- 18 Temmuz 2016
- 341
- 1.041
- 113
- 37
- Konu Sahibi melek34567
-
Sonradan koymak daha kötü bence. Köprüyü geçene kadar gibi.Birlikte yaşıyorduk baktım o gemi yürümüyor hemen rezilliğimi devreye koydum
Annesi saygıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum ancak erkek arkadaşım kabul etmiyor yan yana bile olsa bende ayrı olsun gerekirse altli üstlü yan yana olsun diyorum ama nafile. Bana karşı erkek arkadaşim cok iyi düşüncelerime saygili ileride ayni evin içinde yaşarken nasil olur bilmiyorum şu an için biz her istedigimizi yine yaparız diyor ama bilemiyorum bir yerde insan kısıtlanacak
Kendi annemle bile yaşamam belli bir yaştan sonra hala ailesiyle yaşayan insanlara da anlam veremem hadi bekarlar idare ediyorlar da evlendin rahat bir sex hayatın olmaz , fantezi hak getire , hele bir kavga gürültü edeyim desen rahat rahat kavga bile edemezsin , eşimin dizine uzanayım dizi izleyeyim film izleyelim hikaye baş başa yemek romantik anlar dans mans sıfır , bu gün canım kahvaltı yemek vs hazırlamak istemiyor desen olmaz evde biri daha var eee siz niye evleniyorsunuz sebep ne ? Zaten evde bir başkası varken hiçbir halt yapamayacaksınız ?Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Genişinle ilgili ne olur ya bakire değilsindir ya evlenip boşanmadır daha ne olabilir bunlar da fedakarlık değil birinin sizi kabul etmesi gereken şeyler değilŞu an çok açıklayamıyorum bu durumu gecmişimle ilgili durumlar diyebilirim ancak bence ikisi denk şeyler değil ama bazen kafami kurcalıyor ama bu bütün bir ömür
E otursun anasiyla niye evleniyor?Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Annesi karıştıginda evde hakimiyet kurduğunda anne babana gidip gelmeni onların gelmesine karışmasına kizmayacaksan beraber otur.Bir erkek seni ailesiyle oturmaya zorlayamaz.Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Erkek arkadaşının neresi saygılı? Otursun anasının dizinin dibinde evlenmesin böyle bir adam. Anası da çok iyi insan olsa benim ne işim var sizinle saçmalama oğlum der.Sen de ille kafamı yakıcam diyorsan devam et gör saygıyı sevgiyiAnnesi saygıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum ancak erkek arkadaşım kabul etmiyor yan yana bile olsa bende ayrı olsun gerekirse altli üstlü yan yana olsun diyorum ama nafile. Bana karşı erkek arkadaşim cok iyi düşüncelerime saygili ileride ayni evin içinde yaşarken nasil olur bilmiyorum şu an için biz her istedigimizi yine yaparız diyor ama bilemiyorum bir yerde insan kısıtlanacak
Anama hizmetci ariyorum diyemiyo tabi. Evlenip bu sorun yuzunden bosanmaktansa simdi ayrilinErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?