- 24 Ekim 2019
- 8.116
- 49.681
- 548
- Konu Sahibi Bortecineee
-
kadınların yaptıgı en buyuk hata aramız bozulucak acaba sussam mı iste hata burda o neden düsünmüyo ya acaba esim baska bi kadını ister mi ki ben buna kaynana derdim sizinki hasta bakıcak hem teyze hem kocası ooooo gelsin caylar corbalar valla en güzeli hep derim cıkar bir cıngar burası senin oldugu kadar benimde evim de kendi basına 1 aylık misafir bu eve davet edemezsin de madem teyzesine cok acımıs annesi kendi evinde baksın ne isi var yeni gelininin evindeİyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
Hayır kesinlikleİyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
ne münasebet cnm aile bitti de akrabalar kaldı.kesinlikle kabul etmem ben olsamİyi günler. Ben daha 5 aylık evliyim. Eşimin teyzesi ameliyat oldu fakat gelini bakmıyor kesinlikle evde istemiyor, o yüzden hasta teyzesine diğer teyzenin diğer kardeşi bakıyor. 2 3 aya toparlanır demiş doktor. Gelelim asıl meseleye, benim eşim teyzesini çok seviyor, hastalara karşı da çok merhametlidir. Gelini ve oğlu durumları iyi oldukları halde bakmayıp, ameliyatı için de sıkıntı çıkardıkları için teyzesine çok üzülüyor. Bundan ötürü de memleketteki kayınvalidemi arayıp "Anne sen gel 1 ay teyzeme bizde sen bak." dedi. Kayımvalidem birşey demedi. Fakat ben bu durumdan çok rahatsızım daha yeni evliyim. Gelini varken benim bakmam ne kadar doğru ve ben atanmak için sınavlara da hazırlanıyorum. Teyzesi gelirse yanında kocası da gelecek, kayınvalidem de olacak fakat eşimle doğru düzgün bir ev hayatımız olmayacak belki 1 ay denecek ama bu süre belki daha da uzayacak. Kendimi çok huzursuz hissediyorum evimde rahat edemeyeceğim. İhtiyaçlarımı giderirken bile rahatsız olacağım. Eşim çocuk da istiyor. Stresten tırnaklarımı yiyorum sğrekli. Ben evlenmeden önce anne evimde rahat edemedim. Kuzenlerim vs dedemin zoruyla bizde kalırdı küçücük evde üst üste yatardık, evlenmeden önce bile son gecemde kuru yerde yattım dedemler yüzünden. Eşim bu konuda çok dert yanarken, kızarken kendisinin böyle birşeyi bana sormadan veya eşini düşünmeden söylemesi beni üzdü. Ayrıca eşime bu konuda rahatsız olduğumu söyles3m bana çok kızacak. Aramız bozulacak ama onlar gelirse evlilij hayatımız huzurumuz daha da bozulacak. Ceplerinde bir ev alacak paraları var ama kadına bakmaya gelince kaçıyor tek oğlu. Çok üzgünüm ve moralim bozuk ne yapabilirim sizce.
Şöyle söyleyeyim. Teyzesi yıllardır köyde çalışıp didinmiş para biriktşrmiş, çok da tutumlularmış, eşi hep pasif biriymiş yani karısı ne derse onu yapan veya karısı sayesinde bu günlere gelmiş biri mi desem bilemedim. İstanbulda ev alıyorlar ve tek evladını evlendirip bu eve yerleştiriyor. Başlarda gelinim şöyle tutumlu böyle iyi vs diyormuş hep. Teyze hastalandı. Elleri titremeye fşlan başladı, fena olmuştu, beyninde tümör olduğu ortaya çıktı. İlk başlarda tedavi için doktor doktor gezdi oğlu ama meğersem derdi bu işten nasıl ucuza kaçabilirşm olmuş. 1 yıldır kadını doktor doktor gezdirdş tedavisini geciktirdi ve tümör büyüdü kadın yataklara düştü, gelinin yanında kalıyordu ama altını vs oğlu il3 kocası temizlşyormuş ve gelini evden gitmelerşni istiyormuş. Sonra ailecek baskı uyguladı akrabaları kadını ameliyat ettirdi yüklü miktarsa bir paraya ama eşimib diğer tryzelerinden biri bende kalsın toparlanana kadar dedi, biz ziyarwtine gittiğimizde oğlunun davranışları, annesine ilacı sigorta karşılamıyor diye eksik ilaç alması vs gibi şeyleri duyduktan sonra(durumları çok iyi ev alacak paraları var) eşim çok sinirlendi üzüldü, köydekş kayınvalidemi aradı anne gel, istersen birazda sen bak bizde vs gibisinden ama o konu öyle kapandı bişey demedim ama teyzegildeyken gelini varken başkasınım bakması ne kadar doğru vs dedim ama anlayana tabi.. Kaynım da eşime bizde bakabşlşrşz aslında vs benim aklıma geldi vs dedi eşimde ben de öyle dedim annemi aradım vs gelsin baksın burda 1 ay vs toparlanana kadar birazda o baksın filan. Geçmiştw o hasta teyzenin eşime ve ailesine çok faydası dokunmuş. Her gittiğinde ağlar eteklerine kapanıp. Eşim en ufak birştde sinşrkenen birisi ben cevabımı çekinmem veririm ama surat çekmek istemiyoeum günleece uzayıp gidecek o surat. Ben kayınvalidemi arayıp bu konuyu konuşacağım usulünce.Yok artık daha neler. Hani kimi kimsesi olmasa sadece eşiniz olsa akrabası bi nebze derim ama size sormadan eşinizin yaptığı çok büyük saygısızlık.
Kayinvalideniz kendi evinde baksın sizin ev ne alaka? Isterseniz bana yüklenin kızın ama bir kaç gün değil bir hafta değil koskoca 1 ay ve belki daha fazla. Eşiniz size sormadan nasil böyle bir karar verdi, bu kadar pasif olmayın. Ayrica niye illa birinin evine gidiliyor, teyzeniz kendi evinde dursun kayinvalideniz oraya gitse?
Eşim çocuk istiyor ben değil. Sınava hazırlanıyorum çünjü sınavda çocuğa engel değşl eşime göre. Ayrıca kayınvalidemin evinde değil benim evimde bakacam kayınvalidem ki siz gelin olarak boş boş oturabileceğşnizi öi düşünğyorsunuz. Yemek bulaşık herşey yine sizde ve 4 5 e katlanacak. Ben ders mi çalışavağım eşime mi bakacağım kaynanama mı eniştesine mi teyzesine mi???İyileşene kadar sonuçta onlarda mantıklı insanlardır fazla kalınmayacağını bilirler 1 aydan ne olacak siz değil kaynananız bakacak ayrıca hemen bu telaş neden? Kv gelirim dememiş teyze de dememiş kesinleşen birşey yok henüz hem çocuk istiyoruz diyorsunuz hem sınava hazırlanıyorum diyorsunuz ilginç
Anlayıl göstermez daha da kötü görür beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?