- 24 Eylül 2013
- 9.958
- 32.644
- 748
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Sonuna kadar haklısınız. Eşinizle konuşun ve eğer teyzeyi getirirse asla yanına yanaşmayın. Zaten kalabalık evde az kikirdeseniz bile herkes duyarHanımefendi, bana kadar kadının kaç kardeşi var, zaten görmeye gidiyoruz, yanında kaldığı teyzesine de yardım etmeye gidiyoruz. Benim kayınpedwrşm de hasta. Ben bu zamana kadar bu sıkıntıyı kendi ailemde çektim daha da çekemem. Açıkça söylüyorum ben kayınvalşdeme kayınpederime seve seve bakarım ama teyzesine bakmak benim görevim değil. Siz daha eşimin huylarını bşle bilmeden yorum yapıyorsunuz. Eşim huysuz biri, hişbirşeydennmemnun olmayan, beğenmeyen, en ufak bieşeyde problem çıkaean biri, ya adam komşumuz kadın kapıya gelince ondan habersiz kapıyı açtım diye neredeyse bana vuracak kapasitede biri elini kaldırdı, ben neden huzurumu bozayım. O zaman geldiğinde kim bilie neler yapacak. Yapılan iyiliği hizmeti kimse bilmeyecek görmey2cek. Ayrıca bana sormadan böyle birşeyi söylerse kabul edeceğim varsa bile etmem. 1 ay sonra ner3ye göndwrwceksin kadınj? Onu hiş düşünmüyor, kadının iyileşme kontrol, tamamen ayağa kalkma durumu 6 ay sürer ben ne yapacağım? Birde kocam çocuk istiyor, çocuk için deliriyor. Hem atanmamı istesin hemde karısını düşünmesin. Ben evlenmeden önce aile büyüklerinin babama baskısı yüzünden koltuklarda, milletle aynı odada, oturma odalarında, yerlerde vs yatmak zorunda kaldım, annem hem babamın yeğenlerinenbaktı vefasızlık gördğ iftiraya uğradı hemde hastalandı stresten şimdi kimse yaptığı iyiliği görmüyor bilmiyor. Ben son gecemde yerde uyudum kuru yerde. Burda da aynı sıkıntıyı çekemem kimse kusura bakmasın.
Konuştuğum sıkıntımı belirttiğim zaman iyiyiz de sonra birşey oluyor yine aynı duruma dönüyoruz. Evlenmeden önce böyle değildi.Severek evlendim ama misafir vs varken asabi oluyor gelir sofra koyar yardımcj olur ama en ufak nir şere kızar surar asar. Temşzlşk hastasu yapılan temşzliği beğenmez hep bir eksik bulur. Yaptıpım her yemeği yer onları beğenir ama diğer konular sıkıntı. Eltim de var mesela o da diyor size hak verşyorum aslında biz de bakabilirşz evde, eşimde böyle düşünüyor filan, kaynım da aynısını söyledi ama niye senle aynı mahalledeyken alıp bakmadın o zaman konuşup da kocama gaz veriyorsunuz.
Ben konuya göre yorum yaptım normal şartlarda bir eş düşünmüştüm... eşinin bu şekilde saygisi yoksa ya oturur konuşur saygılı olmasını saglasin yada ömür boyu çile çeker zatenNeyin mutluluğunu getirecek ki. Adam konu sahibinin yaptığı hiçbir şeyi beğenmiyormuş. Şimdi kv de gelirse iyice sağlı sollu burnundan getirirler
Gerçekten nişanlılık sevgililik süreci ve evlilikte ne gibi farklar oldu. Yaza evlenecek biri olaraktan merak ettim doğrusu? Nişanlıyken her şey toz pembe de evlenince içlerinde ki şeytan mı çıkıyor anlamıyorum ki.Konuştuğum sıkıntımı belirttiğim zaman iyiyiz de sonra birşey oluyor yine aynı duruma dönüyoruz. Evlenmeden önce böyle değildi.
Çocuk için acele etmeyin. Eşiniz psikologa gitsin önce. Aşırı huysuz bir insanla ömür geçirmek çok zor.Severek evlendim ama misafir vs varken asabi oluyor gelir sofra koyar yardımcj olur ama en ufak nir şere kızar surar asar. Temşzlşk hastasu yapılan temşzliği beğenmez hep bir eksik bulur. Yaptıpım her yemeği yer onları beğenir ama diğer konular sıkıntı. Eltim de var mesela o da diyor size hak verşyorum aslında biz de bakabilirşz evde, eşimde böyle düşünüyor filan, kaynım da aynısını söyledi ama niye senle aynı mahalledeyken alıp bakmadın o zaman konuşup da kocama gaz veriyorsunuz.
Bizim toplumda erkek bakamaz fikri baskın maalesef, halbuki erkek eşine bakabilir, teyze çok şükür ki ameliyat sonrası istirahat döneminde, Allah korusun sürekli bakıma ihtiyacı olan bir hastalığı olsa eşi iyice kenara çekilip kim bakarsa baksın der herhalde.Kadının kocası varmış? Niye gelini bakmıyor muhabbeti yapılıyor?
Teyze gitsin kendi evine gündüz yardıma kv gitsin gece eşi ilgilensin.
Hem siz ne alaka?
Bir de evli misiniz yoksa siz evin sgklı çalışanı mısınız?
Konusu bir daha açılmadı. Kayınpederim de rahatsız bu durumdan. Yani kendisi aşık açık istemşyorum demedi ama kayınvalşdem bir konuda yardım edecekti, kayınpederşm sana mı kaldı, onların parası var onlar alsın ne alınacaksa sen niye alıyorsun vs diye kayınvalideme kızmış. Kayınpederim rahat da edemez yani, kayınoederşmde hasta. Muhtemelen böyle birşeyi kabul etmez. Ayrıca kayınvalidemin söylediğine göre her gün gelse keşke yanımıza demişler benim için.Cok fazla vicdan hep bedel odetir.18sayfa yorum yapilmis bilmem karariniz ne olmustur.Ben yaptigim her fedakarliktan sonra darbe ustune darbe yedim.Hayattaki tecrubem bu . Zorlanmayin derim
Bebim egom filan yok. Ben hayır kurumu da değilim kimse kusura bakmasın. Yapmam gerekenş fazlasıyla yaptım neredeyse her gün ziyaretine ve yardımcı olmaya gittim. Kendi oğlu, kocası varken bana düşmez bazı şeylere maydanoz olmaz. En son laf söz düşen kişi ve bakması gereken kişi benim. Ben daha yeni evliyim, eşim huysuz. Çalış memur ol diye ısrar eden bir adam acaba onca kişinin içinde nasıl çalışabilecrğimi düşünüyor merak ediyorum? Ben süpermen miyim veya doğa üstü yeteneklerim mi var da ben hepsini birlşkte sorunsuzca yapabileyim???Valla ben değil akraba hiç tanımadığım bir kadına bile bakarım seve seve kendimi çok mutlu hissederim. Evime gelen giden de rahatsız olmam.. Bence egolarından arın biraz, insanlar senin evinde yıllarca kalmaz evine çökmez. İstemiyorsan eşinle konuşup kayınvalide nin evine götürürsün eşin gider ziyaretine bol bol...
Kayınvalidem köyde yaşıyor. Biz evlenince evi boşalttılar biz onların evine yerleştik. Sınava hazırlandığımı da biliyorlar. Köy 6-7saat uzaklıkta. Köyde olsa bakar.Kızarsa kızsın neden cekiniyosunuz bu kadar. Net bi dille istemediginizi anlatin. Kv kendi evinde baksin ben sinavlara hazirlaniyorum rahat edemem diyin. O sizin kizmanizdan rahatsız olmanizdan cekiniyor mu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?