Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

Sevgiliniz size neden böyle bir aile yaşantısını, evliliği layık görür önce bunu bir düşünün, ikincisi çok iyi dediğiniz kayınvalide iyi olsa ev ev üstüne olmaz deyip kestirip attırıp, iş ciddiye bindiğinde evinizi tutun diye belirtmesi lazımdı. Başkasının evinin kuralına, düzenine gidecekseniz, o zaman oturun kendi ailenizin yanında neden evleniyorsunuz ki aynı şey başkasının kahrını çekeceğinize annenizin dizinin dibinde durun. Yapmayın bunu kendinize evlilik niçin var, özgürce hareket edin, gezin, tozun, ister yemek yap, ister yapma, kimse karışmasın, kendi düzeniz, kendi kurallarız olsun, kafanız kimseyi almadığında kapınızı kapatın diye insanlar ayrı eve çıkıyor. Kusura bakmayın ama ev açamıcak adamda evlenmesin akşamdan akşama göreceğim kocayı ne yapayım ben, bu hapishaneye durumuna ileride çocuğunuzu da ekleyeceksiniz, eve gelen ablaların tripleri ayrı olacak, rahat rahat ailenizi misafir edemiceksiniz, ark, eş dost yemek davetlerini hesaba katmıyorum bile...

Birlikte yaşıyorduk baktım o gemi yürümüyor hemen rezilliğimi devreye koydum
Sonradan koymak daha kötü bence. Köprüyü geçene kadar gibi.
Konu sahibi bakin hiç oyunlara girmeden hayır deyin.
Karşınızdaki baştan vazgeçebilecek mi öyle görün bence.
Yaşamayanları özellikle dikkate alın.
O zaman anlarsınız karşınızdaki gerçek mi diye.

Yaşayanların hiç mutlu olduğunu görmedim malesef. Hakkınızda hayırlısı olsun. Belki çok katı kurallar koysanız olabilir bilemiyorum. Sizin evinizde mi o kalıyor olacak? Siz mi onun evinde kalıyor olacaksınız? Bu ikisi arasında bile çok büyük farklılıklar var. Ben olsam kabul etmezdim.

Benim eşimde sürekli annem gelsin kalsın bizde annen kalsın bizde diyip duruyor. Ben ne anan ne anam dedim. Yapamam çünkü benim yapıma uygun değil. Yalnızlığı seven biriyim.

Çok saçma.. benim eşiminde babası yok.. böyle bişey söz konusu bile olmadı.. evlendik kiracıydık uzakra oturuyorduk, sonra ev aldık çok şükür, onu da uzaktan aldık. Ne alaka? Böyle çocuk olupta ailenin babası moduna geçenleri anlamakta zorluk çekiyorum. Benim eşiminde kardeşi ve annesinin üzerindedir eli o ayrı ama hiç beraber yaşayalım demedi bence kabul etme ha hastalık olur bişe olur zorunlu bişe olur zaten vicdanen sen kendin dersin bir süre kalalım off ayrıl bence

Ne saygisi ya, saygi sevgi olsa, Adam senin dileklerini göz önünde bulundurur. Napacak karisiyla sevisip, anasinin koynunda mi uyuyacak. Bana bu kafalar bildigin hasta geliyor yani

Kendi annemle bile yaşamam belli bir yaştan sonra hala ailesiyle yaşayan insanlara da anlam veremem hadi bekarlar idare ediyorlar da evlendin rahat bir sex hayatın olmaz , fantezi hak getire , hele bir kavga gürültü edeyim desen rahat rahat kavga bile edemezsin , eşimin dizine uzanayım dizi izleyeyim film izleyelim hikaye baş başa yemek romantik anlar dans mans sıfır , bu gün canım kahvaltı yemek vs hazırlamak istemiyor desen olmaz evde biri daha var eee siz niye evleniyorsunuz sebep ne ? Zaten evde bir başkası varken hiçbir halt yapamayacaksınız ?
Ek olarak illa birine hizmet etmek istiyorsanız kendi annenize edin bari kıymeti olur

Şu an çok açıklayamıyorum bu durumu gecmişimle ilgili durumlar diyebilirim ancak bence ikisi denk şeyler değil ama bazen kafami kurcalıyor ama bu bütün bir ömür
Genişinle ilgili ne olur ya bakire değilsindir ya evlenip boşanmadır daha ne olabilir bunlar da fedakarlık değil birinin sizi kabul etmesi gereken şeyler değil

E otursun anasiyla niye evleniyor?

Annesi karıştıginda evde hakimiyet kurduğunda anne babana gidip gelmeni onların gelmesine karışmasına kizmayacaksan beraber otur.Bir erkek seni ailesiyle oturmaya zorlayamaz.

Erkek arkadaşının neresi saygılı? Otursun anasının dizinin dibinde evlenmesin böyle bir adam. Anası da çok iyi insan olsa benim ne işim var sizinle saçmalama oğlum der.Sen de ille kafamı yakıcam diyorsan devam et gör saygıyı sevgiyi

Anama hizmetci ariyorum diyemiyo tabi. Evlenip bu sorun yuzunden bosanmaktansa simdi ayrilin

Nişanlın mı artık sevgilin mi bu herifin her tarafı falso bence ..Ayrıca da manipülatör..Esas sorun anası meselesi değil kendisi..

Geçmişimi afetti diyorsun ona mı kalmış onun geçmişinde neler var acaba...Herkesin bi geçmişi olabilir o kim ki yani minnet duyuyorsun adeta vefa hissediyorsun..
Saygılı diyorsun senin isteklerine saygısı yok, anamla aynı evde olacam yoksa ayrılık diyor, yan evi bile kabul etmiyor..
Sen de kendine saygı göstermiyorsun ki adam göstersin...Net şekilde konuş aynı evde olmaz diye giderse zaten bu sevgi değildir..Anasıyla yaşarken yanına gelin almaktır..
Anası saygılı diyorsun, aynı evde yaşayamam kendi düzenim var demiyor mu? Hemen hazır yani..

Yan evde veya uzak evde bile olsa bence bu anacılıkla bu evlilikten cok cekersin...Balayına da götürür bak bi sor istersen, tabiki gelecek der bi dene yokla ağzını...Evlenince özel hayatınız yatakodası ile mi sınırlı olacak? Evinde rahat dolaşamayacaksın, sürekli 3 kişilik iş yapacaksın. Kv nin donlarını sereceksin balkonuna...Kv nerde yatacak? 1 tane oda ayıracaksın 3+1 ev olsa 1 cocugun olsa nasıl basedeceksin yıllarca...Hem kocanın hem kv nin gönlünü hoş etmeye çalışacaksın...Anasını yan evde bırakamayan tatile mesela nasıl gidecek ? Kv de yanınıza alacaksınız of of ...Yeri gelecek eşinle kavga da edeceksin ama anası evde sizi dinliyor olacak...Cidden erkek mi kalmadı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…