eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Yega kiz sendende bi yorum alsak mi ki
Bizde oyle kedili gecelikli kirbacli seyler yok canim.erken geldigi zamanlar oglumla karsilariz.gececi oldugu zamanlar ben karsilar sarilir operim o kadar.bazen kosarak sarilirim korkar genelde kapiyi kendi anahtariyla actigi icin.ama suan bu koca gobekle kosamiyorum tabi

Artik sen kosuncaya kadar eniste yanina varmis oluyordur ama ipeqbojuqu bu yorumunu gorse cok gülerdi

Ya bu seksi kıyafetle açma olayı da bana garip geliyor, ben erkek olsam eşim bana bunu yapsa gülerdim herhalde :)
Evliyken de hiç yapmadım, halbuki feminen kıyafetler ve çamaşırlar çok severim ve giyerim ama öyle senaryolu menaryolu şeyleri ben yapamam ya gülesim gelir. Ben spontan takılmayı seviyorum sanırım.
Hem o kıyafetle nasıl yemek yenir ki gözümün önüne geliyor çorba koyarken falan ahahaha

Ben genelde iç çamaşırlarıylayımdır evde. Kapıyı da öyle açarım. İki öpüşürüz, birimiz kahve yapar, sonra sohbet muhabbet :)

Farklılıkları seven bi insan için gayet hoş bi fantazi ama erkeğin durumuna göre değişir.. Yoğun çalışan ve aç bi erkek için ters tepebiliyor

Eşimi gayet güzel karşılıyorum ama o hep elime bir poşet tutuşturuyor.Sağolsun ekmek,meyva,tatlı mutlaka bir şeyler alıp gelir.Sonra ben mutfağa o tuvalete...Buluşup ayrılmamız,evin 2 ucuna dağılmamız 1 dakika bile sürmüyor.Yaklaşık 15 dakikalık içeri dışarı koşturmadan sonra sofrada tekrar buluşuyoruz.

belki benim gibi karşılayan vardır. siyah deri mayom ve kırbacımla karşılıyorum
İlerde bidaha evlenirsem denicem diyorum ama Ben kendimi oyle dusunemiyorum....gulme krizine girerdim heralde
Niye bende seksilik yok arkadas hep sirinlik hep sirinlik:)))seksilik sonradan eklenmez mi insana

Evliliklerin ayına ve yılına göre değişkenlik gösteren bir durum bu.
Kapıda karşılama merasimleri
İlk yıllarda yapış yapış
5 yıldan sonra mış mış
Daha ileriki yıllarda kışkış
Şaka bir yana annemle babamdan örnek vereyim.
45 yıldır evliler ve evlendikleri günden beri (annemin dediğine göre) hep aynılar babam eve geldiği zaman annem mutlaka evde olmalıdır.Babamın anahtarı vardır ama kapıyı çalar ve annem açsın ister.
Babam kapıda belirir annem hoşgeldin kocacım der elinde poşet varsa alır terliklerini verir babam terliklerini giyer üstünü çıkarıp askıya asar ve annemi mutlaka öper ya yanağından ya gıdısından biz yoksak dudağından
Bir kaç kere yakaladım "Hooop noluyos" dedim. Babam da "Hadi ordan sanamı sorcam karımı öperken" demiştir.
Birde sabah babam evden çıkarken vedalaşma merasimleri de aynıdır.Babam annemi öpmeden evden çıkmaz.Dargın olsalar da öper mutlaka.Babam hergün elinde bir şeyle gelir anneme mutlaka küçükte olsa bişey getirir.
Yıldönümleri doğumgünleri sevgililer günü anneler günü vs gibi özel günler de ayrıca özenle kutlanır babam tarafından.
Bu 45 yıldır böyledir.
Babam çok agresif sinirli otoriter ters bir adamdır annem de aksine çok mülayim neşeli güleç bir kadındır. Yani eksi ve artı kutuplar.
Annemin gezmesine giyimine babam karışmaz aksine annemin bakımlı olmasını ister örneğin manikür pedikür zamanı gelince anneme "Aşkım senin şu kızı ara randevu al şu tırnaklarını bir bakım yaptır" der
Annem bizi 1 yaş arayla doğurmuş ve tek başına büyütmüş babam dışarda annem evde çalışmış. Lakin annem 3 çocuğa rağmen babamı asla pasaklı olarak kapıda karşılamamış annemi hiç yarım ojeyle bilmem yemek yapmadığını bilmem etlisini tuzlusunu tatlısını da yapardı hep.
Geçen yıl annem çok tehlikeli bir ameliyat geçirdi doktor annem için çok tehlikeli olduğunu ameliyattan çıkamama durumu olduğunu söylediğinde 75 yaşında ki babamı ilk defa o gün iki gözü iki çeşme ağladığını gördüm.
"Aşkımm canım çocuklarımın anası sakın ben ölmeden sen ölme beni bu dünyada sensiz bırakma ömrüm anamdan babamdan çok seninle geçti ben senin hakkını ödeyemem sakın ama sakın beni bırakma güçlü ol" diye dakikalarca ağlamıştı.
Çok şükür annem şimdi iyi ve babam çok mutlu.

Maşallah onlara. Okurken gözümde canlandı. Geçmiş olsun annenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…