- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi kurklukadin
-
Bu butce konusunu ben evliligine guvendigim yakinlarima sormustum nasil yonetiyorsunuz diye?Cok farkli uygulamalar olabiliyor.Bazi erkek yonetiyor ,bazi kadin yonetiyor esine sadece harclik veriyor ve harcligi dahi sorguluyor.Bazi evliliklerde butceler tamamen ayri kimse kimseye karismiyor falan.Yalniz en onemli nokta seffaflik olmasi,yani ne kadar para giriyor ve ne kadar para gidiyor ve birikim butcesi.Kızlar yeni evlendim normalde babamın yanında çalışıyordum (kendisi mali müşavir) evlenince evime ve eşime daha fazla zaman ayırmak için işten ayrıldım bir süreliğine tabi.Eşim memur ve iki aydır ben hiç bir şekilde maaşını sorgulamadım sağ olsun beni hiç eksik etmez kredi kartını verdi nakitsiz bırakmaz vs.Dün akşam kira için biraz eksiği olduğunu söyledi ki maaşını zaten yeni aldı ona soramadım ne oldu maaşa diye öyle çok masrafımız yok zaten malum virüs var dışarı da çıkamıyoruz kartını da kullanmadım yani kart borcu yok bildiğim kadarıyla ama bana maaşını ne yaptın diye sormak ağır geliyor ne yapmam gerekiyor sorsam ayıp olur mu?
Eşiniz o sizin utanmayınÇekiniyorum ☺
Hayır severek evlendik birbirimizi tanıyarakGörücü üsülü ilemi evlendiniz?
ne bitmesi daha geçen hafta bir konu vardı.orda bir üye ayda 3000 kazanıp lüks yaşayp 2000 biriktirdiğini ısrarla iddia etmiştiYani memur maaşıyla zaten az biraz kira, az biraz market faturadan sonra biter diye düşünüyorum.
9 aylik nerdeyse evliyim esimin maasi nereye gidiyo nereye harciyo hic haberim olmaz tek kurusunuda gormem en basda alisdi ole basi bos olmaya sizde alisdirmayin ole bende anca kafa tinladiKızlar yeni evlendim normalde babamın yanında çalışıyordum (kendisi mali müşavir) evlenince evime ve eşime daha fazla zaman ayırmak için işten ayrıldım bir süreliğine tabi.Eşim memur ve iki aydır ben hiç bir şekilde maaşını sorgulamadım sağ olsun beni hiç eksik etmez kredi kartını verdi nakitsiz bırakmaz vs.Dün akşam kira için biraz eksiği olduğunu söyledi ki maaşını zaten yeni aldı ona soramadım ne oldu maaşa diye öyle çok masrafımız yok zaten malum virüs var dışarı da çıkamıyoruz kartını da kullanmadım yani kart borcu yok bildiğim kadarıyla ama bana maaşını ne yaptın diye sormak ağır geliyor ne yapmam gerekiyor sorsam ayıp olur mu?
çalışmıyorsanız harçlık tamı vermiyor size9 aylik nerdeyse evliyim esimin maasi nereye gidiyo nereye harciyo hic haberim olmaz tek kurusunuda gormem en basda alisdi ole basi bos olmaya sizde alisdirmayin ole bende anca kafa tinladi
Sebep?İnternet bankacılığını ikimiz de kullanıyoruz ama açıp bakmıyorum
Yok calismiyorumda sadece bi miktar aylik gelirim var kendime onunla ev masraflarini dahi ben alirimçalışmıyorsanız harçlık tamı vermiyor size
Eşiniz ne yapıyor peki kazandığı parayla?Yok calismiyorumda sadece bi miktar aylik gelirim var kendime onunla ev masraflarini dahi ben alirim
Bilmem kirayi veriyo kizinin nafakasini bide kendi giderlerini oda aylik fransa parasiyla 4 bin eroya yakin maas aliyoEşiniz ne yapıyor peki kazandığı parayla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?