Eşinizin hasta akrabasına evde bakar mısınız? ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuna kadar haklısınız. Eşinizle konuşun ve eğer teyzeyi getirirse asla yanına yanaşmayın. Zaten kalabalık evde az kikirdeseniz bile herkes duyar

Konuştuğum sıkıntımı belirttiğim zaman iyiyiz de sonra birşey oluyor yine aynı duruma dönüyoruz. Evlenmeden önce böyle değildi.

Yanı akli başında bir aile büyüğü çıkıpta dememiş mi ne alaka bu kız niye bakıyor diye .Bence fikir değiştirirler başkasının evinde teyze de kocası da rahat edemez başka çözüm bulurlar. Arkadaşlar malesef ben bakmam falan filan diyorsunuz ama Türk aile yapısını biliyorsunuz hala ataerkil davrananlar devam ediyor malesef .

Neyin mutluluğunu getirecek ki. Adam konu sahibinin yaptığı hiçbir şeyi beğenmiyormuş. Şimdi kv de gelirse iyice sağlı sollu burnundan getirirler
Ben konuya göre yorum yaptım normal şartlarda bir eş düşünmüştüm... eşinin bu şekilde saygisi yoksa ya oturur konuşur saygılı olmasını saglasin yada ömür boyu çile çeker zaten

Eşiniz çekilir gibi değil anlattığına göre eve başka şahıslar geldiğinde bu tipler daha da çekilmez oluyor. Sinir stres cabasi. Belliki sadece bir defa böyle bir konu geçmiş ikinciye müsade etmeyin. KV ile konuşun gerekirse.kucuk teyze bakıyorsa birazda diğer kardeşler dönüşümlü baksin. Olması bayan tutsunlar parasida varmış

Konuştuğum sıkıntımı belirttiğim zaman iyiyiz de sonra birşey oluyor yine aynı duruma dönüyoruz. Evlenmeden önce böyle değildi.
Gerçekten nişanlılık sevgililik süreci ve evlilikte ne gibi farklar oldu. Yaza evlenecek biri olaraktan merak ettim doğrusu? Nişanlıyken her şey toz pembe de evlenince içlerinde ki şeytan mı çıkıyor anlamıyorum ki.

Çocuk için acele etmeyin. Eşiniz psikologa gitsin önce. Aşırı huysuz bir insanla ömür geçirmek çok zor.

Kabul etmezdim. Sizlerde burdako cesaretinizi eslerinizede gösterin lutfen. Sessiz kalirsaniz daha cok emrivakilerle karşınıza gelir
Kizicak diye neden huzursuz olayım ki. Ne munasebet bakamazdim.

Büyük konuşmayayım ama benle ılgısı olmayan kısıye bakamam.Benle ılgısı olanada sureklı ben bakamam esımın de benımde kardeslerımız var

Kızlar muhtemelen kayınpederimden dolayı böyle birşey olmayacak. Çünkü kayınpederim kayınvalidemi göndermiyor Bakma işi de yalan oldu gibi. Eşime şunu dedim ben "Annen hasta olsa eltimle benden başkasının bakması yani kendi çocuklarından başkasının bakması doğru olmaz. Kuzeninin annesine bakması lazımdı, o varken başkasının bakması ne kadar doğru, kimsesi yoksa kardeşi vs bakar ama yeğenlerine kadar gelmesi kötü bir durum. " filan dedim hastaya bakan teyzesinin yanında. Muhtemelen ben teyzesinin de göndereceğini sanmıyorum. Ama eşimin ısrarcı olması kötü bi durum. Zaten hasta teyzesi de her gittiğimde" kızım seninde rahatını bozduk kusura bakma. " diyor. Herşey o paragöz oğlu ve gelini yüzünden oldu. Çocuk babasının parasını bile harcatmıyor. Paraları var, ona rağmen ünlülerdeb yardım toplamayı filan düşündü. Parası olma neyse dersiniz ama çok kötü bie durum.

Kızarsa kızsın neden cekiniyosunuz bu kadar. Net bi dille istemediginizi anlatin. Kv kendi evinde baksin ben sinavlara hazirlaniyorum rahat edemem diyin. O sizin kizmanizdan rahatsız olmanizdan cekiniyor mu sanki.

Bizim toplumda erkek bakamaz fikri baskın maalesef, halbuki erkek eşine bakabilir, teyze çok şükür ki ameliyat sonrası istirahat döneminde, Allah korusun sürekli bakıma ihtiyacı olan bir hastalığı olsa eşi iyice kenara çekilip kim bakarsa baksın der herhalde.

Burada bir adamcağız var eşi felçli, adam karısını yediriyor içiriyor, altından alıyor ve kadının iyileşmesi söz konusu da değil yıllardır bu halde çünkü eve de kapatmıyor kadını, hava güzelse balkonda yemek yediriyor, dışarı çıkarıp gezdiriyor, hastalıklarda önce eş dört elle sarılmayacaksa eşine vay bizim halimize.

Valla ben değil akraba hiç tanımadığım bir kadına bile bakarım seve seve kendimi çok mutlu hissederim. Evime gelen giden de rahatsız olmam.. Bence egolarından arın biraz, insanlar senin evinde yıllarca kalmaz evine çökmez. İstemiyorsan eşinle konuşup kayınvalide nin evine götürürsün eşin gider ziyaretine bol bol...

Cok fazla vicdan hep bedel odetir.18sayfa yorum yapilmis bilmem karariniz ne olmustur.Ben yaptigim her fedakarliktan sonra darbe ustune darbe yedim.Hayattaki tecrubem bu . Zorlanmayin derim
Konusu bir daha açılmadı. Kayınpederim de rahatsız bu durumdan. Yani kendisi aşık açık istemşyorum demedi ama kayınvalşdem bir konuda yardım edecekti, kayınpederşm sana mı kaldı, onların parası var onlar alsın ne alınacaksa sen niye alıyorsun vs diye kayınvalideme kızmış. Kayınpederim rahat da edemez yani, kayınoederşmde hasta. Muhtemelen böyle birşeyi kabul etmez. Ayrıca kayınvalidemin söylediğine göre her gün gelse keşke yanımıza demişler benim için.

Bebim egom filan yok. Ben hayır kurumu da değilim kimse kusura bakmasın. Yapmam gerekenş fazlasıyla yaptım neredeyse her gün ziyaretine ve yardımcı olmaya gittim. Kendi oğlu, kocası varken bana düşmez bazı şeylere maydanoz olmaz. En son laf söz düşen kişi ve bakması gereken kişi benim. Ben daha yeni evliyim, eşim huysuz. Çalış memur ol diye ısrar eden bir adam acaba onca kişinin içinde nasıl çalışabilecrğimi düşünüyor merak ediyorum? Ben süpermen miyim veya doğa üstü yeteneklerim mi var da ben hepsini birlşkte sorunsuzca yapabileyim???

Kızarsa kızsın neden cekiniyosunuz bu kadar. Net bi dille istemediginizi anlatin. Kv kendi evinde baksin ben sinavlara hazirlaniyorum rahat edemem diyin. O sizin kizmanizdan rahatsız olmanizdan cekiniyor mu sanki.
Kayınvalidem köyde yaşıyor. Biz evlenince evi boşalttılar biz onların evine yerleştik. Sınava hazırlandığımı da biliyorlar. Köy 6-7saat uzaklıkta. Köyde olsa bakar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…