eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Hahahahaha..
Tok karına sevişilmez kocacım deseydiniz..
Önce sevişme sonra yemek

Enişte bey nereden başlayacağını bilememiş

senın kı kucukmus
Bende sabah ıse gıderken 6.30da kaldırdım bızımkını eger uyumadıysa erken yatar ama suanda en erken yatcak vaktı 10
en ıyısı aksama kocama eve erken gelme dıyeyım olay kapıda baslamazsa hıc baslamaz bende bugun

zamane bebelerı kısmına katılıyorumm

En iyisi içinden nasıl geliyorsa öyle davranmak onun dışındakiler sahte olur yani böyle yönlendirmeler niye yaparki insan :/
Bende mutluysam ve o geldiğinde işim yoksa gider boynuna sarılırım hoşgeldin diye. Eğer işim varsa zaten o anahtarla girdiği için yanıma gelir kısık sesle ıslık çalar :))

Kapıyı kendi açar girer bende hoşgeldin günün nasıl geçti der,direkt yemeğe otururuz koca gün yoruluyoruz zaten işte aşırı güleryüzle karşılaşamıyoruz birbirimizi

Valla gecelikle kapı açsam nolur aç aç sevişilmez ki

Son düzenleme:
Valla değişiyor hosgeldin diyip sıkıca sarldığımda oluyor sexi bi şekilde kapıyı açıp kapinin arkasinda saklandigim da oluyor gizemli oluyorum kapıyı kapayinca öyle gorsun beni diye :))

Üstte gecelik,masada yemek,hangisini seçer bir erkek.
Tabiki gecelik kısmını..

E ama geceliği seçecekmiş zaten, ona bozulmuş hatun. Yine mi yanlış anlıyorum?

Anladığım önce romantik yemek sonra ateşli yatak varmış hanım kızımızın aklında. Enişte geceliğe odaklanınca hatun bozulmuş. Bütün suçlu gecelik bence.

zil ve kapı çalmadan girmez eşim..:)
bende güler yüzle karşılıyorum. sarılıyorum bol bol öpücük.. (maşallah)
hoşgeldin kocacim.. nasıl geçti günün. diyorum.
geçiyoruz odasina biraz konuşup yemek yiyoruz.
sonra muhabbet ediyoruz işte.. akşamlari neredeyse çabuk geçiyor. ben erken yatiyorum. oda gidip kpssye çalışıyor:)

Bak ya bi konu açtınız, hatuna niyeti bozdurdunuz
Bu akşam değişik şeyler olacak bu konuyu okuyan evlerde

Enişte mutlu olmuş ama yemek yenmiş önce..
Yemek önceside ateşli sevişmeler yaşanabilir,hem tok karnına hemen olmaz yani,geceyi beklemek lazım

Evli değilim, evlenmeyi de pek düşünmüyorum ne yalan söleyeyim. Ama gecelikle karşılamak yerine daha güzel ve seksi kıyafetler tercih edilebilir diye düşünüyorum
Benle evlenen adamı ben öyle karşılarım

Enişte mutlu olmuş ama yemek yenmiş önce..
Yemek önceside ateşli sevişmeler yaşanabilir,hem tok karnına hemen olmaz yani,geceyi beklemek lazım

İşten gelmiş karnı aç adam da sevişmeye odaklanamaz ki. Bir iki kadeh bişeyle aperatif alsınlar bence, öyle tıka basa yemesinler. Yarım saat sonra da ortam ısınır zaten yavaştan. Ama yine gecelik olmuyor yahu, o geceliği oturtamadım ben duruma bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…