Eşinizin hasta akrabasına evde bakar mısınız? ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok merhametli ise, isten izin alip, bilet alsin teyzesinin evinde kendisi baksin teyzeye.
Millete evi çagir, 5 aylik esin hizmet etsin.

Ondan sonra pasamizin adi "çok merhametli" olmus oluyor! Yok yaaa!

Ben asla izin vermezdim. Dedigim gibi, çok istiyorsa kendisi tabiki gidip bakabilir teyzesine. Ancak evime öyle kolay yatili misafir getiremez. Hadi kadinin oglu ve gelini bakmiyor kadina, gündelikçi tutsunlar, evin temizligini, yemegini yapar. Kendi evladi bunu yapmazsa, o kadinda pek tekin degildir bence. Kadinin kardesleri (esinin annesi) bile konuyu bu kadar dert etmiyor.

Asil bu konuda esin senin degerini hiç bilmedigini gösteriyor. Onun nezdinde hizmetçiden farkin yok. Bu konuda rest çekmelisin. Eger teyze gelirse, sende kendi annenlere git.
 
Arya cok guzel konuya degınmıs, "Cok merhametli koca 5 aylık karısı harıc" herkese cok merhametlı
 
Daha kendi fikirinizi söyleyemediğiniz eşinizden çocuk yapmayı düşünüyorsunuz bir de.
Ne tuhaf ilişkiler var.
Teyzesi için het hüt demeyin tabiki de ama çok parlak yorumlar var
Kvnin evinde bakılması
Bakıcı tutulması gibi.
 

O zaman kv'de, o diger teyzenin evinde baksin kardesine. Kv'de istemiyor zaten. Esin kraldan çok kralci davraniyor ve hiçbirsey yapmadan. Adam tüm gün iste olacak , eli sicak sudan, soguk suya degmeyecek sonrada adi "teyzesine bakmis olacak".

Yerinde olsam, duyar kasacaksa, benim üzerimde duyar kasmasini engellerdim. Ki bence adam teyzeme bakilsin edilsin derdinde degil, ego pesinde. Onun adi, bakiyor diye çiksin diye. Seni zerre umursamiyor. Bunun hesabini simdi sormazsan, çok sikintili evlilik seni bekliyor canim. Simde 2 ay teyzeye bakarsin, yarin baska birsey çikar, ertesi gün baska birsey. Kendini ezdirme.
 

Cocuk onemli ya oyle deme aaa. Cocuk evliligi kurtaracak baksana her sey mukemmel sira cocukta :)))) kafalar piril piril valla.
 
Duruma gore degisir bakip bakmamak. Sizin durumunuzda cok manasiz bir kahramanlik olur. Ben bakmistim esimin babaannesine ama bizdeki olay cok farkliydi. Sizi insan yerine koymamislar bile arayan soran bile yok,rica eden yok tamamen emri vaki
 
Kocadan ne hayır gördü ki geninden görecek
Tövbe est
Ben yine söylemem gerekeni söyleyeceğim ama bugün değşl çünkü kaynım da eşime gaz veriyor. Eltimde ben de evde bakardım filan alsın baksın o zaman. Boş boş konuşuyorlar. Ben zaten eşime bu tavırlarından dengesizliğinden dolayı çocuk istemediğimi söyledim.
 
Cocuk ıstemediginizi soyledıgınızde ne dedi esınız?
 
Eşiniz farkındaysaniz sizin atanma hayallerinizin altına bomba yerleştirmeye kararlı. Daha anlamadınız mi? Siz sınava hazırlanırken bebek muhabbeti çıkartıyor. Diger tarafta aylarca sizi meşgul edecek misafir kakalamaya çalışıyor. Sizin atanma sınavınız suya düşer saniyor aklinca. Esiniz o kadar merhametli ki gözlerim yaşardı gerçekten
 
esınız sızden once annesıyle konusup mutabakat saglamıslar
annesı kadının yanında oturup sohbet ederken sız temızlık ve yemek yapacaksınız kadın yalnız kalmasın dıye annesını cagırıyor

sızın degerınız gozlerınde bukadar maalesef
 
Cocuk ıstemediginizi soyledıgınızde ne dedi esınız?

Ne diyecek ona ben karar veririm demistir. Her seye pasa karar veriyor kadincagiz korkuyor ne olabilir ki baska. Aksi olsa esinin fikrini almadan eve sulaleyi toplayabilir mi?
 
Ne diyecek ona ben karar veririm demistir. Her seye pasa karar veriyor kadincagiz korkuyor ne olabilir ki baska. Aksi olsa esinin fikrini almadan eve sulaleyi toplayabilir mi?
esden nıye korkuyor ben onu anlamadım bır ınsandan neden korkulur kı dovuyor mu acaba
 

Konu hastalık olduğu zaman sorgusuz sualsiz bakarım eşimin söylemesine bile gerek yok. Bakmanın kimin vazifesi olduğu da umurum olmaz, hasta birinin bana ihtiyacı varsa bakarım
 
esden nıye korkuyor ben onu anlamadım bır ınsandan neden korkulur kı dovuyor mu acaba

Orayi ben de anlamadim ama bir korkusu var. Yok artik bir de dovuyorsa evliligim diye tutturmaz herhalde diyecektim ki bdv aklima geldi diyemiyorum burada sasirmamayi ogrendim :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…