eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Önce bakıyorum eli boş gelmişse hoşgeldin diyorum sadece. Ama eli dolu geldiyse boynuna sarılıp hoşgeldin sevgili çay yaptım hemen mi içersin yoksa önce yemek mi? Yılışık oluyorum işte
Hahah bende eline bakıyorum :))) bana birşeyler almişmi diye. Çocuğum doğunca kavga edeceğiz valla hergün poşet üzerine:)

Valla ben hosgeldin diyorum cevap bile vermiyo odun :)) kelin ilaci olsa basina surermis sekerim yine seninki iyi bak benimkine hanzo bildigin

Aşağıdan zil çalınca otomatige basıyorum hemen bi parfüm sıkıyorum yemek kokmamak için çünkü erkekler evin yemek kokması ni ister kapıdan girince kadinin değil. Daha sonra o arada saclarimi toparliyorum zaten kiyafetimi değişmiş oluyorum tuvalet giymiyorum tabi şort ince askılı atlet giyerim zaten evde. açıyorum kapıyı gülerek sarılıp opuyorum daha ne olsun ki o da zaten çok memnun oluyo :)

Ben gülümseyerek karşılıyorum. Sarılıyorum iki yanağından öpüyorum.

Bi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diye Daha da bişey istemez senden.

Yeminle kahkahalar içimde patladı..
Ev ahalisi uyuyor diye içime içime güldüm..
Allah'ımmm sana geliyorruuummmm süper yorum

Babam geldiğinde dipdibe dizilip karşılama komitesi yapardık oradan kalma bişey kapıyı açıp bayramda şiir okuyan çocuk gibi duruyorum hazır olda :)

Aile sarilmasiiiii diye bağırır eşim :))) kızımla taarruza geçeriz :)

Güler yüzle mi açacak yoksa bugün yine bişey mi oldu diye gelir eve bilirim.. o yüzden güldügüm sürece mutludur..

Gecelikle beklemek falan aklına gelmez ben sevmem öyle şeyler bilir :)))))

Kapının arkasına saklanıp bööö yapmam daha olası :)))

Yeminle kahkahalar içimde patladı..
Ev ahalisi uyuyor diye içime içime güldüm..
Allah'ımmm sana geliyorruuummmm süper yorum
En son mesaji okuyorduk tevafuk. Once senin yorumu okudum. Dedim aman kahkaha atacak kadar ne yazmis olabilir komik diye dusunurken COLIN in yorununuda alitnida okumus okdum.
Bende sesli guldum. Ve aklima geldikce guluyorum. Süper yorum.

:))) nerreden gelmis aklina. :)) hihihi guluyom hâlâ

Kendini hediye paketi gibi ambalajla
Sanırsam eşin fantastikli karşılama bekliyor

Yorumlar süper. Ilk defa baştan sona bütün yorumları okudum keyifle. :):)
Özellikle , kırbaç ve kapı koluna çok güldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…