- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Bizimki daha romantik bakma sen bunlara lochumGenelde geceyarısı geldigi icin mememde bebekle karşılıyorum.
merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
Eşimin ailesiyle yaşadığım için,güleryüzle karşılıyorum başka bir alternatifim yok suanmerhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
Çocuklar yokken mini etek giyer dekolte giyer dim topuklu ayakkabıyla .hoşgeldin aşkımm vs. Diye karşılardım bayılır dı. Sonra hamilelik minik bebek ağlamaları sonra diğer çocuk derken ... diyor ki nerde o eski benmatmazel nerde şimdiki......merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
Büyümemis .bilmiyorum işte.. mesela pc başında oyun oynayınca bazen yanında oturuyorum elımde tel. oyun ılgımı cekmıyo napim oyunla ılgılı konuscakmısız onla ılgılencekmışım.. hadı bunu anlarım da karsılamada daha ne ıstıyo anlayamadım
Evli mevli degilim ama ilerde kim kimi kapida karsilar bilemem. Keza muhtemelen ikimizde calisiyor olacagiz. Bende ayni onun gibi butun gun calismissam niye butun sirinlikleri ben yapayim ki? Kadin calismiyor olsa bile evde coluk cocuk ev isi kafasi sismis olmuyor mu? O da cok yorgun olmuyor mu? Niye erkeklerin keyfini yapmak icin insanustu bir enerji harcamak gerekiyor burasini anlamadim. Birbirimize hosgeldin deyip opusuruz yani niye bu yeterli olmuyormus? Erkekte sirinlik yapsin madem.
Hadi sende nisanlan da sende bir nisanli olarak katil aramiza ben bircok tüyo ögrendim bilgi ediniyorizLeen 4 yıllık ilişkim var ama henüz evlenmedik. O yüzden ay bir üzüldüm, bir imrendim bu yazılanlara.
Dağılııııın gençler.
geldiğinde karşılamayı beğenmemesini bir nebze anlarım da, beyefendi oyun oynarken birde üstüne ilgi mi bekliyor..bilmiyorum işte.. mesela pc başında oyun oynayınca bazen yanında oturuyorum elımde tel. oyun ılgımı cekmıyo napim oyunla ılgılı konuscakmısız onla ılgılencekmışım.. hadı bunu anlarım da karsılamada daha ne ıstıyo anlayamadım
Accam kapiyi hosgeldin dicem daha napilir kapi kolunu mu yalayim ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?