Eşinizin yada sevgilinizin kızıp sizin yaptığınız şeyler neler

Arada saç yoluyorum ne zamn görse elimi çeker sinirlenir. Bazen tartıştığımızda hep ben haklı çıkarım acayip sinirlenir bunu bastırmak için susmaz bende gülerim iyice dellenir ve bana ne olursa olsun trip atma der kadın bu durur mu yapıştırır tribi hemen ehe ehe ben öyleyim ama herşeyden çok sevdiği kesin staj için işletmeye girdiğimde içerdeki adamlar bana birşey yapıcak sanarak jandarmayı çağıran insandır benim tosunum:)))

Her gittiğim yerde telefonumu unutuyorum eşimde arkamdan gidip alıyoo buna çok kızıyo ama napiim unutuyorum işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooof ayniyiiiiiz

ne ka güzel yazmışsınız çok da doğru ben de sizin gibi düşünüyorum

saç boyamaya acayip kızardı şimdi kendisi boyuyor saçlarımı
eve dolap yaptırcaktık o istemiyordu ben öyle böyle alttan girdim üsttten çıktım
inatlaşmadan (tabi biraz uzun sürüyor) şimdi dolap siparişi verdik hafta sonu gelip takılacak
şimdiki hedefim yatak odası ile diğer odayı yer değiştirmek

onu da istemiyor gece yandaki komşulara sesimiz gidermiş napıyorsak

neyse güzel bi yazı olmuş arkadaşım

Hava karardiktan sonra disari cikmam, bir kac ay once arkadasimla taksime gitmistim saat 6 da donmustum ama hava kararmisti Allahim kiyametler koptu tabi, simdi de gidiyorum o saatlerde disari ama hava kararmadigi icin no problem

Bir de icime citcili badi giymemem, basli basina bir tartisma sebebi

Sabah aç karnına sigara içtiğim için küplere biniyor, her seferinde bir ton söyleniyor, içmemeye çalışıyorum ama alışkanlık gözümü açar açmaz yakıyorum bir tane =(((

Cornflakes yememe kiziyo nedense sen ye onlari cok yararli ya diyo bide onun yediklerini saysam ooo:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o sinirliyken konuşa konuşa dahada sinirlendirmem..
kapı çarpmam...
en yakın arkadaşından nefret etmem..

akıllı bir kadın daha haha saol arkadaşım tabı öyle çocuk gibiler huyuna gıdersen sırtında taşırlar yeni dolapların hayırlı olsunngüle güle kullan

eşim müzik dinlediğim kişileri dinleme der dinlerim. başka mezhebe mensup kişilerle arkadaş olma der olurum. o bana bişi dediğinde tabi olur bende sana aynını yapsam bişi demezsin herhalde derim. (empati huyum çoktur ona kızar ama ben tam gaz devam)

vs vs o neye kızarsa ben yaparım. çünkü biz ikimiz ayrı dünyaların insanıyız her şeyim batar ona. tek ortak noktamız on yıllık bitmeyen tükenmeyen eskimeyen aşkımız

Konu ne olursa olsun ben ıkna ederım her konuda
Esımın asla olamaz dediği bır çok seyı oldurmusumdur

akıllı bir kadın daha haha saol arkadaşım tabı öyle çocuk gibiler huyuna gıdersen sırtında taşırlar yeni dolapların hayırlı olsunngüle güle kullan

o sinirliyken konuşa konuşa dahada sinirlendirmem..
kapı çarpmam...
en yakın arkadaşından nefret etmem..

çok zekice birde ben çenemi tutabilsem eşimin siniri geçene kadar azcık

Dik başlı olmama kızıyor ama dobra olmamı da bir o kadar seviyor... :132::127:
Her şeyde ağlamaklı bir yapıya sahibim Buna da kızıyor ama alıştı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…