eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

hoşgeldin deyip, sarılıp öpüşürüz hep aynı.
ne güzel bi manzara canlandı gözümde. Rabbim bizede evlat nasip ederse, belki bizimde böyle karşılamarımız olur

herıfcanın anahtarı var
kapı kılıdı ve anahtar eslıgıyle eve kendı kendıne gırmeyı basarabılıyor
ben kızı doyurmuyorsam o esnada kızım kucagımda hosgeldın deyıp opuyoruz
bebısden once aksam mum ısıgıyla karsılasıyordu evde romantık ortam falan

Moduma göre değişir bazen hoşgeldin hayatım vs vs bazende kapıyı açıp dönüp popomu gidiyorum heleki işimi yarım bırakmışsam o asansörle çıkarken kapıyı yarım aralık bırakıp işime dönüyorum vay be baya renkliymişim

Bu aksam cocugu ananesıne bırakasım var ama anansınde badana var bak sımdı olmadı

kapıya koşarak gidiyorum üstümde sıcaktan dolayı alel ade askılı gecelik tarzı bir kıyafet hoşgeldin aşkım diyorum bir heves bir sevinçle hani küçük kız çocukları karşılar ya onun gibi.

hoşgeldin deyip, sarılıp öpüşürüz hep aynı.

ne güzel bi manzara canlandı gözümde. Rabbim bizede evlat nasip ederse, belki bizimde böyle karşılamarımız olur

Rabbim size ve isteyen herkese tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

Bak hatırladım. Bir keresinde kapıdan oturma odasına kadar mum dizmiştim. Oturma odasına güzel bir mum ışığında sofra. Üzerimde gecelik. .
Önce mutlu oldu sonra biz şimdi bişi mi yapcaz yemek mi yicez dedi. Sinirim tepeye çıktı. Yemek yedik ama benim modum düşmüştü bi kere.. üff böyle neler yaptım ama hiç kıymet bilmiyo..

Bu aksam cocugu ananesıne bırakasım var ama anansınde badana var bak sımdı olmadı
ben gunduz tum gun ıyıce oynayıp tum enerjısını alıp banyosunu yaptırıp erken yatırıyorum

bıde bu sabah kızım bırsey yaptı

babası almıs yanıma getırdı aramızda 5 dk sakalastık oynadık falan

işaret parmagını benım dudagıma dokundurup sonra babasının dudagına dokundurdu bızı opusturdu

7 aylık benım zilli

hosgeldın deyıp dudagının kenarına opucuk konduruyorum adamın ondan mı ogrendı

zamane bebeklerı

Sofraya gecelikle oturmak çok tuhaf değil mi ama? Adam sorusunda haklıymış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…