eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Allah mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin maşallah diyeyim nazarim degmesin tum yorumlari okudum sizinkine imrendim mi desem kiskandim mi desem bilemedim:)
Allah razı olsun
Rabbim size daha da çok mutluluk huzur nasip etsin
Atarlı giderli bir kadınım bende
Eşim bazen iyi ki sen erkek değilsin diyor :)

Allah mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin maşallah diyeyim nazarim degmesin tum yorumlari okudum sizinkine imrendim mi desem kiskandim mi desem bilemedim:)
Bugün mesela işten erken gelmiş
Normalde gün içinde zilimiz hiç çalmaz
Zil çalınca koştum kapıya
Baktım ki eşim gelmiş
Gelirken bana badem şekeri almış
Eee şöyle ben nasıl sevmeyeyim bu adamı
Dün gece seni seviyorum dediğinde böyle kuru kuru sevilmez demiştim oda romantiklik yapmış galiba

Allahım ne güzel bir evlilik. Ağlayasım geldi

Allah razı olsun
Rabbim size daha da çok mutluluk huzur nasip etsin
Atarlı giderli bir kadınım bende
Eşim bazen iyi ki sen erkek değilsin diyor :)
Allah razı olsun benim evlilikten yana cok umudum kalmadida iste kalbe soz dinletemiyo insanin ruhu fitrati mutlu olmak istiyo sanirim :)

Neyseki esinizin atarlarinizi kaldiracak yapisi varmis

Maşallah onlara. Okurken gözümde canlandı. Geçmiş olsun annenize
Sağol canım. .
Ben yazarken ağladım vallahi.Babamın o hali geldi gözümün önüne :'(
Allah herkese böyle bir aşk nasip etsin.
Babam 45 yıllık evlilikleri boyunca ne kendi ailesine nede annemin ailesine anneme asla laf söyletmemiştir söyleyenin de ipini çekmiş ve görüşmemiştir.
Babaannem annemin peşinde koşardı Kızım kızım diye ama yengemleri sinir hastası yapmıştı o ayrı tabi.
Babamın halası "3 çocuğu kime güvendide doğurdu bu kadın" demiş aradan 20 yıl geçti hala öldü cenazesine bile gitmedi.
Kimse benim karıma laf söyleyemez diye lafını söylerdi.
Not: Babam o agresifliğiyle anama az çektirmedi tabi Fakat babamın çapkınlığı kahvesi alkolü vs yoktu.
İşi gücü annemle uğraşmaktı halada öyle.

Masallah ya Allah herdaim boyle huzurlu mutlu etsin insallah nazarlardan kem gozlerden korusub

Benim eşimde hep güler yüz ister ama sağolsun oda hep güler yüzle girer içeri. ben açarım herzaman kapıyı.öpüşürüz koklaşırız.abdeat alır yemek öncesi bende keDi gibi peşinde dolaşırım

Allah razı olsun benim evlilikten yana cok umudum kalmadida iste kalbe soz dinletemiyo insanin ruhu fitrati mutlu olmak istiyo sanirim :)

Neyseki esinizin atarlarinizi kaldiracak yapisi varmis
Bizde çok zor yollardan geçtik
Tam bitti dedik ama
Rabbim dualarımızı yaşatıyor bize

Allahım ne güzel bir evlilik. Ağlayasım geldi
Bende yazarken ağladım canım.
Aslında babamın çekilecek kahrı yok bana göre.Fakat annem de peygamber sabrı var sanki. Birgün kalkıpta babam bişey dediğin de babama karşılık vermemiştir.Ama babam da görgülü okumuş adam tabi hatasını anlar gelir annemden bizim yanımızda özür dilerdi.Annem de biraz işve cilve yapardı güya affetmeyecekmiş gibi Babam bir demet gülü kucağına koyunca Yelkenler suya inerdi.
İşte biz 3 kardeş böyle bir evde büyüdük. Aynısını abimler yengemlere yapar hediye vs yani.Bende eşimden aynı şekilde beklerim.İlk zamanlar da çok odundu aöa şimdi o da alıştı öpüşme karşılama merasimlerine hediyelere vs.

Hani geneli ev haliyle saclar topuz :) ama evdeki pijamalarima da ozenirim simdi . Arada kacamak suslenmelerakyajlar ona ozel seyler ama demez ki bugun niye yapmafin falan yok .Keyfime bagli. Kavga etmesi cok komik geldi ne bekliyor soylesin yani

Hani geneli ev haliyle saclar topuz :) ama evdeki pijamalarima da ozenirim simdi . Arada kacamak suslenmeler makyajlar ona ozel seyler ama demez ki bugun niye yapmafin falan yok .Keyfime bagli. Kavga etmesi cok komik geldi ne bekliyor soylesin yani

Bence çok şey istiyor. Kesin başka şeyler de vardır söylemediğiniz, ya da dile getirmemiştir.
Kendisiyle çok uyumlu birini istiyorsa öyle bulsaydı.
Gülümseyerek açıyormuşsunuz sonra da somurtuyormuşum dediniz, anlamadım.

Bizimkisi de standart. Hep ben açarım kapıyı hoşgeldin-hoşbulduk+öpüşme. Sabahları da hep ben uğurlarım güle güle+öpüşme+balkondan el sallama.

Giyim konusunda bişey yapmam pek. Şort askılı normal ev halinde karşılarım ama benimkinin hassas noktası da kokular. Yemek kokusu kedi gibi mutfağa götürür, temiz ten, şampuan, parfüm kokusu da gözlerini parlatır, hemen çapkın bir gülümseme yerleşir dudağının kenarına

Sımsıkı sarilarak karsiliyorum het dabah giderkende helallesiyoruz..

Valla itiraf edeyim benimde gözlerim doldu. Nerde şimdi öyle sevdalar. Çok tatlı anlatmışsınız canım anlatımda süper hakkını vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…