından sonra bindaha da giymedim giymemde.. Zaten geneşde kendi kapıyı acıp girer
tanıdık çıksak mı cıkmasak mı bılemedımBen de merkez. Hattâ esenler
İşten gelmiş karnı aç adam da sevişmeye odaklanamaz ki. Bir iki kadeh bişeyle aperatif alsınlar bence, öyle tıka basa yemesinler. Yarım saat sonra da ortam ısınır zaten yavaştan. Ama yine gecelik olmuyor yahu, o geceliği oturtamadım ben duruma bir türlü.
Benimde esim bu konuda cok hassas ise giderken ugurluyorum ve gelirkende kpida karsiliyorum bi gun bunlari ypmasam küser ve ama arada degsik surprizler de yapiyorum tabi kiyafet makyaj v.b karsiliyorum daha cok mutlu oluyormerhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
hakettiği gibi davranıcanBizde yeni evliyken süslenip açmıştım kapıyı ne o bir yere mi gideceğiz demistiasla yapmadım birdaha...
Şimdi bebisi kucağına atıp işime bakıyorum
merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
taklıt için değil taktik için açtım konuyubı bıtmedınız. taktıkle olucak ıs mı bu ya? ınsan nasıl ıstıyorsa oyle karsılar esını. bunun ıcın konu mu acılır
bu akşam bende peşinde gezıyım bkalımeğer ondan önce eve geldiysem "hoşgeldinnnnnn" diye zıpır zıpır hareketler yapıp sıkı sıkı sarılıyorum. öpüşüyoruz mutlaka. bazen bu durum başka şeylere yol açıyoreğer öyle bişey olmamışsa elini yüzünü yıkarken üstünü değiştirirken kuyruk gibi peşinden geziyorum.
ben de onu dıyorum canım benım. bu ısler taktıkle olucak ısler degıl, ıyı oku :)taklıt için değil taktik için açtım konuyu
Anammm aynı beneğer ondan önce eve geldiysem "hoşgeldinnnnnn" diye zıpır zıpır hareketler yapıp sıkı sıkı sarılıyorum. öpüşüyoruz mutlaka. bazen bu durum başka şeylere yol açıyoreğer öyle bişey olmamışsa elini yüzünü yıkarken üstünü değiştirirken kuyruk gibi peşinden geziyorum.
Zaten evlenmeyi düşünmüyordum, KK dan sonra iyice evlilikten/erkeklerde soğudum
Hah hayyyy bayıldım süpersinModuma baglı
Ev hanımı gıbı hıssedıyorsam , oglanıda organıze edıp
hosgeldın beyım pasam aslanım evımın dıregı dıyıp opuyoruz.
Çok neşeliysem
ay ay ayyy nerden gelmiş bu yakısıklı ya nerde kaldın hosgeldın askımm dıyıp bayıyorum.
Mutlu ve umutluysam eger ,
Ne kadarda tatlı bır adam hoşgeldin diyip yanaklarını tek elımle sıkıstırıp öpüyorum.
Çocuk evde degilse, saat azcık gecmişsse
Gecelikle kapıyı acıp kacıyorum bir yerlere
Kızgınsam , kapıyı acmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?