tabiki diyebılıyorum. bazen oynayım sonra yaparız bıseyşer dıyo bazen bırakıyo yapıyoruz ıstedıgımızı. mesela dün akşam film izledikPeki siz ona oyun oynama da gel birlikte bir şey yapalım diyebiliyor musunuz? Buna cevabı ne oluyor?
Gene ayıplı konular haaa
ayıplı konu açmamıstım ama o yöne cektı kk hatunlarıGene ayıplı konular haaa
ne güzel bi manzara canlandı gözümde. Rabbim bizede evlat nasip ederse, belki bizimde böyle karşılamarımız olurKapıyı açmak bana kısmet olsa güzel karşılayacağımda çocuklar benden önce koşuyor kapıya :) kapıyı açıp hoşgeldin babacığım diye sarılıyorlar ikisi iki yandan, bende genelde mutfakta oluyorum ve kafayı uzatıp hoşgeldin hayatım diyebiliyorum, sanırım bizim durum epeyce bir vahim.
ayıplı konu açmamıstım ama o yöne cektı kk hatunları
Bu aksam cocugu ananesıne bırakasım var ama anansınde badana var bak sımdı olmadıherıfcanın anahtarı var
kapı kılıdı ve anahtar eslıgıyle eve kendı kendıne gırmeyı basarabılıyor
ben kızı doyurmuyorsam o esnada kızım kucagımda hosgeldın deyıp opuyoruz
bebısden once aksam mum ısıgıyla karsılasıyordu evde romantık ortam falan
Ne bekliyor ki acep?
Kapıyı bornozla falan açmanı mı?
hoşgeldin deyip, sarılıp öpüşürüz hep aynı.
ne güzel bi manzara canlandı gözümde. Rabbim bizede evlat nasip ederse, belki bizimde böyle karşılamarımız olur
ben gunduz tum gun ıyıce oynayıp tum enerjısını alıp banyosunu yaptırıp erken yatırıyorumBu aksam cocugu ananesıne bırakasım var ama anansınde badana var bak sımdı olmadı
Bak hatırladım. Bir keresinde kapıdan oturma odasına kadar mum dizmiştim. Oturma odasına güzel bir mum ışığında sofra. Üzerimde gecelik. .
Önce mutlu oldu sonra biz şimdi bişi mi yapcaz yemek mi yicez dedi. Sinirim tepeye çıktı. Yemek yedik ama benim modum düşmüştü bi kere.. üff böyle neler yaptım ama hiç kıymet bilmiyo..
Ben de çanakkale. Merkez mi??çanakkale
sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?