eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Evli mevli degilim ama ilerde kim kimi kapida karsilar bilemem. Keza muhtemelen ikimizde calisiyor olacagiz. Bende ayni onun gibi butun gun calismissam niye butun sirinlikleri ben yapayim ki? Kadin calismiyor olsa bile evde coluk cocuk ev isi kafasi sismis olmuyor mu? O da cok yorgun olmuyor mu? Niye erkeklerin keyfini yapmak icin insanustu bir enerji harcamak gerekiyor burasini anlamadim. Birbirimize hosgeldin deyip opusuruz yani niye bu yeterli olmuyormus? Erkekte sirinlik yapsin madem.

Eşim diyo ki bi erkek olarak: napıcakmış hoşgeldin aşkım deyip pantolununu mu indircekmiş ne bekliyomuş ki diyo

Eşimin ailesiyle yaşadığım için,güleryüzle karşılıyorum başka bir alternatifim yok suan

Ben genelde sinirli karşılıyorum çünkü hep iş yüzünden geç geliyor ahhh ah hayeller hayatlar

Çocuklar yokken mini etek giyer dekolte giyer dim topuklu ayakkabıyla .hoşgeldin aşkımm vs. Diye karşılardım bayılır dı. Sonra hamilelik minik bebek ağlamaları sonra diğer çocuk derken ... diyor ki nerde o eski benmatmazel nerde şimdiki......
Muhtemelen bizim ilk zamanlardaki gibi istiyor eşiniz

Büyümemis .
Net.
İleride farklı kaprisleri nedeniyle konular açacaksin gibi görünüyor.
Önerim kul köle olma.
Hep onun kurallarına göre yasama

Uff bence begenmiyorsa ne istedigini ona sor ve soylesin sende yap yapmak istersen.
Ben normal şekilde guleryuzlu karsilar sarilir operim.
Törenle mi girmesi lazim eve

Aynen, belki ben şık bir takım elbiseyle, slip donla hatta banana hammock ile karşılanmak istiyorum. Biraz da erkekler karşılasın a aaa!

Hoşgeldin hayatım der öperim.Eşim onu elimde işle karsılamamı istemez.Sonra oglum rahat vermez zaten.

Kapıyı çalmasına fırsat vermeden açıyorum geliceği zamani biliyor ayak sesinden de taniyorum ekindekileri alıp hoşgeldin diyip öpüyorum dudaktan uzunca sarılıp öpüşmeyiz duş alıyor sonra anca giyinirken uzun sarılmalarımı yapıyorum

geldiğinde karşılamayı beğenmemesini bir nebze anlarım da, beyefendi oyun oynarken birde üstüne ilgi mi bekliyor..
pes..
oldu canım, bana kim ilgi göstersin.. hep karşıdan beklememek lazım.
o gelirken, bir gün değişiklik olsun diye elinde çiçekle, çikolatayla falan geliyor mu...
hep kadın yapsın hep...

Ya takıldım kaldım. Beyefendi neden oyun oynuyor da seninle ilgilenmiyor madem. Yani sende desene senin gösterdin ilgili kadar ilgim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…