- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Bak hatırladım. Bir keresinde kapıdan oturma odasına kadar mum dizmiştim. Oturma odasına güzel bir mum ışığında sofra. Üzerimde gecelik. .
Önce mutlu oldu sonra biz şimdi bişi mi yapcaz yemek mi yicez dedi. Sinirim tepeye çıktı. Yemek yedik ama benim modum düşmüştü bi kere.. üff böyle neler yaptım ama hiç kıymet bilmiyo..
Oww evet bu güzel oluyor beeKapıyı kapatır kapatmaz adamı duvara dayamanızı falan mı bekliyor acaba
Bak hatırladım. Bir keresinde kapıdan oturma odasına kadar mum dizmiştim. Oturma odasına güzel bir mum ışığında sofra. Üzerimde gecelik. .
Önce mutlu oldu sonra biz şimdi bişi mi yapcaz yemek mi yicez dedi. Sinirim tepeye çıktı. Yemek yedik ama benim modum düşmüştü bi kere.. üff böyle neler yaptım ama hiç kıymet bilmiyo..
Sofraya gecelikle oturmak çok tuhaf değil mi ama? Adam sorusunda haklıymış bence.
senın kı kucukmusben gunduz tum gun ıyıce oynayıp tum enerjısını alıp banyosunu yaptırıp erken yatırıyorum
bıde bu sabah kızım bırsey yaptı
babası almıs yanıma getırdı aramızda 5 dk sakalastık oynadık falan
işaret parmagını benım dudagıma dokundurup sonra babasının dudagına dokundurdubızı opusturdu
7 aylık benım zilli
hosgeldın deyıp dudagının kenarına opucuk konduruyorum adamın ondan mı ogrendı
zamane bebeklerı
Enişte mesajı çakamamış o anda sepcim..
Ben de çakamadım valla. Hep diyorum benim kafa erkek gibi çalışıyor, ince kadın şeysilerine basmıyor.
evetBen de çanakkale. Merkez mi??
Üstte gecelik,masada yemek,hangisini seçer bir erkek.
Tabiki gecelik kısmını..
Bak ya bi konu açtınız, hatuna niyeti bozdurdunuzsenın kı kucukmus
Bende sabah ıse gıderken 6.30da kaldırdım bızımkını eger uyumadıysa erken yatar ama suanda en erken yatcak vaktı 10
en ıyısı aksama kocama eve erken gelme dıyeyım olay kapıda baslamazsa hıc baslamaz bende bugun
zamane bebelerı kısmına katılıyorumm
hahaha keşke öle olsa.. ama çaldığı zilin kimden geldiği belli olmuyor:)Kirmizi sutyen ve tangayla acmani bekliyo bence.
E ama geceliği seçecekmiş zaten, ona bozulmuş hatun. Yine mi yanlış anlıyorum?
Anladığım önce romantik yemek sonra ateşli yatak varmış hanım kızımızın aklında. Enişte geceliğe odaklanınca hatun bozulmuş. Bütün suçlu gecelik bence.
Enişte mutlu olmuş ama yemek yenmiş önce..
Yemek önceside ateşli sevişmeler yaşanabilir,hem tok karnına hemen olmaz yani,geceyi beklemek lazım
konunun buralara gelceğini düşümemıstımBak ya bi konu açtınız, hatuna niyeti bozdurdunuz
Bu akşam değişik şeyler olacak bu konuyu okuyan evlerde
Ben de merkez. Hattâ esenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?