- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Ya öle ama çocuğu kaynama gönderdim o zaman. Zaman kazanalım demiştim.
21 gircem yakın zamanda yaşım ufak evlenmeme var malesef zor oluyor byle bekar kalmak bu lıbodyla ama yapcak bırsey yok sabretmem lazmIste ne zaman evlenmeliyim sorusunun net cevabisin sen
Ben de senin gibiydim simdi hamileyim degil öpmek sarilamiyorum bile mide bulantisindan.
O kadar nikahi bastim dokunamiyorum bak
he iyi o zaman libido yuksekse bekar kalmak cidden ck kötu ya .artık yetti canıma dedıgım zamanlar oluyorŞakka yapıyorum. :)))
Çok tatsız bir ayrılık yaşadım.
Buna rağmen hala bomba gibiyimmmm ama kimse yok
he iyi o zaman libido yuksekse bekar kalmak cidden ck kötu ya .artık yetti canıma dedıgım zamanlar oluyor.umarım uzun omurlu berabrlıgınız olur :)
21 gircem yakın zamanda yaşım ufak evlenmeme var malesef zor oluyor byle bekar kalmak bu lıbodyla ama yapcak bırsey yok sabretmem lazm.hormonlar malesef cinsel dürtüleri değiştiriyor bazılarda dahda yukselbıyor bazılarında ise düşüse gecıyor.hayırlısıyla saglıklı evladnız dunyaya gelsın.ondan sonra devam edersniz artk
Ya öle ama çocuğu kaynama gönderdim o zaman. Zaman kazanalım demiştim.
tabi kısa sürede evlenmeyın tabı sonucta bir evlilik geçirdiniz.eskiyi bunyenızden ne zaman cıkartysanız o zaman yenı bir ilişkiye başlamak daha saglıklı.Ayh çok iyi özetledin ya.
Ama uzun bir süre yalnız kalmak istiyorum...
Artık dayanacaz yapcak bisey yok :)))
ne guzel erken yaşta evlenıp mutlu olmanız guzel bır ornek fakat bu nadır yaşanır dıye dusnuyorum.çunku erken yaşta malesef saglıklı kararlar verılmıyor 21 yasındakı hem cınslerımz genelde olgun olmaz saglıklı bır adam tercıh edemezler.ben su an okuyorum benım okul bıtmeden evlenme gıbı durumum olamaz artk sabredıcem :) genç kızlar tabi bir kere evleniyorlar her şeyın en iyisi olsun isterler.gelin hamamı bıle var artık kına gecesı yemeklı dugun .guzel ev esyaları borc borc yanı butcesıne göre terchte bulunsalar bu kadr sıkntı yaşamazlar ama gösterişi seviyoruz anlasılanKiz örnek vermek gibi olmasin da ben de 21 imde evlendim. Hatta nisan falan da yapmadan. Esim parasini biriktirmisti zaten herseyi hallettik evlendik. Hic de pisman degilim. Bir sene daha ayri kalip nisan söz, pullu akrabalar, terli oynayanlar mi yoksa bir sene beklemeden evlenip en azindan o bir senede birbirimize alismak mi? ben ikincisini yaptim.
Olgunum kendimi de libidolarimi da biliyorum. Ve ikimizde birbirimizi bekliyoruz gunah degil mi hormonlara, bize?
Ben de bu sekilde bu kafada evlenenlerdenim. Hic gelin evim olmadi, hazirliklarim olmadi. Ama esimle cok mutluyuz bak. Herseye deger.
Ama bunu kimse örnek almasin cünkü türk kizinin takisindan nisanina herseyi olay yapan bir yönü var. Herkes giremez bu tasin altina
belki benim gibi karşılayan vardır. siyah deri mayom ve kırbacımla karşılıyorum
Allah mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin maşallah diyeyim nazarim degmesin tum yorumlari okudum sizinkine imrendim mi desem kiskandim mi desem bilemedim:)Eşim benden önce evde olur genelde
Bende hiç bir zaman çantamda anahtarı bulamam
Abanırım zile
Sonra eşim koştur koştur gelir
Ya abdest alıyor olur ya da namaz kılıyor olur
Bide atar yaparım neden açmadın diye
Sonra öperiz birbirimizi
Aman bizde böyle bir tuhafız işte
Şimdi izindeyim mis gibi yemek kokuları ve minicik elbiselerimle karşılıyorum eşimi
ne guzel erken yaşta evlenıp mutlu olmanız guzel bır ornek fakat bu nadır yaşanır dıye dusnuyorum.çunku erken yaşta malesef saglıklı kararlar verılmıyor 21 yasındakı hem cınslerımz genelde olgun olmaz saglıklı bır adam tercıh edemezler.ben su an okuyorum benım okul bıtmeden evlenme gıbı durumum olamaz artk sabredıcem :) genç kızlar tabi bir kere evleniyorlar her şeyın en iyisi olsun isterler.gelin hamamı bıle var artık kına gecesı yemeklı dugun .guzel ev esyaları borc borc yanı butcesıne göre terchte bulunsalar bu kadr sıkntı yaşamazlar ama gösterişi seviyoruz anlasılan
Bence sen erken uyu bugün de, annen açsın kapıyıDagilin leyn bekarlar var burda
Akşam babama accam ben kapiyi
Koptum bu yorumaBi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diyeDaha da bişey istemez senden.
Dagilin leyn bekarlar var burda
Hayal gücüm devreye girdi helppp meeeBence sen erken uyu bugün de, annen açsın kapıyı
Dagilin leyn bekarlar var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?