- 6 Mayıs 2014
- 417
- 190
- 333
- Konu Sahibi keten prenses
-
asıl onlara yazık işkence gibiyiz
Dmi :)
bide benim eşim lafını bölmeme kızar bende her kelime başı bişi sorar lafını bölerim
yamak seçmeme kızar surat asmama kızar her tartışmada ısıtıp ısıtıp geçmişi önüne sermeme kızar fil hafızam var maşallah 5 seneöncede şunu yaptın der başlarım
aman benim koca bana iyi katlanıyomuş ya
eşim bişey yapmamamaı istemezse yapmam ama yapmamı istemesini sağlarım ve mutlaka yap der sonunda gönüllü mesela sacımı boyıcAM DEDim asla dedi tamam hayatım dedim 15 gün içerisinde işlemelerimle saçlarım suan boyalı ve cok guzel oldu dıyorerkekle ınatlaşılmaz o aslanmıs kaplanmış gibi davranılıp alttan alttan işlenir ürkütmicen
bense ona terliklerden birini seçip onu saıplenmesini öğrenemedımm heryerde terlik var dolaptan alıp alıp çıkarıp bırakıyor ortalıkta bulamayınca hoop dolaba koşuyor..bende ona sana datlı dılle konusacammm dondısımmmmm dıye bagırıyorumm o da terlik geliyyooooo die bağırıp topluyor
ne ka güzel yazmışsınız çok da doğru ben de sizin gibi düşünüyorum
saç boyamaya acayip kızardı şimdi kendisi boyuyor saçlarımı
eve dolap yaptırcaktık o istemiyordu ben öyle böyle alttan girdim üsttten çıktım
inatlaşmadan (tabi biraz uzun sürüyor) şimdi dolap siparişi verdik hafta sonu gelip takılacak
şimdiki hedefim yatak odası ile diğer odayı yer değiştirmek
onu da istemiyor gece yandaki komşulara sesimiz gidermiş napıyorsak
neyse güzel bi yazı olmuş arkadaşım
ısırmama kızar ama ısırmadan olmaz ki.
Ben de ısırırım.Sonra iz olunca kızar :) Görünüyormuş :) Ben de artık görünmeyen tarafları ısırmaya çalışıyorum.
Ayyy ne dedim ben
Konu ne olursa olsun ben ıkna ederım her konuda
Esımın asla olamaz dediği bır çok seyı oldurmusumdur
akıllı bir kadın dahahaha saol arkadaşım tabı öyle çocuk gibiler huyuna gıdersen sırtında taşırlar yeni dolapların hayırlı olsunngüle güle kullan
o sinirliyken konuşa konuşa dahada sinirlendirmem..
kapı çarpmam...
en yakın arkadaşından nefret etmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?