Eşinizin yada sevgilinizin kızıp sizin yaptığınız şeyler neler

bide benim eşim lafını bölmeme kızar bende her kelime başı bişi sorar lafını bölerim
yamak seçmeme kızar surat asmama kızar her tartışmada ısıtıp ısıtıp geçmişi önüne sermeme kızar fil hafızam var maşallah 5 seneöncede şunu yaptın der başlarım
aman benim koca bana iyi katlanıyomuş ya

canım birşeye sıkılır trip atarım çok kızar
canını sıkan neyse söliceksin gerekirse kızıp bagırcaksın bana der
söylemem inatla yok bişi diyip triplere devam ederim
sonuç olarak çileden çıkmış bir sevgili

salatalık yememi hiç sevmez özellikle ramazanda sahurda kıtır kıtır salatalık yerim inadına zaten uykusu bölünmüş beş karış suratla kalkar bir gece küsüp sofrayı terk ettiğin bilirim :))))))))))) hoşuma gidiyo gıcık etmek

Pembe rengi çok yakıştırır bana ve bu yüzden o yanımda yoksa pembe renkli kıyafet giymeme, makyaj yapmama sinir olur... :)
Türk filmlerini defalarca izlerim tekrar tekrar.İzleyeceğim yoksa bile kumandayı ona vermem.Deli olur bu duruma.Tartışırken hep benim haklı olmama sinir olur.E haklıyım ne yapayım yani :) Bir de onu gıdıklamama feci gıcık oluyor :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Esarbın altından topuz yapma,tek makyaj malzemem goz kalemi mascara ve bı kaç tane acık tonlarda rujdur makyaj yapma,topuklu ayakkabı gıyme dıle getırmıyo ama boy kompleksı var bence ,pantolon bile gıymem ama dar gıyme,
En büyük sorun ise teli yanım da taşımasını hiç sevmem sürekli biyerlere koyarım aradığı zaman ulaşamaz ,kızar ve sürekli uyarır
AMA ben hiç birini yapmam alişmak için daha cok zaman var ha deyince hemen olmuyo :)))))

tartışırız bağırırız çağırırız ve genellikle o kapatır telefonu yüzüme, anında geri arar pişman olup bu seferde ben açmam saatlerce çıldırtırım.
ve yolda yürürken falan bişiye kızdıysam yanından çeker giderim orda mal gibi bırakırım onu buna daha da kızar..

Telefona cevap vermemek mesaja cevap yazmamak
Cırt cırt onlamı uğraşacağım yaa

Tırnak yemem, dudak yolmam, gözümün dalması :d , bazı şeyleri söylemeyi esgeçmem, kırıldığımda bunu dile getirmem , telefonu duymamam.

Son düzenleme:
açık yaka giyinme der, ama ben giyerim:)))

laf sokma, bişey söyleyeceksen direk söyle, imalı konuşma der, ben konuşuurum...

bişeyden şüphelendiğinde ya da merak ettiğinde düzgün bir şekilde sor, hemen kendin kurgulayıp,bi hikaye yazıp beni yargılama der, ama ben yaparım(

ennn önemlisi de... ben miyopum... ileriyi net göremem.... çevreme de çok bakarım.. benim yanımda dik dik elin adamlarına bakıyorsun.. dikkatli ol der, ama hep istemeden, farketmeden yaparım:)

Son düzenleme:
Alışverişe çok para harcamama kızıyor, ama ben yinede yapıyorum.
Napıyım durduramıyorum kendimi

küfür etmemi istemiyor ama bazende cok sevimli oluyon diyor.. Napiyim sinir oldugum durumlar var

eşim yapma diyosa bunun aksi düşünülemez..

mahalle karısı gıbı çenesi vardır,hiç çekemem onun çenesini..

ben genelde yap dedıklerını yapmıyorum..unutuyorum:S

evli değilim nişanlıyım ama uyurken uyuyorum diye msj atmamama kızıyor ama napıyım ya tv izlerken dalıyorum :)

lafını bitirmeden araya girmeme,
sivilcelerimle oynanamama,
aradığında açmamama,
tezgahın üzerinde bulaşık bırakmama,
...

💑💓

Tartışma anında kendisine hiçççç cevap vermem.Konuyu unutur benin ceavp vermeyişime takarHuyum kurusun dır dır etmem sessis sakince vururum adamı bam telinden

Tartışma anında kendisine hiçççç cevap vermem.Konuyu unutur benin ceavp vermeyişime takarHuyum kurusun dır dır etmem sessis sakince vururum adamı bam telinden

buekekeler amma garip cevap versende vermesende mutlu olmuyolar benimkide cevap veririm karşılık veriyon der vermem tirip atma der ama ben her halukarda onu sinir etmenin yolunu bulurum

selam kızlarr eşlerinizin veya sevgililerinizin yapma dediği ama sizin ısrarla yaptığınız ne var benim eşim cevap vermemden nefret eder sinirliyken karşımda konuşma bende hiç susmammm

aynen bnm sevgilimde tartışırken çok konuşuyorum çok sözünü kesiyorum diekafayı yiyio yapıcak bşey var mı yok :) bide tırnak yediğim için yapma etme desede yiyorum bn gene :26:

Benim nişanlımı deli eden bi cümlem vardır : " senin yüzünden" bunu söylediğim anda deli olur sakinse bile bağırır sonra uyurken falan mesaj atmama çok kızar uyandırıyosun diye bide suratına kapatmam Zavallım çekiyo benden bitanedir ama benim aşkmmmm

Cok konusmamdan nefret eder.. Bi nefes al diye dalga gecer durur aradada sus diyo bende susmicam diyorum :)))
Diger sekilde topuklu giyme der ama giyerim.. Yasak istemiyorum fln demiyo zatende tik tik tik sesinden hoslanmiyormuss :)))
Bana ne ulenn ben seviyom tik tik tik ohh
Sacimi boyatmami istemiyo
Gecende kavga ettik iyi karismiyom boyat birsey demiyorum dedi ama belli tavirla soyledi..
Hele bi yapim yuzume bakmazz.. ama yapicam 😋

sevgilimin göbeğini sıktırmama çok kızıyor ama ben sıktırmaktan acayip zevk alıyorum bide genelde toplu yerlerde sıkıştırdığım için sesini de cıkaramıyor sadece gözünden yaş geliyor göbeğin her tarafı mor ama çok seviyorum yumuduk göbeği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…