Ayy ya çok yaşayınDaha disardan yeni gelmiş tozludur kirlidir o simdi bi de kıllı mıllı
Ama kapi kolu oyle mi pürüzsüz
Hahah bende eline bakıyorum :))) bana birşeyler almişmi diye. Çocuğum doğunca kavga edeceğiz valla hergün poşet üzerine:)Önce bakıyorum eli boş gelmişse hoşgeldin diyorum sadece. Ama eli dolu geldiyse boynuna sarılıp hoşgeldin sevgili çay yaptım hemen mi içersin yoksa önce yemek mi? Yılışık oluyorum işte
Valla ben hosgeldin diyorum cevap bile vermiyo odun :)) kelin ilaci olsa basina surermis sekerim yine seninki iyi bak benimkine hanzo bildiginmerhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
Bakalım göreceğizHahah bende eline bakıyorum :))) bana birşeyler almişmi diye. Çocuğum doğunca kavga edeceğiz valla hergün poşet üzerine:)
Bi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diyeDaha da bişey istemez senden.
Bi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diyeDaha da bişey istemez senden.
En son mesaji okuyorduk tevafuk. Once senin yorumu okudum. Dedim aman kahkaha atacak kadar ne yazmis olabilir komik diye dusunurkenYeminle kahkahalar içimde patladı..
Ev ahalisi uyuyor diye içime içime güldüm..
Allah'ımmm sana geliyorruuummmm süper yorum
Benim kendime ait kapım bile yok bırak eşiEşim yok...........
Bende her ikiside yokBenim kendime ait kapım bile yok bırak eşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?