- Konu Sahibi kurklukadin
-
Peki sen 3 milyar 750 milyon sen milyar sen parayı ne yaptın sen diyeceksiniz hepsi buKızlar yeni evlendim normalde babamın yanında çalışıyordum (kendisi mali müşavir) evlenince evime ve eşime daha fazla zaman ayırmak için işten ayrıldım bir süreliğine tabi.Eşim memur ve iki aydır ben hiç bir şekilde maaşını sorgulamadım sağ olsun beni hiç eksik etmez kredi kartını verdi nakitsiz bırakmaz vs.Dün akşam kira için biraz eksiği olduğunu söyledi ki maaşını zaten yeni aldı ona soramadım ne oldu maaşa diye öyle çok masrafımız yok zaten malum virüs var dışarı da çıkamıyoruz kartını da kullanmadım yani kart borcu yok bildiğim kadarıyla ama bana maaşını ne yaptın diye sormak ağır geliyor ne yapmam gerekiyor sorsam ayıp olur mu?
bence deBence sorulur. Bunu hatta başlarda konuşman gerekirdi
siz cok verici davranmissiniz demek icin alinti yaptım arkadaşlar da yazmisMaaşı iyi çok şükür borç istemiyorum dedim ama ben de ailem de hep yardımcı olduk her konuda ☺ Zaten evlendikten sonra kafamız rahat olsun diye beraber yaptık her şeyi
Ooo ne memuru bu ulasim ücretsiz? Polis mi? Normalde memurun ulasim ve yemeği kendindendirCanım kira ödenmedi henüz eşimin ulaşımı zaten ücretsiz memur olduğu için bütün maaşı da markete vermedik diye düşünüyorum
Isin rengi belli oldu2 senelik ilişkiden sonra evlenmeye karar verdik,nişanlı olduğumuz dönem her şeyin açıklamasını yapıyordu hatta ablasına gittiği zaman market alışverişi yapardı onu dahi anlatırdı şu kadar harcadım diye evlendikten sonra hiç anlatmamaya başladı ben de soramıyorum
Hala aynı düzen devam ediyorsa işiniz var demektir.2 senelik ilişkiden sonra evlenmeye karar verdik,nişanlı olduğumuz dönem her şeyin açıklamasını yapıyordu hatta ablasına gittiği zaman market alışverişi yapardı onu dahi anlatırdı şu kadar harcadım diye evlendikten sonra hiç anlatmamaya başladı ben de soramıyorum
Neden evlısınız o adamla?Bilmem kirayi veriyo kizinin nafakasini bide kendi giderlerini oda aylik fransa parasiyla 4 bin eroya yakin maas aliyo
Hamilesiniz sanırım. Bebeğinizin ihtiyaçları için harcama yapıyor mu peki eşiniz?Bilmem kirayi veriyo kizinin nafakasini bide kendi giderlerini oda aylik fransa parasiyla 4 bin eroya yakin maas aliyo
Suana kadar hic bise alinmadi daha bebege cinsiyetide belli sadece kaynanamdan kişa geldigi icin bebek yelek istedim giydirmek icinHamilesiniz sanırım. Bebeğinizin ihtiyaçları için harcama yapıyor mu peki eşiniz?
Kuruşu kuruşuna bilmeye gerek yok ama bilmem cevabı enternasan geldi bana.
Buradaki sistemde var olan banka hesabınızın üzerinden yapılıyor .. ödeme yapıla biliyor , gelen veya çıkan paralra baka biliyosunuz hangi gün nerden çekilmiş diye .. türkiyedede vardır heraldeher bankada var mı nasıl yapıyorsunuz.maaşı orayamı aktarıyorsunuz
Yahu ne ağır gelmesi sor gitsin aynı geminin dumenini çeviriyosunuz zaten. Baştan alistirmazsan sonra hiç demezKızlar yeni evlendim normalde babamın yanında çalışıyordum (kendisi mali müşavir) evlenince evime ve eşime daha fazla zaman ayırmak için işten ayrıldım bir süreliğine tabi.Eşim memur ve iki aydır ben hiç bir şekilde maaşını sorgulamadım sağ olsun beni hiç eksik etmez kredi kartını verdi nakitsiz bırakmaz vs.Dün akşam kira için biraz eksiği olduğunu söyledi ki maaşını zaten yeni aldı ona soramadım ne oldu maaşa diye öyle çok masrafımız yok zaten malum virüs var dışarı da çıkamıyoruz kartını da kullanmadım yani kart borcu yok bildiğim kadarıyla ama bana maaşını ne yaptın diye sormak ağır geliyor ne yapmam gerekiyor sorsam ayıp olur mu?
Yok canım ayıp olmaz.Rahatlıkla sor.Onun maaşı senin maaşın fark etmez.Bu ay çok mu giderimiz oldu diye sormanda bir sakınca yok.Kızlar yeni evlendim normalde babamın yanında çalışıyordum (kendisi mali müşavir) evlenince evime ve eşime daha fazla zaman ayırmak için işten ayrıldım bir süreliğine tabi.Eşim memur ve iki aydır ben hiç bir şekilde maaşını sorgulamadım sağ olsun beni hiç eksik etmez kredi kartını verdi nakitsiz bırakmaz vs.Dün akşam kira için biraz eksiği olduğunu söyledi ki maaşını zaten yeni aldı ona soramadım ne oldu maaşa diye öyle çok masrafımız yok zaten malum virüs var dışarı da çıkamıyoruz kartını da kullanmadım yani kart borcu yok bildiğim kadarıyla ama bana maaşını ne yaptın diye sormak ağır geliyor ne yapmam gerekiyor sorsam ayıp olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?