- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Arya cok guzel konuya degınmıs, "Cok merhametli koca 5 aylık karısı harıc" herkese cok merhametlıCok merhametli ise, isten izin alip, bilet alsin teyzesinin evinde kendisi baksin teyzeye.
Millete evi çagir, 5 aylik esin hizmet etsin.
Ondan sonra pasamizin adi "çok merhametli" olmus oluyor! Yok yaaa!
Ben asla izin vermezdim. Dedigim gibi, çok istiyorsa kendisi tabiki gidip bakabilir teyzesine. Ancak evime öyle kolay yatili misafir getiremez. Hadi kadinin oglu ve gelini bakmiyor kadina, gündelikçi tutsunlar, evin temizligini, yemegini yapar. Kendi evladi bunu yapmazsa, o kadinda pek tekin degildir bence. Kadinin kardesleri (esinin annesi) bile konuyu bu kadar dert etmiyor.
Asil bu konuda esin senin degerini hiç bilmedigini gösteriyor. Onun nezdinde hizmetçiden farkin yok. Bu konuda rest çekmelisin. Eger teyze gelirse, sende kendi annenlere git.
Öncelikle arkadaşlar şöyle söyleyeyim. Teyze beyin tümöründen amelşyat oldu, kocasu çok ilgileniyor ama çok pasif biri yani sessiz içine kapanık. Evleri köyde, İstanbuldan da ev almışlar ama o evde oğlu oturuyoe 1 evladı var başka çocukları yok. Kayınvalidem de köyde biz yeni evlendik onlar da evi boşaltıp bize bıraktılar biz de evi dayayıp döşedik oturuyoruz. Yılda 2 3 kere doktor kontrolüne geldiklerinde bizde kalacaklar odaları da var kalacak ama onlar bizi rahatsız etmemek için gelmiyorlar, mecbur kalırsak geliriz diyolar. Ona lafım yok onlar gelse sadece başımın üstğnde yerleri var. Ama eşim ameliyatlı teyzesine annesinin de bakmasını istiyor. Diğer teyzesinde biraz kalsın, birazda benim annem baksın bizde diyor. Ben eşimin işinden dolayı sabaha kadar uyumuyorum o geldiğinde uyuyorum onunla birlikte öğleden sonra kalkıyorum. Onlar gelirse erken yatıp erken kalkmak zorunda kalacağım sadece kayınvalidem baksa bile ben de hizmet etmezsem benim lafımı edecekler.
Kesin akrepArya cok guzel konuya degınmıs, "Cok merhametli koca 5 aylık karısı harıc" herkese cok merhametlı
Daha kendi fikirinizi söyleyemediğiniz eşinizden çocuk yapmayı düşünüyorsunuz bir de.
Ne tuhaf ilişkiler var.
Teyzesi için het hüt demeyin tabiki de ama çok parlak yorumlar var
Kvnin evinde bakılması
Bakıcı tutulması gibi.
Bende uzuluyorum ama nafile. Kendine üzül ese dosta üzül, gel tanımadıgın insana üzül, bizimde baska isimiz yok zaarnasılsa degısmeyecekler bosuna uzuluyoruz herkes mutlu
Kocadan ne hayır gördü ki geninden görecekCocuk onemli ya oyle deme aaa. Cocuk evliligi kurtaracakbaksana her sey mukemmel sira cocukta :)))) kafalar piril piril valla.
Hıc sormaBiz de banlandigimizla kaliyoruz :)))
Ben yine söylemem gerekeni söyleyeceğim ama bugün değşl çünkü kaynım da eşime gaz veriyor. Eltimde ben de evde bakardım filan alsın baksın o zaman. Boş boş konuşuyorlar. Ben zaten eşime bu tavırlarından dengesizliğinden dolayı çocuk istemediğimi söyledim.Kocadan ne hayır gördü ki geninden görecek
Tövbe est
Cocuk ıstemediginizi soyledıgınızde ne dedi esınız?Ben yine söylemem gerekeni söyleyeceğim ama bugün değşl çünkü kaynım da eşime gaz veriyor. Eltimde ben de evde bakardım filan alsın baksın o zaman. Boş boş konuşuyorlar. Ben zaten eşime bu tavırlarından dengesizliğinden dolayı çocuk istemediğimi söyledim.
esınız sızden once annesıyle konusup mutabakat saglamıslarÖncelikle arkadaşlar şöyle söyleyeyim. Teyze beyin tümöründen amelşyat oldu, kocasu çok ilgileniyor ama çok pasif biri yani sessiz içine kapanık. Evleri köyde, İstanbuldan da ev almışlar ama o evde oğlu oturuyoe 1 evladı var başka çocukları yok. Kayınvalidem de köyde biz yeni evlendik onlar da evi boşaltıp bize bıraktılar biz de evi dayayıp döşedik oturuyoruz. Yılda 2 3 kere doktor kontrolüne geldiklerinde bizde kalacaklar odaları da var kalacak ama onlar bizi rahatsız etmemek için gelmiyorlar, mecbur kalırsak geliriz diyolar. Ona lafım yok onlar gelse sadece başımın üstğnde yerleri var. Ama eşim ameliyatlı teyzesine annesinin de bakmasını istiyor. Diğer teyzesinde biraz kalsın, birazda benim annem baksın bizde diyor. Ben eşimin işinden dolayı sabaha kadar uyumuyorum o geldiğinde uyuyorum onunla birlikte öğleden sonra kalkıyorum. Onlar gelirse erken yatıp erken kalkmak zorunda kalacağım sadece kayınvalidem baksa bile ben de hizmet etmezsem benim lafımı edecekler.
Cocuk ıstemediginizi soyledıgınızde ne dedi esınız?
esden nıye korkuyor ben onu anlamadım bır ınsandan neden korkulur kı dovuyor mu acabaNe diyecek ona ben karar veririm demistir. Her seye pasa karar veriyor kadincagiz korkuyor ne olabilir ki baska. Aksi olsa esinin fikrini almadan eve sulaleyi toplayabilir mi?
İyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
esden nıye korkuyor ben onu anlamadım bır ınsandan neden korkulur kı dovuyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?